Şimdi Ara

Benim projem (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
9
Favori
76.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süper bi çalışma olmus seni tebrik ediyorum modun devamını ve OC calışmanı bekliyorum FTW _Lord_GandaL :D
  • güzel çalışma .eline sağlık.
  • Harika ötesinin ötesi

bazı arkadaşlar 20 bin hunharca harcanmış dmiş.
    Size abi parayı arkadaş kazanıyo sonuçta ister çöpe atar ister pc yapar şu görüşlerden kurtulun
  • hani devamı?

arkadaş makinayı söküp parçaladın ama 5 ghz ye ulaştın mı? sıcaklıklar nerede?
    hiç bilgi vermedin
    öylece gitti sistem

neyse ilk proje şahaneydi, 2. daha güzel olacak diyorsan gerçekten çok çok farklı bişey olmalı
    kolay kolay geçemezsin bu projeyi hehe
  • hocam bu delilik mi yoksa hobi mi anlayamadm.yaptığın işe saygılıyım fakat resmen para israfı.25 bin tl'den fazla para harcamışsın ve bu gelecekte 2-3 katına kadar çıkabilir.gereksiz boş bir şey.burda 10 bin liraya en az 6-7 yıllık sistem yapılabilir.saygı duyuyorum ama sen devamlı mod yapma peşindesin.şu teknolojiye akıttığın paranın bir kısmını aç insanlara bağışlasan.nasıl olsa bu yaptığın şeyler ne kasanı nede seni doyuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

hocam bu delilik mi yoksa hobi mi anlayamadm.yaptığın işe saygılıyım fakat resmen para israfı.25 bin tl'den fazla para harcamışsın ve bu gelecekte 2-3 katına kadar çıkabilir.gereksiz boş bir şey.burda 10 bin liraya en az 6-7 yıllık sistem yapılabilir.saygı duyuyorum ama sen devamlı mod yapma peşindesin.şu teknolojiye akıttığın paranın bir kısmını aç insanlara bağışlasan.nasıl olsa bu yaptığın şeyler ne kasanı nede seni doyuruyor.

Nereden biliyosun aç insanlara para bağışlamadığını parası var demekki yapıyor arkadaşım neden bu kadar takılıyorsunuz ki buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayluu

Paranın gözü çıksın be...
    Kaynak sınırsız olunca ve aşk ile birleşince işte kasa böyle baştan yaratılır.
    Çok güzel bir çalışma, kolay gelsin...

Aynen öyle hocam
  • Mükemmel çalışma olmuş. Tebrikler.
  • emek qüzel harcanan parada qüzel ister istemez ortayada qüzel bişiler çıkıyor bizimkiler qenelde ucuz yollu fakir fukara modu oluyor şartlar TÜRKİYE de uyqunlaştığı zaman tahmin edemiyorum bilqisayarları :)
  • Gerçekten güzel proje aylık gelirin nedir acaba iş felanmı yoksa başka birşey mi yanlış anlaşılmasın
  • Arkadaşlar selam,

Öncelikle İstiklâl' e çok teşekkür ederim. Bana yardımcı olduğundan ötürü. Tabi bu basit bir yardımdan daha öte =). Kendisine mod yaptırıyorum. Konuyu bugün yarın forumda açacaktır kendisi. Eminim benim gibi diğer arkadaşlara da yardımcı olmuştur. Yorumlarda dikkat ettiğim bazı hususlar vardı. Onlar hakkında bir kaç şey belirtmek istedim. Ben kendisine herhangi bir belge karlığı olmadan 7500 lira para gönderdim, kimse güven sorunu yaşamasın. İkincisi asimile olmuş falan gibi laflar edilmiş. İnsanları olduğu gibi kabullenmek lazım, ister her konuşmasında güle ister ağlar kendi bileceği iş. Profesyonel olmak gerektiğine inanıyorum. Asimile olan biri her defasında yardımcı olabilirim diye çırpınmazdı. Bende belirteyim ki benim projem için maddi karşılık almadı ve benim için uzun bir uğraş ve zaman harcıyor. Bunu sizler içinde yapmıştır ve yapacaktır şüphem yok. Ayrıca param olsa 50bin 100binde harcarım. Hayır işi Allah ile kul arasındadır. Kimse konuları karıştırmasın. Mod konusunda bu tarz konuşmalar yanlış. Mod zaten bütçeye göre standart üzerinde harcamalar yapılan bir işlemdir. Bazı arkadaşlar da benim param olsa daha iyisini yapardım gibi laflar etmiş. Olurda bu kadar çamur atılmaz yani. Emeğe saygı diye her yerde belirtiliyor ama Türkiye' de zihniyetsiz ve vizyonsuz insan fazlalığı olduğundan aşılamayan bir durum. Bende meslek icabı bu tarz müşterilerle karşılaşıyorum. Ben tasarımcıyım ve müşteriye kurallarına göre bir iş yaptığımda ben bunu painttede yaparım diye tepkiler oluyor =) gülüp geçiyorum. Demek istediğim gereksiz noktalara takılmayın amaca gelişime hizmet edin. Köstek değil destek olun.

Bende kendi modumu sabırsızlıkla bekliyorum. Herşeyi kendisine bıraktım. Sürprizleri olacağını belirtti ve kendisine güveniyorum.
    Bugün - yarın konuyu açacaktır. Gönül isterdi ki makinemin başında olayım birlikte çalışlaım ama nasip olmuyor maalesef.

Benim projem

Proje adı : Rainbow
    Mod : Legendary
    Proje : Fatihcee

Yakında Sizlerle ..

www.fatihcee.com

• malzemelerden bir tane numunelik kalitesiz birşey olsaydı
    yıllardır elektronikle uğraşıyorum,daha üç parça knipex takımım var
    fluke ölçü aleti zaten hak getire

valla imkan süper onu diyeyim,harika şeyler olmuş bu topicde

• abi nabmışsın böyle yaw imrendim vallahi maşallah.... dell kaç inch ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barin

abi nabmışsın böyle yaw imrendim vallahi maşallah.... dell kaç inch ?

27 inch ustad.
  • waaaaaaaay beeeeeeeeee pardon çüş dicektim!! adam ne yapmış ya

hocam sonucu bekliyorum. zaten benim şaşkınlığım geçene kadar çoktan bitmiş olur. Başarılar diliyorum
  • Dostum süpersin.. Gerçekten süper. Yaşanılacak bir ortam hazırlamışsın kendine. Bir tek z5500 eksik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Dostum süpersin.. Gerçekten süper. Yaşanılacak bir ortam hazırlamışsın kendine. Bir tek z5500 eksik.

Hehehe bose companion 3 kulaniyorum :). Saten film icin bose home cinema 5.1 var jewel speakers :).

Benim projem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary1985 -- 13 Ağustos 2011; 4:08:23 >
  • Vay anasını s-atayım
  • arkadaslar yeni modum icin yeni GPU lerim geldi :D

eVGA Classified GTX 590 FTW Hydro Copper QUAD SLI

Benim projem

Benim projem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary1985 -- 13 Ağustos 2011; 18:35:02 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.