Şimdi Ara

Benim Projem 2 | Black Beauty (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
8
Favori
39.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Loop 1 : Res - pomp - Cpu - Ram - Rad
    Loop 2 : Res - MB - GPU 1 - GPU 2 - Rad

Benim Projem 2 | Black Beauty

• Hcam bakır borular Uv dyuarlı olsa :D
  • heheheh vallaha birsey gorunmiyeceki borulari sleeve yapacagim

butun fanlar tam toerda calisiyor. allahtan fan kontrolur kulanacagim :)

http://www.youtube.com/watch?v=sEfC-HRHZSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary1985 -- 4 Ekim 2011; 19:00:33 >
  • Video'da çok güzel görünüyor . Tam olarak nereleri uv duyarlı yapıcaksınız ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smballz

Video'da çok güzel görünüyor . Tam olarak nereleri uv duyarlı yapıcaksınız ki ?

uv duyarli sirf sivilar olacak. fazla cincik boncugu sevmiyorum ben. saten cpu, ram, mb bloklarina uv beyaz isik gelecek buda yeterli benim icin.
  • =d hocam fabrika hissi yarattı bende =D
  • Vayyy Beeee.......

HARİKA OLMUŞ...
  • tsk ederim.
  • Bencede sıvılar yeter
  • full fanlar çalıştığında ucak motorunu andırıyor
  • radyatörden çıkması gereken hava önden girecek havadan çok daha fazla değilmi?
    başka bir deyişle bir tane 140 fan 8 tane 120 lik çıkışa gerekli hava sirkülasyonunu sağlayabilecekmi.. kasanın arkasından da bir tanee hava girişi olsa bence ancak yeterli hava girişi olur.normalde egzoz takılan yere ters bir fan yani

şu şekilde yani :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9BF64E75 -- 6 Ekim 2011; 2:08:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

radyatörden çıkması gereken hava önden girecek havadan çok daha fazla değilmi?
    başka bir deyişle bir tane 140 fan 8 tane 120 lik çıkışa gerekli hava sirkülasyonunu sağlayabilecekmi.. kasanın arkasından da bir tanee hava girişi olsa bence ancak yeterli hava girişi olur.normalde egzoz takılan yere ters bir fan yani

şu şekilde yani :

test yaptim filmide upload yaptim gordun bilmiyorum ama elimi koydum ve baya bir soguk geliyor :). ama olur ya istedigim sogutma performansi olmassa kasanin arkasina kesinlikle fan yerlestiremem cunku orda 2 tane rakor baglantisi var siviyi bosaltmak icin.

ama bunuda dusundum yeterince temiz hava girmesse ondeki fanden sirf, ozaman kasanin altina 3 tane 12CM fan takarim altdanda temiz hava olmasi icin.

• Abi kafayı yiyorum yaptıklarını görünce helal olsun . Biz evde amd athlon 2800+ 1.8 ghz le 0.2 ghz in hesabını yapalım anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redemptionx

Abi kafayı yiyorum yaptıklarını görünce helal olsun . Biz evde amd athlon 2800+ 1.8 ghz le 0.2 ghz in hesabını yapalım anca.

tsk ederim :). elimden geldigi kadar birseyler yapmaya calisiyorum
  • Bir sonraki upgrate ne zaman olucak hocam ?
  • quote:

Bir sonraki upgrate ne zaman olucak hocam ?

hafta sonu buyuk bir update yapacagim suan isle baya mesgulum. bu hafta sonu herseyi bitirmek istiyorum pazarteside kasayi toz boyaciya goturecegim.
    cam kestirmem lazim yan kapak icin.
  • Kaç bin dolarcıktan satmayı planlıyorsun bu insanüstü aleti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redemptionx

Kaç bin dolarcıktan satmayı planlıyorsun bu insanüstü aleti?

€5500.- civari satmayi dusunuyorum bunun icinde kargo dahil TRe kendi elerimle teslim etmeye gidecegim egerki TRden biri alirsa :). kendi elerimle evine teslimat :) bu arada kargo ve gumruk problemide yasanmaz.

5500.- cok guzel bir fiayat bu dehset bilgisayar icin :) harcanan para daha cok bunu biliyorsunuz ve tabiki hersey kendi elerimle yaptim aylarca ugrasiyor buna aslinda paha bicilmez :). paradan haric yatirdigim zamanlarim, verdigim emege saygi diyorum :)
  • Benim katıldığım yarışmanın açıklanmasına 2 hafta kaldı daha da bir heyecan bastı bana
  • quote:

Benim katıldığım yarışmanın açıklanmasına 2 hafta kaldı daha da bir heyecan bastı bana

eger benim biligisayar alacaksan hemen hemen 2000 dolarin artiyor hehehe :P
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.