Şimdi Ara

Benim Projem 2 | Black Beauty (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
8
Favori
39.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakalım ben arkadaşa 1-2 konu için pm attım, umarım ilgilenir, eğer ilgilenirse bu projenin dışında çok extrem şeyler görebiliriz forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROOF#

bakalım ben arkadaşa 1-2 konu için pm attım, umarım ilgilenir, eğer ilgilenirse bu projenin dışında çok extrem şeyler görebiliriz forumda.

msn ekledim seni gerci bu aralar dogru duruz girmiyorum msne istersen pm at tam istediklerini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

bir dahaki mod için ekran kartı tavsiyesi. dünyanın en hızlı ekran kartıdır kendileri.

Benim Projem 2 | Black Beauty

yalnız bu kart 2,5 kg bayağı sağlam bir kasa anakart vs lazım :)
  • bunu desteklemek kolay ustad ufak bir modla guzel bir destek yepilir :)
  • o zaman hadi bana bir söz ver bir sonraki mod için MARS II kullanacağım de :)
  • Şu an yarışmada 1.'yim tam 1 ay sonra kazanırsam ilk işim size Pm atmak
  • quote:

o zaman hadi bana bir söz ver bir sonraki mod için MARS II kullanacağım de :)

hehehe soyle soz vere bilirim sonraki moduma kesinlikle dunyanin en hizli grafik kartini kulanacagim bu belkide MARS III olur hehehehe

quote:

Şu an yarışmada 1.'yim tam 1 ay sonra kazanırsam ilk işim size Pm atmak

hadi bakalim bol sans :) bu arada umarim modun gidisatini beyeniyorsundur hehehehe :P hafta sonuna buyuk bir update yapacagim kasa isleleri bitmis olur insallah
  • quote:

Şu an yarışmada 1.'yim tam 1 ay sonra kazanırsam ilk işim size Pm atmak

quote:

hadi bakalim bol sans :) bu arada umarim modun gidisatini beyeniyorsundur hehehehe :P hafta sonuna buyuk bir update yapacagim kasa isleleri bitmis olur insallah

Şu an süper oluyo zaten yarışma açıklanana kadar anca biter ama siz genede biraz hızlansanız süper olur İnşallah hiç duraksamadan takip ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smballz -- 30 Eylül 2011; 18:00:51 >
  • Bu ne yarismassi link var mi ?
  • http://www.firstblankcanvas.com/#/tr/gallery En büyük bir sürü vision yazısı olan balon benim balonumdur . Öhm!
  • http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121470 MarsII neweggde de satılıyor.. bence gereksiz bir kart ama gösteriş ve para meselesi tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendary1985

quote:

Orijinalden alıntı: PROOF#

bakalım ben arkadaşa 1-2 konu için pm attım, umarım ilgilenir, eğer ilgilenirse bu projenin dışında çok extrem şeyler görebiliriz forumda.

msn ekledim seni gerci bu aralar dogru duruz girmiyorum msne istersen pm at tam istediklerini :)

pm attım.
  • çok iyi iş çıkarıyorsunuz yine. seyir keyfi yaşatıyosunuz bize tşkler kolay gelsin....durmak yok yola devaaam
  • sıfırdan kasa yapılıyor resmen. çok güzel bir iş çıkarılıyor.
  • takipteyim agzım acık bakıyorum öyle arada benim külüstüre tekme atıyorum sinirden
  • Güzel çalışma
  • Haftasonu güncelleme yapıcam demiştiniz heralde bir işiniz çıktı . Genede bekliyoruz ..
  • Takipteyim
  • tsk ederim arkadaslar :).

bu aksam buyuk bir update geliyor suan daha ugrasiyorum :). bugun butun kesme delme olayi bitirmek istiyorum ondan sonra saten hardware gececegim.
  • Heyecanla bekliyoruz ..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.