Bildirim
Benim Projem 2 | Black Beauty (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
eyvallah hocam sizde haklısınız önerimi keşke boyadan önce yapsaydım katkımız olurdu -
konuum ikinci sayfayi gecmis bir update yapayim dedim hehehe.
saka arkadaslar bu aralar gercekten cok yogunum.
"radiyator kapagi"
1 radiyator icin borulari dosedim vallaha hepsi tam olmasi lazim iki radiyator arasindaki aciklik sadece 40mm :) birinci radiyatoru bitirdim ikinci radiyator icin rakorlar eksik bugun siparis verdim yarin insallah elime gecer.
1 inci rad
giris/cikis sivi bosaltma borulari daha sleeve yapacagim merak etmeyin :).
bu aksam kablolari sleeve yapacagim ve yarin insallah ikinci radiyatore basliyacagim.
-
hocam o bakır borular cok ama cok ıyı durmus aklına fıkrıne cebıne emegıne saglık -
quote:
Orijinalden alıntı: kudretozbay
hocam o bakır borular cok ama cok ıyı durmus aklına fıkrıne cebıne emegıne saglık
bende onun icin yaptim normal hortum kulansaydim boyle durmaz di "sarkardi" :) tsk ederim.
bu arada bu modum iyi demi yani sadece bir gril deligi acilmamis demi :). hehehehehe -
quote:
Orijinalden alıntı: Legendary1985
quote:
Orijinalden alıntı: kudretozbay
hocam o bakır borular cok ama cok ıyı durmus aklına fıkrıne cebıne emegıne saglık
bende onun icin yaptim normal hortum kulansaydim boyle durmaz di "sarkardi" :) tsk ederim.
bu arada bu modum iyi demi yani sadece bir gril deligi acilmamis demi :). hehehehehe
Hocam bu mod akıllara zarar estetık oluyor dıyerı ıcın aynı seyı soyluyemıcem ama
-
işçilik 10, estetik 0. -
o senin gorusun :). -
taam. -
Hocam ne diyelim ki :D -
Arkadaş o ne öyle ya ? Harika .. -
tsk ederim arkadaslar begendinize sevindim :) -
Bitti mi =( -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu
Bitti mi =(
az kaldi insallah bu hafta bitecek :) -
bugun yan kapaklari bitirdim :)
sag panel
yarin kompleye kasayi bitiriyorum arkadaslar :)
-
helal olsun hocam....ama yan kapak biraz daha zarif kesilseydi daha iyi olurdu çok kaba duruyor....bence.... -
quote:
Orijinalden alıntı: _NorthWestern_
helal olsun hocam....ama yan kapak biraz daha zarif kesilseydi daha iyi olurdu çok kaba duruyor....bence....
Merak etme vi bitsin ve isiklandirmada bitsin cok guzel gorunecek hersey :). -
quote:
Orijinalden alıntı: Legendary1985
quote:
Orijinalden alıntı: _NorthWestern_
helal olsun hocam....ama yan kapak biraz daha zarif kesilseydi daha iyi olurdu çok kaba duruyor....bence....
Merak etme vi bitsin ve isiklandirmada bitsin cok guzel gorunecek hersey :).
inşallah hocam....düşüncelerin yeteneklerini yanıltmıyor sen çok şey öğrenilir başarılı bir abimsin...... -
Hocam 2015 yılının en ileri teknolojisine sahip fabrikadan çıkmış gibi duruyor.
Müthiş olmuş, emeğinize sağlık. İmkanım olsa satın almak isterdim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X