Boyle kesmemin sebebi anakartini komple gore bilmek icin oval yapsaydim bu mumkun degildi arkadaslar :)
yok hani gene böyle olsunda kenarları falan oval olsun....
Yapınca ne oluyor ki .
quote:
Orijinalden alıntı: wRei
Yapınca ne oluyor ki .
hocam modun amacı güzel görünüm değilmi....buda güzel görünmesini sağlıyor tabiki.....
sleeva basladim arkadaslar :)
bugun insallah bitirecgim modumu
Bence sleeve modlardaki en zor kısımlardan biri ... sabır isteyen bir iş .. kolay gelsin
Keşke sleeve yerine gümüşe boyasaydınız
Bu mod napılır oturulur izlenir :D Saygılarımla yorumsuz walla..
Tsk eddrim arkadaslar sleevelari kompleye bitirdim :). Sadece guc kaynaginki kaldi oda 2 saatlik is saten. Ondan sonra siviyi komak kaliyor. Gece update gelecek.
Sabah oldu sanırım, update nerede
Çok iyi gidiyor İstiklal. Sistemi toplaması güzelde bu sistemi sökmesi asıl zahmetli olan :D Hadi hortum esnekde bakır borular çok uğraştıracak pratik bir tahliye düşünmez isen.
çok güzel çalışma olmş
tsk ederim arkadaslar buyuk update geldi. ile once herkesin kurban bayrami mubarek olsun hersey gonlununce olsun.
bu modun en zoru ikinci radiyatoru baglamak gordugunuz gibi calisisacak yeri cok am cok kisitli :)
yeni borular dosemem lazimdi ikinci radiyatoru bagliya bilmek icin.
allah sukur bagladim en sonunda heheh
aksama bir update daha geliyor insallah
Maşallah sadece rakorlar bi sistem parası :D
quote:
Orijinalden alıntı: alidarkstone
Maşallah sadece rakorlar bi sistem parası :D
Tsk ettim ali :). Evet rakorlara cok para verdim. Baya arti bu arada rakorla bir liste yapacagim kullandigim malzemerle.
Theodorrr :p hadi bitirde az oyun keyifi yapalim :p OS ne zaman kurucaksin? Windows Developer Preview var istersen getiriyim diger adiyla windows 8 :p