Şimdi Ara

benim suçum ne ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kiiroi Senkou

quote:

Orijinalden alıntı: hooliqan35

Kule altına pushla, Ward alma sonra jungle noob 9x report pls.

welcome to the tr server

Yeni başlayan biri için anime önersene
  • Size varya adamsınızx9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolikantos

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Suç kesinlikle onda lane pushladigi icin. Fakat onda oldugu kadar sendede suc var.
    Jungle ww, jungle shyvana, support nidalee oynayan adamlari gördükçe sasiriyorum ve kendime soruyorum niye diye.

Nidalee supp eh yani haklısında..
    Shyvana ve Warwicke laf atma yıkarlar seni burda.
    Heleki Sezon4 e gireceğimiz şu zamanlarda en OP jungler bu 2 si.

Hemen birşey uyrdur kuzenim yazdı,elektrikler kesildi,sular kesikti yanlış yazdım falan...
    ()

Sonuna kadarda dediğimin arkasındayım. Ultisi olmayan ww gelecekte, adamı yürüyüp yakalıyacakta, skill ile damage atacakta. ee sonra? SLOW YOK STUN YOK SNARE YOK SILENCE YOK KNOCK YOK FEAR YOK. YOK YANİ!
    Sizi bilmem ama benim oynadığım ligde ww, shyvana gibi ulti hariç 0 cc olan adamlar iş yapmıyor. Lanelerde sizin liginizdeki gibi jungle ww ve jungle shyvanalara iş yaptıracak kadar dengesiz pushlanmıyor.

• quote:

quote:

quote:

Suç kesinlikle onda lane pushladigi icin. Fakat onda oldugu kadar sendede suc var.
    Jungle ww, jungle shyvana, support nidalee oynayan adamlari gördükçe sasiriyorum ve kendime soruyorum niye diye.

Hemen birşey uyrdur kuzenim yazdı,elektrikler kesildi,sular kesikti yanlış yazdım falan...
    ()

Sonuna kadarda dediğimin arkasındayım. Ultisi olmayan ww gelecekte, adamı yürüyüp yakalıyacakta, skill ile damage atacakta. ee sonra? SLOW YOK STUN YOK SNARE YOK SILENCE YOK KNOCK YOK FEAR YOK. YOK YANİ!
    Sizi bilmem ama benim oynadığım ligde ww, shyvana gibi ulti hariç 0 cc olan adamlar iş yapmıyor. Lanelerde sizin liginizdeki gibi jungle ww ve jungle shyvanalara iş yaptıracak kadar dengesiz pushlanmıyor.

arkadaşım senin seviyendeki adamlar o karakterlerle iş yapamıyor diye karakterlere suç atma gap closeri veya cc si olmayan jungle olamaz diye düz mantıkla bakıyosun gibime geldi o zaman tristana kassadin en iyi jungler olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

quote:

quote:

()

arkadaşım senin seviyendeki adamlar o karakterlerle iş yapamıyor diye karakterlere suç atma gap closeri veya cc si olmayan jungle olamaz diye düz mantıkla bakıyosun gibime geldi o zaman tristana kassadin en iyi jungler olurdu

Kardeşim açıkçası oyunlar içerisinde jungle en az oynadığım lanedir. Bu yüzden çoğu karakter hakkında başka bir laner olarak yorum yapabilirim. Çoğu bir nau bir j4 bir amumu xin wukong vi try maokai vb. yeri gelir karşı lane karakteri flash atsa dahi cc sayesinde yakalınabiliyor. Ama ben kule dibi duruyorum karşımda gap closer olmayan bir mid var. ww üst nehirden geliyor. ultisi yok böyle beraber karşı midi bota kadar yürüyerek kovalıyoruz.

JUNGLE DA CC OLMALI BENCE

• Ligim g1 oddone izliyorum oda shyvana aldığı oluyor sorun bendemi pardon beyler ligim yanlışmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.