Şimdi Ara

benim suçum ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkadaşlar size bi konuda danışıcaktım.

Dün arkadaşlarla oyuna girdik bi arkadaş var mid aldı ben jungledım shyvana aldım arkadaş syndra aldı karşısında lb var konuya gelelim lane i pushluyo karşı jung gank gelio buna karşı jung khazix ti sonra bna diyo bizim jung bilmiyo fln filan bişey demedim bnde lan zaten shyvanayım lb a nasıl gank ataym ben adamın 10 snyede bi flash kadar skili bnde cc 0 neyseki oyunu aldık suç kimde objektif bi yorum plss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana güvenerek mi mid oynuyor .İstediği kadar camp yesin onun suçu
  • Adamsın

• Ward atıyor mu ward ? Sürekli turret altına kadar ittiriyor mu genç kardeşimiz ? Bunlar olayda önemli hususlar.
  • Ward atmıyo sürekli turret altına kadar ittirmesede ortada duruyo genelde ama shyvanayla lbye orda gank atmam imkansız diye düşünüyorum

• Klasik tr serveri oyuncusu işte
  • Suç kesinlikle onda lane pushladigi icin. Fakat onda oldugu kadar sendede suc var.
    Jungle ww, jungle shyvana, support nidalee oynayan adamlari gördükçe sasiriyorum ve kendime soruyorum niye diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 3 Aralık 2013; 13:15:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Duo girin yada 5 kişi takım olup team olarak girin. Diğer türlü bu tarz yakınmalar çok olur. .
  • gank yemek onu suçu, gank atmamak senin suçundur .deseydin ward 75 gold diye
  • Abi oddone dan gördümde aldım shyvanayı ben jung oynuyo diye kötümü yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkerUZN

Duo girin yada 5 kişi takım olup team olarak girin. Diğer türlü bu tarz yakınmalar çok olur. .

Sen çok yanlış anladın galiba olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Suç kesinlikle onda lane pushladigi icin. Fakat onda oldugu kadar sendede suc var.
    Jungle ww, jungle shyvana, support nidalee oynayan adamlari gördükçe sasiriyorum ve kendime soruyorum niye diye.

Jungle shyvanaya mı niye ? Yıkarlar.

• Yıksınlar abi şurayı adam ne dedi

• quote:

Suç kesinlikle onda lane pushladigi icin. Fakat onda oldugu kadar sendede suc var.

yawhehe.gif
  • Jungler her yere gank atmak zorunda değil ki abi. Neyin kafasında pushluyosa önlemini alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Jungler her yere gank atmak zorunda değil ki abi. Neyin kafasında pushluyosa önlemini alsın.

bi adam daha
  • quote:

Nidalee supp eh yani haklısında..
    Shyvana ve Warwicke laf atma yıkarlar seni burda.
    Heleki Sezon4 e gireceğimiz şu zamanlarda en OP jungler bu 2 si.

Hemen birşey uyrdur kuzenim yazdı,elektrikler kesildi,sular kesikti yanlış yazdım falan...
    ()

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kule altına pushla, Ward alma sonra jungle noob 9x report pls.
  • abi wardsız pushlıyorsan hata sende yani arkadaşında anladın sen neyse ve jungle dan kule altı höyyt diye atlamasını beklememeli

• quote:

Orijinalden alıntı: hooliqan35

Kule altına pushla, Ward alma sonra jungle noob 9x report pls.

welcome to the tr server
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.