Şimdi Ara

Benim Tötteki Garip Durumlar [Makatını seven okusun 2]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık nerden baksanız 3-4 haftadır dışkıyı atarken yanma ve kan geliyor ama bunun sebebini iyi biliyorum bir kabız olduğumda baya bi ıkınmıştım internette okuyunca çatlak matlak korktum açıkçası ne yapacağımı bilemedim daha önce bir konu açılmış ama onu güncelleyelim yardım plss

• Marketten yulaf ezmesi alın su ile birlikte için,çok önemli bir problem kabızlık,Allah korusun bağırsak kanserine kadar yolu var,bolbol sebze yiyin,yürüyüş yapın yemekten sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanlı dışkılamanın azı bile tehlikeli olabilir. Kendi tecrübem doğrultusunda vereceğim öneri hemen doktora gidip kontrolden geçmeniz yönünde. Aman dikkat diyorum. En azından kolonoskopi yoluyla gerekli teşhisi koyarlar. Varsa sorunun kaynağını ve ne yapmanız gerektiğini öğrenirsiniz.

Diyeceğim o, işin içinde kıç ve kan varsa sakata gelmemek için her ihtimale karşı bir doktora görünmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
  • OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    Valla hocam doktor için korkuyorum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner965

Valla hocam doktor için korkuyorum açıkçası

korkunun ecele faydası yok hocam

kuvvetle muhtemel hemoroid başlangıcı, baharatlı, acı, kabız yapan gıdalardan uzak dur, bağırsaklarını çalıştıracak, bol lifli gıdalar tüket, öğünlerinde mutlaka çorba olsun, ekmeksiz ya da tahıllı ekmek ye, wc'de ıkınarak yapma tuvaletini ve çok kalma wc'de...
  • nightvision kullanıcısına yanıt
    Valla şuan lavoboya gitmeye korkuyorum ve gitmiyicem sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wastey

Valla şuan lavoboya gitmeye korkuyorum ve gitmiyicem sanırım

bak bitki çayları var mesela onları kullan iyileştirmez seni ama tuvalette işini görmene yardımcı olur, içinde "sinameki" olan çaylardan al, biraz seni ishal yapar rahat edersin en azından wc'de dediğim gibi yiyicekler çooooooookk önemli bu konuda, yiyecek içecek alışlanlıklarını tamamen değiştirmelisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nightvision kullanıcısına yanıt
    Hocam internette birkaç doktora mesaj attım kanama varsa anoskop muaynesi şart diyorlar nedir bu ya korkmaya başladım ve 4. gün wc ye girmedim ve mıçmadım
    EDİT: Dün gece 1 tane bekunis yuttum sabah kalktım ve birşey yoktu işe yaramadı diye düşündüm 5 dk sonra wc ye zor attım kendimi ve kanama ve yanmanın çok farkedilecek derecede azaldığını gördüm yani rahat rahat mıçtım ama bu gün okula gitmiyorum Allah korsun geri orda burarsa yandık anam paçalara doldururz vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wastey -- 8 Mayıs 2015; 8:33:08 >
  • Güncel!
  • iyi mıçışlar kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.