Şimdi Ara

GROWTH HORMONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yasındayım 1 senedır spor yapıyorum boy ve kas kutlesı artırmak ıcın growth hormonu almak ıstıyorum tedarik edebileceğim bir yer varmı veya bu growth hormon ilaçları reçetesiz alınırmı direk eczaneden

• Growth boya katkı sağlamaz genetik neyse o

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi oku...

Büyüme plakların hala açıksa uzun yıllar kullanmak boyunu uzatabilir. Öyle 6 ayda falan uzayamazsın. GH doğrudan kas kütlesinde artışa neden olmaz, yüksek testo kürleriyle birlikte kullanmak gerekir.

Reçetesiz eczaneden satın alınabilir ama her eczane vermez herhalde. İnternetten sakın alma, babanın sitesi bile olsa...

+Doktor kararı olmadan kullanmanı önermiyorum çünkü saçma sapan bir dozda kullanırsan boyunun uzamasından ziyade ağzın burnun, elin, ayağın büyür, çirkinleşirsin. Çenen kayar, dişlerinin yeri değişir. GH şakaya gelmez geri dönüşü olmayan iç organ hastalıklarına yakalanır, tipini gören korkar kaçar kardeşim...

17 yaşında 1.58'dim 20 yaşındayım 1.75'im. Boy işi sanıldığı gibi 21 yaşına kadar vakti yok aslında. Bazı insanlar yetişkinlikte de uzayabiliyor. Bilimsel olarak açıklık getirilmiş bir konu değil şu anlık. Aslında çok karmaşık bir mevzu. Askere gidip uzamış şekilde gelenler vs var...

Senin yapman gereken...

Yemeğine, uykuna egzersizlerine dikkat et zaten spor yapıyorsun ne yiyip yememen gerektiğini biliyorsun. Özellikle uykuna dikkat et. Güneşe çık bol bol. Vitaminine mineraline dikkat et. Testonu zirvede tutmaya çalış. Sigara alkol kullanmak gibi salaqlıklar yapma.

He gerçekten boyunun hormonlarından kaynaklı bir sorun ise, hastalık ise doktor gerekeni yapar zaten. Kolay gelsin...

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

Çok sağol reis yaş 173 175 civariyim 2 3 santimde olsa uzamak isterim kesinlikle alma mı diyorsun yani growth hormonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    testosteron arttıran gıdalar
    geçen ay önce açıldı
    Dopamin Reseptörü Kasıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.