Şimdi Ara

Kola ve Soda içmek eziyet oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce Göz doktoru Papilla Ödemi teşhisi koydu ve Diazomid adında bir ilaç verdi. Bir de diyet yapmamı söyledi. Ben de diyete başladım. Yalnız bayram olduğundan dün akşam sadece 1 bardak kola içeyim dedim oda ne kolanın tadı iğrenç geldi ama aynı koladan içen diğer kişiler kola gayet güzel dediler neyse aynı akşam kuzenlerim, eniştem ve dayımla dışarı çıktık. Okey oynuyoruz 1 maden suyu istedim. Geldi ve içmeye başladım ve onunda tadı berbattı.

Bu sabah ise öğrendim ki su,çay ve ayran dışında kalan içecekleri içince ilaç yan etki olarak o içeceklerin tadını bozuyor ve onları içilmez hale getiriyormuş. Ben kiloluyum ve diyet yapman gerektiği için sorun değil ama zayıf olup bu tür içecekleri içmesinde sorun olmayan insanları düşününce bu ilacın böyle bir yan etkisin olması kötü.

Gecen de diyet yaparken akşam yemeklerin de 1 bardak kola içiyordum ve 8 kilo vermiştim. Şimdi nadiren özel yemeklerin yanında 1 bardak içerim diyordum ama ilaç yüzünden bu mümkün olmayacak.

Gecen diyet yaparken bir diyet uzmanının tv de söylediklerinden yola çıkarak diyet listesi yapmıştım. Bilinen diyetleri yapmak yerine her şey den azar azar tüketin böylece bünyenin gereksinimi olan hiç bir şeyi kesmemiş olursunuz diyordu. Geleneksel diyetlerde mutlaka bir şeyleri kesiyorsunuz bunlar aslında hata diyordu. Diyete başlayınca başlamadan önce ne tüketiyorsanız aynını tüketin ama azaltarak ve belli ölçülerde böylelikle hem zayıflarsınız hem de belli süre sonra kilo geri alma durumu olmaz diyordu.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kola ve Soda İçmek Eziyet Oldu: Diazomid Kullananlar Yorumlar

Uzun yıllar boyunca kola ve soda içmek, birçok kişinin günlük rutininde yer almıştır. Ancak son zamanlarda, bu içeceklerin tüketiminin olumsuz etkileri giderek daha fazla dikkat çekmektedir.

Kola ve soda içecekleri, yüksek şeker içeriği ile bilinmektedir. Bu şeker, diş çürümelerine, kilo alımına ve hatta daha ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Ayrıca, bu içeceklerdeki kafein, kaygı, uyku sorunları ve bağımlılığa neden olabilir.

Diazomid, genellikle kola ve soda gibi içeceklerde bulunan bir renklendirici katkı maddesidir. Bazı kişiler, diazomid tükettikten sonra baş ağrısı, mide bulantısı ve hatta alerjik reaksiyonlar gibi olumsuz yan etkiler bildirmişlerdir.

"Diazomid kullananlar yorumlar" araması yaparak, bu katkı maddesinin etkileri hakkında daha fazla bilgi bulabilirsin. Yorumları inceleyerek, birçok kişinin kola ve soda içtikten sonra yaşadığı rahatsızlıkları görebilirsin.

Tüketicilerin sağlıkları konusunda endişe duymaları ve daha sağlıklı içecek seçeneklerine yönelmeleri gerekmektedir. Su, şekersiz çay ve taze meyve suları gibi doğal alternatifler, sağlığa zarar vermeden susuzluğunuzu gidirebilir.

Eğer kola ve soda içmekten kaynaklanan sağlık sorunları yaşıyorsan, doktoruna veya kayıtlı diyetisyene danışman önemlidir. Onlar, senin için en iyi içecek seçeneklerini belirlemene ve sağlığını iyileştirmene yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.