Şimdi Ara

BENİM versiyon 1.1.5(4B1) NASIL JAİLBREAKE YAPACAGIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm benim ipodumda itunesdan guncelleme yaptıktan sonra versiyon 1.1.5(4b1) yazıyor bende mi 1.1.4e gore zipphone uygulamasıyla jailbreake yapacagım bu yontem için kablosuz net gerekir mi usb den halledebilirmiyiz simdiden tesekkurler

• CEVAP VEREN YOK MU ? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: spikemurat

CEVAP VEREN YOK MU ? :(
    114 e düşür
    ne b.k vardıda güncelledin
    geçen akşam babamda yanlışlıkla güncellemiş şimdi uğraş jailbreak
  • sagolasın yaw ne bilim ole sorunca belki bi özellik gelir diye yaptım bi b. da olmadı yaw video internetten müzik dinlemez oldum bide jailbreake yapınca artık muzikleri silerim heralde :P bu arada kablosuz internet gerekiyor mu zipphone için ?
  • quote:

sagolasın yaw ne bilim ole sorunca belki bi özellik gelir diye yaptım bi b. da olmadı yaw video internetten müzik dinlemez oldum bide jailbreake yapınca artık muzikleri silerim heralde :P bu arada kablosuz internet gerekiyor mu zipphone için ?
    1.1.4 e jb yaparken Wi-fi ile işin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtezacan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

Dostum adam 2.0 a jb yapmaktan bahsediyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

Dostum adam 2.0 a jb yapmaktan bahsediyo.

Alıntıları Göster
    Adam bi b.k değişmedi zaten demiş ne biliim belki düşürmüştür die tahmin ettim. Ayrıca eğer 2.0 jb yapıcaksan ziphone ile yapamazsın zaten. 115 e nasıl yapılır onu da bilmiyorum arkadaşım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Adam bi b.k değişmedi zaten demiş ne biliim belki düşürmüştür die tahmin ettim. Ayrıca eğer 2.0 jb yapıcaksan ziphone ile yapamazsın zaten. 115 e nasıl yapılır onu da bilmiyorum arkadaşım

Alıntıları Göster
    quote:

winpwn programı ile 2.0 versiyonu rahatlıkla kırabilirsin dostum.Ayrıntılı açıklama üst konuda var.Oraya bakmanı tavsiye ederim.

• quote:

quote:

winpwn programı ile 2.0 versiyonu rahatlıkla kırabilirsin dostum.Ayrıntılı açıklama üst konuda var.Oraya bakmanı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Evet yapılabiliyor ama ziphone ile yapılamıyor bi daha oku istersen ne yazdığımı.

• quote:

Evet yapılabiliyor ama ziphone ile yapılamıyor bi daha oku istersen ne yazdığımı.

Alıntıları Göster
    quote:

Dostum tmm ben sana bi şey demedim sadece winpwn ile kırılıyo dedim.

• quote:

quote:

Dostum tmm ben sana bi şey demedim sadece winpwn ile kırılıyo dedim.

Alıntıları Göster
    arkadaslar cevaplar için cok tesekkur ederim sanırım yanlıs anlasılma oldu anladıgım kadarıyla versiyonumu 1.1.5den 1.1.4e restore etmem daha sonrada forumda anlatıldıgı sekilde ziphonela jb yapmam gerekiyor dogru anlamısım degil mi ? kablosuz internet olmadan yapılmasına cok sevindim hemen yapmayı deneyeceğim herkese iyi paylasımlar

• quote:

arkadaslar cevaplar için cok tesekkur ederim sanırım yanlıs anlasılma oldu anladıgım kadarıyla versiyonumu 1.1.5den 1.1.4e restore etmem daha sonrada forumda anlatıldıgı sekilde ziphonela jb yapmam gerekiyor dogru anlamısım degil mi ? kablosuz internet olmadan yapılmasına cok sevindim hemen yapmayı deneyeceğim herkese iyi paylasımlar

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşım, doğru anlamışsın. Son sürüm 2.0 da şuan kullanılabilir durumda. Ama şimdilik 114 te kalmanı tavsiye ederim. Yine de karar senin.

• PEKİ APPLEİN SİTESİNDE COK GUZEL OYUNLAR GORDUM 1.1.4 JAİLBREAKLİ TOUCHA BUNLARI ATABİLİYOR MUYUZ YOKSA SADECE 2.0A ÖZEL OYUNLAR MI ONLAR 1.1.4DE FORUMDA BİR SÜRÜ OYUN,SOURCE vs. VERİLMİŞ ONLARDA O TARZ 3 BOYUTLU OYUNLAR MI MERAK ETTİM AMA TAVSİYENİ DİKKATE ALICAM NE DE OLSA YENİ ÇIKAN BİR SEYİ HEMEN ALMIYACAKSİN DEĞİL Mİ COK TEŞEKKÜRLER İYİ PAYLASIMLAR
  • quote:

PEKİ APPLEİN SİTESİNDE COK GUZEL OYUNLAR GORDUM 1.1.4 JAİLBREAKLİ TOUCHA BUNLARI ATABİLİYOR MUYUZ YOKSA SADECE 2.0A ÖZEL OYUNLAR MI ONLAR 1.1.4DE FORUMDA BİR SÜRÜ OYUN,SOURCE vs. VERİLMİŞ ONLARDA O TARZ 3 BOYUTLU OYUNLAR MI MERAK ETTİM AMA TAVSİYENİ DİKKATE ALICAM NE DE OLSA YENİ ÇIKAN BİR SEYİ HEMEN ALMIYACAKSİN DEĞİL Mİ COK TEŞEKKÜRLER İYİ PAYLASIMLAR
    Onlar yeni sürüm yani 2.0 için olan uygulamalar. Dostum tamamen tercih meselesi, üst konuda geçen arkadaşlar var, henüz pişman olana da rastlamadım. Ben yine de bekleme taraftarıyım ve herkese beklemesini tavsiye ediyorum.

Üç boyutlu oyunlar çok fazla olmasa da 114 için de mevcut. Hayırlı jb ler sana

• quote:

Onlar yeni sürüm yani 2.0 için olan uygulamalar. Dostum tamamen tercih meselesi, üst konuda geçen arkadaşlar var, henüz pişman olana da rastlamadım. Ben yine de bekleme taraftarıyım ve herkese beklemesini tavsiye ediyorum.

Alıntıları Göster
    Benimkide 1.1.5 bende 1.1.4 e dönmek istiyorum ama şu tuşlara basıp recovery işini yapamıyorum ben basmadan recovery moduna sokucak bir program var mı daha sonrada restore ve jailbreak :D ?

• quote:

Alıntıları Göster
    Benim versiyonumda 1.1.5 1.1.4 e dönüp jailbreak yapmak istiyorum ama tuşlara basıp recovery olayını bir türlü yapamıyorum itunes kitleniyor bunu bilgisayardan ipoda dokunmadan yapmanın bir yolu var mı restore ve jailbreak te dahil program gibi birşey?

• quote:

Orijinalden alıntı: jmadden

Benim versiyonumda 1.1.5 1.1.4 e dönüp jailbreak yapmak istiyorum ama tuşlara basıp recovery olayını bir türlü yapamıyorum itunes kitleniyor bunu bilgisayardan ipoda dokunmadan yapmanın bir yolu var mı restore ve jailbreak te dahil program gibi birşey?

Alıntıları Göster
    Olmaz mı?

• quote:

Olmaz mı?

Alıntıları Göster
    Teşekkürler şimdi bende 1.1.4 firmware paketi var ilk önce ziphone dan dfu moduna alcam sonra restore edicem 1.1.4 eve yukardaki jailbreak tuşuna basıcam doğru değil mi? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: jmadden

Teşekkürler şimdi bende 1.1.4 firmware paketi var ilk önce ziphone dan dfu moduna alcam sonra restore edicem 1.1.4 eve yukardaki jailbreak tuşuna basıcam doğru değil mi? :D

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Saol şimdi deniyorum inşallah olur

Benim ipodda sorun var ne iliberty ne ziphone hiçbiriyle olmuyor installera giremiyorum

EDIT: murtezacan ın yardımlarıyla jailbreak yaptım teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jmadden -- 8 Ağustos 2008; 20:40:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.