Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 BENİMLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN Satın Al 12 Mart 2025 12:18 1 1 BENİMLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN Uzun yıllardır dh de üyeyim. Bu zaman zarfında DH uygulamasını hiç kullanmamıştım. 1 hafta kadar önce uygulamayı kullanmaya başladıktan sonra hesabım ele geçirildi. Hesabımı kendimi kanıtlayarak yani dolandırıcının ben olmadığımı kanıtlayarak geri aldım.DAHA ÖNCE YAZIŞTIĞIM KİM VARSA HEMEN ALIŞVERİŞİ KESSİN.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün BENİMLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN BENİMLE SAKIN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN YANIYOR 3 adet sinema kodu tane 4 tl (SATILDI)Tamamı 100 TL G100s, X-mini2, Logitech M175, Philips gogear