Şimdi Ara

Benjamin button kesinlikle izlenmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar güzel bir gün geçirmeniz dileğim ile , yukarıda adı geçen film benim zevkle izledğim kategori arasında değil birkaç arkadaşım övdü film izle felan kesinlikle izlenmelimi ?

Yukarıda izlenmelimi diye sormuştum arkadaşların yorumuna güvenerek izlemeye başladım cidden kaliteli bir film olmuş ölmeden izlenmesi gerek hayata farklı bir bakış açısı sunuyor bu arada yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saian Sakulta Salkım -- 4 Şubat 2013; 13:58:08 >

• Güzel film izlenebilir
  • Ben beğemiştim öyle ölmeden önce izle kadar değil ama izle genede seversin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel farklı bir hikaye, izlenmeye değer.
  • güzel filmdir
  • Izlenir
  • konusundan biraz bahseder misiniz? filmin sonunu ve sürprizlerini söylememek şartıyla tabi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ölmeden önce izle listesine girecek kadar mükemmeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müthiş bir film. Tersten yaşıyor işte Brad Pitt hayatı. Yaşlı doğup, bebekliğe doğru gidiyor. O süreç içinde yaşadıkları ve Daisy ile olan aşk hikayesi konu ediliyor.
  • Tüm herkese teşekkür ederim cidden sıkılmadan izlenecek bir film spolier vermemek lazım
  • söylemeden edemiycem de bi blog yazımda benjamin button filminin aslında forrest gump'tan çok fazla esinlendiğinden bahsetmiştim. zaten ben david fincher'in sağlam bi yönetmen olduğunu düşünmeyenlerdeniz. özellikle sosyal ağ, ejderha dövmeli kız gibi filmleri çekerek senaryo bazında ne kadar yetersiz biri olduğunu gösteriyor bence.
    button'u seven gump'u hayli hayli sever. hatta blog yazıma şuradan ulaşıp benzerlikleri de görebilirsiniz.
    hi, my name is forrest, forrest gump. i’m not benjamin button

• En çokda kapanışını beğenmiştim
  • Güzel film izlenir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.