Şimdi Ara

Netflix'in büyük bütçeli bilim-kurgu filmi The Electric State'ten yeni fragman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netflix 2024 yılını orijinal filmleri açısından biraz sönük geçirmiş olsa da 2025'e daha iddialı bir programla giriyor. Önümüzdeki yıl Netflix'te izleyici ile buluşacak filmlerin başında ise The Electric State (Sanal Ülke) geliyor. Avengers: Infinity War ve Endgame'in yönetmenleri olarak tanınan Russo Kardeşler'in yönettiği The Electric State, 300 milyon doları geçtiği söylenen bütçesiyle Netflix'in bugüne kadarki en büyük bütçeli filmi olma özelliğini taşıyor.

The Electric State, retro fütüristik tasarımlarıyla tanınan İsveçli sanatçı Simon Stålenhag'in aynı adlı eserinden uyarlandı. Birbirinden tuhaf tasarımlı robotların insanlarla birlikte yaşadığı alternatif bir gerçeklikte geçen bilim kurgu filmi, küçük kardeşini bulmak için Amerika'nın batısı boyunca uzanan bir maceraya atılan genç bir kadına odaklanıyor. Bu yolculukta ona robot arkadaşı da eşlik ediyor.

Ayrıca Bkz.Jurassic World Rebirth filminden yeni görseller paylaşıldı

The Electric State'in Başrollerinde Millie Bobby Brown ve Chris Pratt Yer Alıyor

The Electric State'in başrollerinde, Stranger Things ile yıldızı parlayan genç oyuncu Millie Bobby Brown ve Chris Pratt (Jurassic World, Guardians of the Galaxy) yer alıyor. Onlara Ke Huy Quan, Jason Alexander, Woody Harrelson, Anthony Mackie, Brian Cox, Jenny Slate, Giancarlo Esposito ve Stanley Tucci gibi isimler eşlik ediyor.

The Electric State, 14 Mart'ta Netflix'te izleyici ile buluşacak.

Kaynak:https://theplaylist.net/the-electric-state-trailer-chris-pratt-millier-bobby-brown-russo-brothers-netflix-20241218/

• Böyle filmleri severük 👍😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abicim bu kadından başka kadın oyuncu yok mu her filme bunu koyuyorlar.
    Karşı değilim oynamasına tabiki ama sanki kontrat yapmışlar kadınla

• Russo kardeşlere güveniyorum.

• Guser G kullanıcısına yanıt
    ımdb
    Nicolas Cage | Actor, Producer, Director
    https://www.imdb.com/name/nm0000115/
  • cok kaliteli bir bilim kurgudur, konusu derin surukleyicidir, hikaye ilerledikce katman katman acilir. gelgelelim derin icerikleri siglastirmak ve wokelastirmak netflixin uzmanlik alani. o yuzden cok beklentiye girmek istemiyorum.

• Millie Bobby Brown bomboş bir oyuncu. Robot gibi rol yapıyor. Nasıl parlattılar bunu birden nasıl bir PR çalışması yapıldı anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadının tipinde o kadar estetik var ki beni izleyen mimik nedir sormasın der gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isakoc -- 19 Aralık 2024; 16:47:41 >
  • Filmin isminin Türkçe hali hiç uygun olmamış, sanal ülke de nedir, sanal olan bir şey yok ki, kanlı canlı, somut robotlar var, nasıl sanal diyorsunuz anlamıyorum ki. Ulan netflix nasıl çevirmenler çalıştırıyorsun bünyende.

• İyi bir film olacağını düşünmüyorum. Hem böyle distopik bir dünya yaratacaksın, hem de aksiyon yapacaksın, ama bunları mizahi bir sosla yapacaksın. Bu film tutmaz bence. Netflix zarar edecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.