Şimdi Ara

Benle dalga gecenleri simdi iPhone'um ile ben eziyorum.. (r.i.p Steve Jobs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sabah uyandim her zamanki gibi kafedeki isime gidecektim, hazirladim nesquik'imi (misir gevreklerini cok severim) ben genelde notebook'da haberleri takip ederim tr deki haberler bittikten sonra yurtdisi haberlerine goz gezdirdim baskan obama: ''yes we can!'' sloganiyla asgari ucreti 10.10 usd icin calismalarinin devam ettigini gordum ve: ''helal olsun adamlara biz ise hala elizabeth..'' dedim. sonra benim dandik e71 ile omegle'da tanisdigim milf ayarindaki 35 yaslarindaki bayan jamie aradi ben ilkten turkce konusarak telefonu actim sonra bu ing kunusmaya basladiginda omegle da tanistigimizi hatirladim bu: ''lutfen abd ye gel ve beni becer 4 cocugumun babasi ol.'' diyordu bende tabi daha gencim fakat green card im yok bu kadini green card icin kullanabilirim diye dusundum sonra birden is saatimin geldigini anladim hemen ciktim evden otobuse bindim baktim herkesin elinde samsung lar, lg ler, sony ler ama dikkatimi ceken bir sey vardi o da kimsede iPhone yoktu sonra calistigim kafeye geldim dedim bi saate bakayim cikardim benim e71'i kafedeki kizlar guluyor patronda arnold schwarzenegger gibi geldi hafif tebessumle omzuma dokunarak: ''degistirme vakti gelmedi mi evlat?'' diye sordu bende: ''sanirim '' diyerek isimi yaptim tabi tanidigim bir kac kisi falan var hepsi dalga geciyor benle benimde o anda sinirden ellerim titremeye basladi bizim kafeyi temizleyen arkadasa soyle dedim: ''bi dal tutun versene joe?'' bu da sagolsun verdi ve sinirli sekilde disari cikip sigaradan nefret bile etsemde soyle yaptim:

sonra sadece bir kere isirilmis elmayi yerde gordum ve temizligi sevdigim icin cope atmak icin elime aldim ardindan otobusteki o ''kimsede iPhone yok.'' dusuncesi aklima geldi dedim: ''o fikir, elma isirigi, abd li arkadasim = Apple'' ardindan: ''bu bir isaret olmali'' diye dusundum hemen omegle da tanistigim bayan jamie'i aradim ve bana iPhone gondermesini istedim sagolsun uygun fiyata alip gonderecegini soyledi. yaklasik 7 gun sonra iPhone elime gecti ve ise bununla gidip sunlari bi ezeyim dedim. otobuse bindim slow motion ile en arkaya giderken elimde iPhone aynen soyle dedim: ''bu amerikalilar yapiyor ya..'' sonra rahatca yerime oturdum ve kafedeki herkes bendeki o efsane degisikligi fark ettikleri icin mum oldular tabi bir kac gun sonra kullanmak istediklerini soylediler bende hayir dedim tabikide. suan ise bu yaziyi yazarkene alman cikolatalarini yiyorum cidden muthis tatlari var..

neticide, ben e71'im ile mutluyken bunlar benimle dalga gecti ve benim ise intikamim buyuk oldu

•  Benle dalga gecenleri simdi iPhone'um ile ben eziyorum.. (r.i.p Steve Jobs)
  • Yav hehe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumamış kişiler için espri yapın arkadaşlar.

• Parliament teki i kadar gereksizsin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone um ingilizce oldu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• dikkatini cekerim tel. abd den uygun fiyata geldi.
  • Olmuş alın bunu
  • Anladığım tek şey hiçbir şey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.