quote:Orijinalden alıntı: barış_94yada bana evee vermek isteyen yada değişirimbnde 8 lwln var tam kasmalık ne verceksin
quote:Orijinalden alıntı: Gs GaLiPbnde 8 lwln var tam kasmalık ne verceksinAlıntıları Göster BENDE 71 K EXP Lİ VAR NE VERİRİSİN
quote:Orijinalden alıntı: barış_94yada bana evee vermek isteyen yada değişirimbilmem nesine istiyosun sen
quote:Orijinalden alıntı: barış_94bilmem nesine istiyosun senAlıntıları Göster istediğini söyle ben evee istiyorum sende varmı
quote:Orijinalden alıntı: barış_94istediğini söyle ben evee istiyorum sende varmıAlıntıları Göster savaşalım sen yenerd-sen ben sana 14 lwl odish veririm sende evee veya pikachu n varsa verirsin tmm mı
quote:Orijinalden alıntı: barış_94savaşalım sen yenerd-sen ben sana 14 lwl odish veririm sende evee veya pikachu n varsa verirsin tmm mıAlıntıları Göster dalgamı geçion eeve ve onlar arasında ne kdr fark var
quote:Orijinalden alıntı: Gs GaLiPdalgamı geçion eeve ve onlar arasında ne kdr fark varAlıntıları Göster barış sen bana ne vercen
quote:Orijinalden alıntı: D@rk_M@ster_W@terlord1barış sen bana ne vercenAlıntıları Göster ben sana squirtle verebilirim sen ne vercen
quote:Orijinalden alıntı: barış_94ben sana squirtle verebilirim sen ne vercenAlıntıları Göster waterlode sen ne verirsin squirtel karşısına
quote:Orijinalden alıntı: barış_94waterlode sen ne verirsin squirtel karşısınaAlıntıları Göster hiç dövüşmek isteyen yokmu poke nick camur_1994
quote:Orijinalden alıntı: barış_94hiç dövüşmek isteyen yokmu poke nick camur_1994Alıntıları Göster barı$ nick ne
quote:Orijinalden alıntı: barış_94teklifin geldi ettim ben kabulAlıntıları Göster e ben kabul ettim olmadı
quote:Orijinalden alıntı: barış_94e ben kabul ettim olmadıAlıntıları Göster felan böle ben kabul ettim olmadı neyse ben seni computer control de yeniyim diğer türlü olmuyo
quote:Orijinalden alıntı: barış_94felan böle ben kabul ettim olmadı neyse ben seni computer control de yeniyim diğer türlü olmuyoAlıntıları Göster bana evee ve pikachu verene psyduck ve odish veririm