Şimdi Ara

BenQ 21.5' RL2240HE tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, 1 ms ve gaming modlarıyla dikkatimi çekti bu monitör.

http://www.vatanbilgisayar.com/benq-215-rl2240he-1ms60hz-full-hd-gaming-led-monitor-sarisiyah.html#genel-bakis

kullanan var mıdır? renk tonları, kontrastı vs iyi midir? tavsiye eder misiniz? veya yakın fiyatlardaki farklı bir monitöre mi bakmalıyım? yorumlarınızı bekliyorum (21' odam için ideal 23' ler büyük gelir diye düşünüyorum)

• Aynı monitoru yaklaşık 6 aydır kullanıyorum . Renk ve goruntu canlılığı konusunda memnunum. O.C ile 75 Hz olarak kullanıyorum.
    Fakat özellikle FPS türü oyunlar ıle cok zaman geçiyorsan bir sure sonra bu monitor sana yetmeyecektir.
    Sana tavsiyem 520 Tl gibi ücreti biraz daha beklet bütçeni 1,100 - 1,1200 TL gibi civarlara çıkar BenQ 144 Hz modellerinden birisini al inan aralarında uçurumlar kadar fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearDive -- 22 Aralık 2015; 10:41:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearDive

Aynı monitoru yaklaşık 6 aydır kullanıyorum . Renk ve goruntu canlılığı konusunda memnunum. O.C ile 75 Hz olarak kullanıyorum.
    Fakat özellikle FPS türü oyunlar ıle cok zaman geçiyorsan bir sure sonra bu monitor sana yetmeyecektir.
    Sana tavsiyem 520 Tl gibi ücreti biraz daha beklet bütçeni 1,100 - 1,1200 TL gibi civarlara çıkar BenQ 144 Hz modellerinden birisini al inan aralarında uçurumlar kadar fark var

cevap için teşekkürler hocam fakat monitöre nasıl oc yapıp 75 hz yaptınız
  • Her monıtor 75Hz desteklemez ve bunu ogrenmek aslında riskli bir iş monıtore zarar verebılırsın. Fakat arastırınca kullandıgım monıtorun buna elverişli oldugunu ogrendım rahat bır sekılde 75Hz gordu.

Hem amd hemde nv için anlatımı linkde bulunuyor

http://forum.donanimhaber.com/m_75918920/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearDive -- 22 Aralık 2015; 11:00:54 >
  • çok sağol hocam monitöre 1000 tl üstü para verecek durumum yok şu anda bunu alıp bir kaç yıl idare etmek istiyorum. zaten dediğim gibi 21' alcam ve 21' de 60 -- 75 hz den daha hızlısı yok diye biliyorum, aynı monitörü alırsam bende 75 hz yapabilirim ve de oyunlarda renk ve kontrast tan memnunsan bu monitörü almamam için bir sebep yok. online olarak sadece cs go oynuyorum fakat profesyonel değilim bana yeteceğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huoralcarin -- 22 Aralık 2015; 11:17:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.