Şimdi Ara

Benq 24' hdmi Monitor Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta once benq 24" hdmi monitör aldık bilgisayarım ekran kartı olarak 8800gtx ama aldığım gunden bu yana bılgısayar acıkken ara ara goruntu gıdıyor ve no signal detected yazısı cıkıyor ama arkadan kabloları bıraz bastırdgmda sorun halloluyor vatana goturduk bilgisayara baksınlar diye orda 1 gun boyunca test için acık kalmış sorun olmamış ama bugun kendı pcme bağladığımda sorun devam ediyor,cozunurluk olarak 1900*1200 kullanıyorum sızce sorun ne olabılır? yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım

• Kablolar nerde duruyor bilmiyorum.. Ma akablolara temas ediomusun hiç bi bak.. Bide kasanın durduğu yer nasıl. Yukardamı aşağıdamı .. Çünkü servisler kasayı koyar pc yi sabit masaya hiç işlem bile yapmazlar kasa yerinden bile oynamaz. Orda sorun çıkmaması normal..
  • yeni bir monitor kablosu al derim. senin kablonda büyük ihtimal sorun vardır.

kabloyla oynadığında sorun çözülüyorsa eğer problem ara kablodadır. tabi pc deki kablonun giriş soketlerinde de olabilir. taktıktan sonra iyi vidala . yada yeni bir kablo al.
  • teşekkür ederim fakat sizce konfigürasyonla ilgili birşey olabilirmi arkadaşlar calışan elemanlar ordaki öyle dediler cunku monitör yuksek cozunurlukte bir monitör ama aynı şekilde ekrantı kartı ve bilgisayarımda guclu..ve elimle mesela şimdi kabloyu hafif cekiyorum cıkarcak şekilde ama goruntu gıtmıyor hıc orda bır temassızlık anlık temassızlık olabilmesi için kucuk degıl buyuk bır kuvvetın etkı etmesı gerekır benımde kafam cok karıştı 1000 $ lık monitör birde olanlara bakın
  • hiç sanmıyorum.. yani bir monütörün çözünürlükten dolayı durup dururken ekran görüntüsü gidip gelmez.. Eğer sorun varsa kablodandır.. Şüphen varsa çözünürlüğü düşür bir süre öyle kullan bakalım bişi deişcekmi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.