Şimdi Ara

BenQ 4K ev sineması projeksiyon cihazı satışa çıkıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: virtue28

quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

Cihaz isim olarak efsane w1070 modelini andırıyor,
    Bu ürün mevcut w1070 kullanıcıları için tam bir upgrade ürünü olur.
    Bende ne zamandır üst modele geçmeyi planlıyordum. ancak optoma mı yoksa benq mu yine kararsızım. cihazları test edip fikirlerimi paylaşırım.
    Bu arada Benq W1700 haftaya gelecekmiş ama diğer ürünler belirsiz.

İncelemeleri merakla bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar sonunda FullHD den 4K ya Benq W1700 ile geçmiş oldum.
    W1700 ü seçmeden önce beşiktaşta demo odasında uzun uzun Benq 4K, viewsonic 4K ve optoma 4K modellerini inceledim.
    Son kararım Benq W1700 den yana oldu.
    Bu cihazda beni tatmin eden nokta ayar kombinasyonu zenginliği ve kullanıcıya çok geniş kalibrasyon seçeneği sunuyor. Bu şekilde kendime göre en doğru renk kalibrasyonunu yakalayabildim.
    Bir önceki cihazım optoma HD25 idi.
    mevcutta kullandığım storlu 220 cm lik prolyte perdem var ancak perdemi fixed frame sabit çerçeveli perde ile değiştireceğim.
    cihazı henüz tavana sabitlemedim.
    kutu açılış fotoları aşağıda.
    daha detaylı resimleri hafta sonu paylaşmaya çalışırım.

BenQ 4K ev sineması projeksiyon cihazı satışa çıkıyorBenQ 4K ev sineması projeksiyon cihazı satışa çıkıyor

• newonw1 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun cihaziniz,

Eski kullandığınız optoma yı satmadiysaniz karşılaştırma yapabilirsiniz sevinirim aynı görüntü ile.

Olmasa bile kurulumdan sonra bekliyoruz benq bin testlerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

Evet arkadaşlar sonunda FullHD den 4K ya Benq W1700 ile geçmiş oldum.
    W1700 ü seçmeden önce beşiktaşta demo odasında uzun uzun Benq 4K, viewsonic 4K ve optoma 4K modellerini inceledim.
    Son kararım Benq W1700 den yana oldu.
    Bu cihazda beni tatmin eden nokta ayar kombinasyonu zenginliği ve kullanıcıya çok geniş kalibrasyon seçeneği sunuyor. Bu şekilde kendime göre en doğru renk kalibrasyonunu yakalayabildim.
    Bir önceki cihazım optoma HD25 idi.
    mevcutta kullandığım storlu 220 cm lik prolyte perdem var ancak perdemi fixed frame sabit çerçeveli perde ile değiştireceğim.
    cihazı henüz tavana sabitlemedim.
    kutu açılış fotoları aşağıda.
    daha detaylı resimleri hafta sonu paylaşmaya çalışırım.

Alıntıları Göster
    merhaba.ben de projeksiyon cihazı almak istiyorum.almışken 4k olsun ve çok pahalı olmasın diye bakarken iki projeksiyon cihazı arasında kaldım.biri sizin aldığınız benq w1700 diğeri viewsonic px727-4k. px727 fiyat olarak daha avantajlı duruyor.özelliklerine baktığımda pek fark yok aralarında gibi.bir kaç yabancı siteden yorumlarına baktım aynı düzeyde beğeni toplamışlar.benq nun tek artısı 3d olarak gözüküyor.sizin benq almanızı sağlayan sadece kişiselleştirmenin daha kolay olması mı?bir karşılaştırmada okuduğum kadarıyla benq daha iyi siyah veriyor viewsonic ise daha iyi keskinlik.ayrıca perde olarak ta fixed frame almak istiyorum.100" olarak ne önerirsiniz.boyutdijitalde 100" olarak kampanyalı "proLyte 221x124 Fixed Frame Projeksiyon Perdesi FX-22" diye bir ürün var.açıklamasında "Profesyonel sinema odanız için tercih edebileceğiniz en iyi Projeksiyon Perdesidir." ifadesi var.gerçekten iyi bir perde mi?parasının hakkını veriyor mu?bu arada hem perdeyi hem de projektörü beraber alsam boyutdijital indirim yapıyor mu?teklif isteyin diye bir uyarı var zira

• Merhaba bende optoma hd28 var. Genel anlamda memnunum. Bu ürüne geçmek istiyorum ama değer mi? Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.