Kampanya yaptılar, fiyatına aldanıp(85ytl) multifonksiyonel BenQ CM3000 yazıcı/tarayıcı aldık.1. hafta kartuş bitti, kaç sayfa bastığımızı bilmiyorum ama çok az.
Şimdi de içindeki QB15 kartuşun doldurulamadığı söylendi bana.
Bu modelden alan ve kartuşu doldurtabilen var mı, ya da muadil kartuş bulabilen?
Teşekkürler
hadi ya iyi almışsın! ben 100 ytl verdim. bu konu başka başlıklarda da gidiyor. forumda cm3000 diye arat istersen, kartuşu 45 ytl ye satıyorlar, benimki daha bitmedi bitince ilk olark doldurmaya calısacagım, olmazsa sadece scaner olarak kullanmaya devam edip, hp1018-1020 lazer yazıcı alacağım.
Teşekkürler cevap için.
Ben dün 8ytl'ye doldurtabildim, problem çıkmadı.
printer üreticilerinin hepsi içine tam dolu olmayan kartuş koyuyor zaten, ama renkli baskı için inkjet'ten başka alternatif yok maalesef. siyah-beyaz basacaksanız çok, lazer tavsiye ederim, ama CM3000'in fiyatıyla başa çıkacak multifunction yazıcı yok. lazer'de hp ve samsung'un güzel modelleri var. benq'nun da kartuş doldurulabiliyor, tavsiye ederim.
DÜN BENQ NUN KARTUŞU DOLDURDUM YAZICI KARTUŞ YOK İŞARETİ VERİYOR SİNİRDEN ÖLECEĞİM
herkese slm ; bende de var bu yazıcıdan, kartuşu bitti doldurttum sonra bozuldu kartuş, kartuş fiyatı 45-50 tl yeni bir yazıcı almak gerekecek heralde, ucuz diye alırsan böyle olur işte...
bende de var bu CM3000 den kartuşu bitti sonra doldurttum taktım kartuşu tanımadı destek hattını aradım bizim ürünlerimiz dolumu kabul etmez dediler yenisini alacağız başka çağre yok.
bende 2 kere doldurttum...1 . de yarı olunca sorun cıktı murekkep yok demeye basladı....bir daha doldurttum hata düzelmedi....5 ay once tellefonla birlikte almıştım...o zaman sordugumda 23 dolar renkli idi...simdi bulamıyorum bile....
quote:
Orjinalden alıntı: pirana11
DÜN BENQ NUN KARTUŞU DOLDURDUM YAZICI KARTUŞ YOK İŞARETİ VERİYOR SİNİRDEN ÖLECEĞİM
bende de verdi
arkadaşım benq yazıcılar biraz daha hassas dolum konusunda çok fazla elde oynamaya gelmiyor ama dolumu kabul etmiyor diye bir şeyde yok ben defalarca doldurdum hiç problem çıkmadı bakır plakaya fazla temas etmemeye çalış birde en önemlisi tam olarak bitmeden dolum yap
YA arkadaşlar bende bu yazıcıdan aldım ama kartuş çıkmadı içinden nerden nasıl bulurum ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme