Şimdi Ara

BENQ E2200HDA 22' 5ms Full HD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: KeShhh®

Beyler herkes çok sağlam yorumlar yapmış okurken bile anlamadığım terimlere rastladım.... şimdi sonuçta bu monitör analog bile olsa alınır mı alınmaz mı?... Bende aman aman bi sistem yok, ilerde sistemi değiştiricem ve ahım şahım bi sistem bile olsa genede bu monitörü alsam kullanmaya razıyım... Sonuçta web tasarımı veya PS ile ilgileniyorum ve crt monitörümün renkleri öldü bile,acil monitör almam lazım ve 400 ytl nin üzerine çıkmak istemiyorum... Yani ilk LCD monitörüm olcak ve analog veya DVI olması ile ilgilenmiyorum... tabiki de her 2 bağlantıyı desteklemeside bi avantaj; farkındayım... oyun oynayan bi insan değilim ,,, daha çok dizayn ile ilgileniyorum,-ama çok fazla film izlerim-,,, sonuç olarak LCD alırken kontrast oranı,parlaklık,tepkime süresi,nokta pixel aralığı seçeneklerinden hangisi önemlidir... nokta aralığı yüksek olan mı,düşük olan mı tercih edilmeli,net görüntü verir... 1 haftadan beri LCD arıyorum,ilk defa hepsiburda da 22" te 4oo civarı bi fiyata analog bile olsa 1920*1080 pixel ve hdmi destekli bi monitör gördüm... bende az önce baktım acaba DH 'de ne tür yorumlar yapılmıştır, ne yapmak gerekir diye bi girip bakayım dedim...

Şimdi almak istediğim illaki de 22" olmalı, DVI 'lı olması tercihim ancak şimdilik DVI destekli ekran kartım yok,analog ta yeterli bana... min. 1680*1050 çözünürlük olmalı, ayrıca bu LCD 'nin nokta aralığı 24 pixel, yani berbat mı ,,, yoksa ii mi.... bir bilginden daha öğrenebilir miyim acaba???

seninle aynı durumdayım
    ve 1-2 hafta bekleme kararı aldım
    yukarıda da yazdım. aslında monitor siparişi vermiştim ama bu monitoru görünce iptal ettirdim. dvi girişli olanını bekliyorum. ve beklediğine değecektir.

bu monitorun nokta aralığı şimdiki standart 22liklerden daha az. şimdikiler 0.28 falan.
    yani 0.24 çok güzel bi rakam.

misal benq t221wa modelinin nokta aralığı 0.28 , çözünürlüğü 1680x1050 , ekran formatı 16:10 ve bunda da dvi yok. ama yeni çıkan bu monitorle fiyatı aynı.

yeni çıkan ise 16:9 yani 16:10'a göre çok daha kullanışlı bi format

yani sözün özü ben olsam biraz beklerim (ki bekliyorum da zaten )

• dvi ve hdmi girişli modelleri beklemek en mantıklısı. Fakat yine de bu haliyle çok satılır. Vga kullananlar azımsanmayacak kadar çok Türkiye'de.
  • beyler benim PC 6 yasında ve ben hala vga kullanıcısıyım, daha çift çekirdek işlemciyi bırakın P4 2 küsür işlemcim bile yoq.... ben monitörü ihtiyaçtan dolayı değiştirmek istiyorum ama almışken DVI girişi olanı da tercih ederim , hani ilerde sistemi değişince çok işe yarıcaktır.... ancak bazı yabancı sitelerde bu model için... dvi + d-sub + HDMI giriş var diye belirtilmiş... peki bu aletin yükseklik olarak normal 22" lere göre daha mı basık,yoksa aynı mı... çünkü bi basık olarak 22" olayı var, bi de geniş olarak 22" olayı var... Ben PC basında 12 saatten fazla zaman geçiren bi insanım emin olun... Bu yüzden almışken 2ms lik bişi mi almka lazım..Hem dediğiniz gibi beklersek daha ne kadar beklicezki,ayrıca bayram dolayısıyla kampanya yapmış bütün siteler, şmdi sizi dinleyip bekleyim derim, bu seferde kampanyalı değilde farklı fiyatlardan ilerde almak zorunda kalırız, işte o zaman kötü bi kazık yeriz ondan diyorum....

exa.com.tr 'de 22" samsung 2ms modelleri dvi 'li olarak satılıyorr... haberiniz ola... eğer benQ almayı düşünmessem hiç deilse full siyah olarak 380ytl civarı bi fiyata samsung alırım,hiç deilse dvi ve 2ms imkanından yararlanırım...

• Monitör çok güzelde arkadaşların dediği gibi HDMI ve Dijital çıkış yok ama olan modeli türkiyeye geldimi en aşşa 500-600 TL arası olur diye düşünüyorum
    Linkte Yurtdışındaki fiyatları var
    http://www.icecat.at/tr/b/Benq/9H.Y3VLN.IBE/E2200HD.htm

Birde ben Dijital çıkışı beğenmiyorum sebebine gelince benim monitör Sony 19 inch SDM-HS95DB 60 Hz den yukarı çıkamıyor Dijitalde buda beni rahatsız ediyor gözlerimi yoruyor ben analog olarak hep 75 yada 85 Hz de kullanıyorum acaba bu monitörü BENQ E2200HDA 22 alsam benim için çok bişey farkettirirmi Oyun ve Film seyrediyorum 720p ve 1080p de ne dersiniz ? HDMI çıkışlıdan daha kötü bi görüntümü alırım oyun ve filmde ? Birde 2 si arasında karar vermek gerekirse

BENQ - X2200W mi yoksa
    BENQ E2200HDA mi ne dersiniz ?

Yorumlarınız ve bilgileriniz için Teşekkürler.

• monitorde cikis olmaz, giris olur arkadasim.

bu arada hakikaten distributoru arayip soran oldu mu? (dispiritor degil, distributor, distribute yani dagitmak fiilinden geliyor)
  • Arkadaslar monitor alacakken aklimi karistirdiniz. Ben daha cok internetten indirdigim 720p filmleri seyredecegim . Bunun icin 26 inclik bir monitor dusunuyorum.
    Simdi bu monitor 16:10 mu olsa iyi olur yoksa 16:9 mu olsa iyi olur .Ikisinin arasindak fark nedir.
    Burada ( G.Kore de ) LG nin 27 inclik bir monitoru var TN Pnael, 2Ms 16:9 full hd yaklasik 410$ fiyati var.
    Nasil bir secim yapmaliyim. Bu monitor benim icin uygun olurmu ?
    Asagidaki linkte ozellikleri var.
    Simdiden tesekkurler
    http://www.bb.co.kr/main/pd/go_mall_frame_product.php?mall_id=919&m_name=G%B8%B6%C4%CF&c1=10&pr_type=0&pr_id=224341893

• bende hala e2200HD modelini beklıyorum
    neyleyım hdmi-dvi sız modeli
    şuna benziyor 2000 motor arabam var düz yolda 190 basıyom ama yokusda 100:)
  • ya bu e2200hd nin gelmemesi tam dangalaklik..
    gelse ne bicim satacak belli degil

saniyorum elde ne kadar x2000-x2200-v2400w fln warsa stoklari tamamen eritmeye calisiyorlar

bunlarin tumunun fiyati son zmnlarda baya indi
  • ısrarla bekliyorum
  • Arkadaslar e2200HD modelinin fiyati yaklasik 185 dolar. Ben bu monitoru alirsam Dell 6400 Inspiron marka notebook ile sorunsuz Fullhd filmleri izleyebilrmiyim.Notebookun dvi ve hdmi cikislari yok.Vga dan baglanti kurarak 1920x1080 goruntu alabilirmiyim acaba.Notebook un ekren karti ati x1400
  • hmmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: marduk

Arkadaslar e2200HD modelinin fiyati yaklasik 185 dolar. Ben bu monitoru alirsam Dell 6400 Inspiron marka notebook ile sorunsuz Fullhd filmleri izleyebilrmiyim.Notebookun dvi ve hdmi cikislari yok.Vga dan baglanti kurarak 1920x1080 goruntu alabilirmiyim acaba.Notebook un ekren karti ati x1400

e2200hd modelinin fiyati yaklasik 185 dolar degil.
    amerikada suanda 40$ indirimli hali 229$

ben en sonunda almak icin amerikaya gidecegim..
    full hd filmleri (1080p) normalde acabiliyor mu notebookun? full hd decode etmek gercekten cok abarti islemci yiyen bir islem. normalde acabiliyor ise, buyuk ihtimalle harici ekran ile de acar.

eger bir sekilde e2200hd yi 185 dolara bulduysaniz hemen 5 tane falan alip masamin uzerinde 5 monitorlu setup bile kurarim. o kadar siddetle istiyorum gelmesini:)

• ignorant
    Arkadasim linki asagida verecegim .Monitorun fiyati 265.000 Won .Yaklasik 180 - 185 dolar. Bu G.Kore fiyati. Suan burada yasiyorum.
    Fullhd V for Vendetta filmini indirdim 7.95 gb sorunsuz olarak actim.Herhalde bir sorun yasamam.
    Iste link, kendin incelemek iztersen. Yazilar Korece

http://www.bb.co.kr/main/pd/go_mall_frame_product.php?mall_id=919&m_name=G%B8%B6%C4%CF&c1=10&pr_type=0&pr_id=218674862

• quote:

ignorant
    Arkadasim linki asagida verecegim .Monitorun fiyati 265.000 Won .Yaklasik 180 - 185 dolar. Bu G.Kore fiyati. Suan burada yasiyorum.
    Fullhd V for Vendetta filmini indirdim 7.95 gb sorunsuz olarak actim.Herhalde bir sorun yasamam.

http://www.bb.co.kr/main/pd/go_mall_frame_product.php?mall_id=919&m_name=G%B8%B6%C4%CF&c1=10&pr_type=0&pr_id=218674862

ben aynı laptopdan vga ile bile full hd goruntu aldım
    sizde cok rahat alırsınız

bide aynı paraya bana yollarmısınız:)

• mrvolkan
    Aciklaman icin tesekkurler. Vga dan fullhd goruntu alabiliyorsam sorun yok. Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 19 Şubat 2009; 6:34:09 >
  • belki gelmiştir.. yukarııı
  • quote:

ignorant

ben kore muhabbetini atlamisim, bi anda kadikoyde mecidiyekoyde falan o fiyat gibi diyorsunuz sandim:)
    hakkaten bize yollasaniza? kesinlikle alirim ben.

• üç kağıtçılara bak yaa tr de bilgisayarda HDA modeli 207$ + kdv çüşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 23 Şubat 2009; 15:07:46 >
  • http://www.teknosaray.com/asp/show_stock.asp?product=CE151BNQ15&productref=13433

en ucuz bu sitede BAŞKA FİKRİ olan var mı arkadaşlar site konusunda
  • bu monitor msg tarihine bakın ne zaman piyasaya cıkmış bizim ulkemizde hala fahiş fiyata ve belli yerlerde satılıyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.