Şimdi Ara

BenQ E2420HD veya Samsung P2450H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir 24'' lcd alıcam pc ve ps3 için kullanmayı düşünüyorum. Bu 2 monitörde birbirine çok yakın hem özellik hemde fiyat olarak.
    Şurda karşılaştırmasını yapmışlar.
    http://www.all-monitors.com/compares/benq_e2420hd_vs_samsung_syncmaster_p2450h

Fakat aranızda bu lcd'lerden kullanan varsa hangisini tavsiye eder? Özellikle Samsung'u kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..

• Benq tartışmasız monitörlerde diğer,markalardan üstündür,adamların işi monitör zaten ve dünyanın bir çok ünlü tıp kurumlarında üniversitelerde ilk tercih isimdir !

Araştırabilirsin,ezbere yorum değildir !

4 Senedir Benq kullanıyorum,üstelikte ortalama günde 18 saat hiç kapanmaz,en kötü açık kalma süresi 18 saatir bazen unuturum 2 gün kapanmadığı dahi olmuştur,para verdim ama hak ediyor diğer monitörler çoktan çöpe gittiler !

Benq'in kullandığı teknoloji tamamen monitör üzerinedir yani diğer tv üreticilerinin monitörleriyle kıyas yapmak bile hata olur !

Benq monitörlerde,ısınma olayı olmaz diğerlerinde ise bazen ısı yüzünden arızalar çoğunluktadır,yinede karar sizin elbetteki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 18 Mart 2010; 9:58:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.