Şimdi Ara

Samsung SyncMaster p2350 23ınch Full HD ---Kullanıcı incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
17.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce forumda başlık açmıştım cevap alamamştım sanırım kimsede yoktu ürün.. ürünü geçen gün aldım.. sizlere yardımcı olmak için küçük bir incelemede bulundum.
    Mntrün özellikleri :
    * Büyüklük: 23" köşegen
    * Ekran çözünürlüğü: 1920×1080 tam HD
    * Ekran kenar oranı: 16:9
    * Parlaklık: 300 cd/m^2
    * Kontrast oranı: 50.000:1 dinamik kontrast, 1.000:1 standart (griden griye)
    * Tepki süresi: 2 ms
    * Yatay görüş açısı: 170 derece (CR>10)
    * Dikey görüş açısı: 160 derece (CR>10)
    * Görüntü girişleri: DVI, D-Sub
    * Güç tüketimi: 40W, Stand By'da 1 Watt'tan az
    * Hoparlör: Yok
    * Duvara montaj: VESA 75 mm
    * Ek özellikler: MagicBright 3, kapanma zamanlayıcısı, görüntü büyüklüğü, renk efektleri, özelleştirilebilir tuş, ayar yardımcıları, HDCP
    * Boyutlar: 555.8 x 416.2 x 189.4 mm (stand dahil)
    * Boyutlar: 555.8 x 345 x 63.8 mm (stand hariç)
    * Kutu boyutları: 629 x 426 x 136 mm
    * Ağırlık: 4.8 Kg

Monitör kutusunun içerisinden VGA,DVI ve güç kablosu bulunmakta.Ayrıca kullanım kılavuzu kurulum cdsi ve ekranı tozlardan arındırmamz için pürüzsüz yüzeyli bir bez...

Monitörün tamamı piyano parlak siyahı ancak "Samsung" logosu ve monitörün sağ ve sol taraflarının orta bölümünde de gül kurusu rengini görüorz. Bu gül kurusu rengini baktığımız her açıdan göremiyoruz buda monitöre ayrı bir hava katmış. Tabi monitörün tamamının camla kaplı olduğunu unutmamak lazım ...

ve monitörün en beyendiğim yanı ise ön panelde fiziksel tuşların yerine dokunmatik tuşların bulunması...

dikkatnizi çeken ilk kısım sanırım yazıların bulunmaması ... evet Samsung burda da tasarım harikasını konuşturmuş. nokta olarak gözüken yerlere dokunduğumuz zaman ....

tamamen led teknoloji kullanılmış. Camın içinden bu görntünün verilmesi gerçekten mükemmel olmuş yazılar geldikten 5 saniye sonra işlem yapmazsanz yazılar kayboluo ..(burdaki fotoda bulanık çıkmasının sebebini anlayamadım 50 kere denememe rağmen net görntü alamadım..)

Montrn menü görünümde böyle...

Buda kutunun içinden çıkan yüzeyi pürüzsüz bez...

sıra film performansına geldik... Transformers filminin Full HD si bulunmaktaydı tabikide bu monitör ancak bununla test edilirdi...
    renklerin bu kadar net ve doygun olması benim önceden 17 ınch dandik montr kullanmamdan dolayı olabilir. ama tek kelime ile Full HD mntrde Full HD film izlemek mükemmel bir duygu.2ms kendini gösterior

Mntrn performansını tam olarak anlayabilmeniz için birde video koydum.Videonun boyutu 62 mbdır...

Need For Speed Undercover'dan bir görntü ...

ve tabikide pes'den bir görntü ...

Call of Duty 4 Modern Warfare ...

Gta 4

Son olarak mntrn fiyatı 495 lira... Vatan bostancıdan aldım mntrü..
    Oyun resimlerinin hepsi 1920x1080 de oynarken çekilmiştir. tüm oyunlar full hd olması gerçekten mükemmel.
    o kadar çöznürlüğün artmasına rağmen fps kayıbım çok büyük olmadı gta 4 özellikle oynayamam diordum ancak 9800 GT AMP işini çok iyi yaptı
    İncelemede atladığım birşey olduysa bildirrsenz sevinrim... Mntrü herkese tavsiye ediorm tek kelime ile harika. mntrde eksik yan bulamadım desem yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 31 Aralık 2009; 17:00:58 >

• Bende 10 gün önce aldım gerçekten muhteşem bir monitör.Monitörü ilk aldığında bir tane ölü piksel çıktı ertesi gün götürdüm vatan comp.hemen değiştirdi.Dediğin gibi eksik bir yanını bende bulamadım.
  • 2333sw den daha mı iyi bu monitör?
  • evet çünkü o 5 ms tepkime süresine sahip
  • bende monitor almak istiyorum ve suan aklımda bu model var.
    ses sistemi alırken donanımhaber sitesinden yararlandım ve gerçekten işime yaradı ama monitor için pek bi konu fazlalığı göremedim. kıyaslamalar filan yok.
    bu monitor den başka bir model tavsiye edecek varsa tavsiyelere acığım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

evet çünkü o 5 ms tepkime süresine sahip

sen o farkı gözle zor algılarsın.2333sw ile çok fark yok bence aralarında ben 2333 kullanıyorum.Kasa daha güzel 2333 ün bence.
  • arkadaşlar bir teşekkür yeterli ben bu ürünü başka bir ürün ile karşılaştırmadım forumda kimsede olmadığı için başka alıcak olan war ise ona yardımcı olmak için küçük bir incelemede bulundum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s23c350 full hd monitör
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel bir inceleme. monitör de güzele benziyor.

benim de aklımda bu monitör (2ms), 2333SW (5 ms) ve acer x233(5 ms) var.

fiyat/perf. tavsiyeleri bekliyorum arkadaşlar. pc'de film ve oyun için kullanıcam, ps3 gibi konsol takmam. 2 ms ile 5 ms çok fark etmiyormuş galiba.

teşekkürler.
  • quote:

Tabi monitörün tamamının camla kaplı olduğunu unutmamak lazım ...

Değerli M1A2Abrams. Hayırlı uğurlu olsun. Bende P2370 almayı düşünüyorum.

Camla kaplı demekle neyi ifade etmek istemişsin anlayamadım. Parlak ekran değil monitör bildiğim kadarıyla. Mat ekran değil mi? Biraz açarsan sevinirim bilmediğim bir durumla mı karşı karşıyayım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpabi

quote:

Tabi monitörün tamamının camla kaplı olduğunu unutmamak lazım ...

Değerli M1A2Abrams. Hayırlı uğurlu olsun. Bende P2370 almayı düşünüyorum.

Camla kaplı demekle neyi ifade etmek istemişsin anlayamadım. Parlak ekran değil monitör bildiğim kadarıyla. Mat ekran değil mi? Biraz açarsan sevinirim bilmediğim bir durumla mı karşı karşıyayım acaba?

mntrn parlak piyano kasasının tüm köşelerinin 1 cm üstünde cam mevcut ancak kırılcak derecede diil tabikide...3. resimi iyi incelerseniz ne dmeek istedğimi anlarsnz
    mat ekran ancak full HD olduğu ve yüksek parlaklık seviyesi olduğu için görntü gerçekten mükemmel kesinlikle almanızı tavsiye ediorm pişman olucağınıznı zannetmem ama yinede görmeden almayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 8 Ağustos 2009; 0:13:14 >

• arada panel farkı vardır 2333sw ya tam siyah ve tam koyu renklerdeki ekrana dağılım p2350 deki kadar iyi degildir.Ayrıca 2 ms çok hızlı pozisyonlarda belli olur.ürünleri alınca yanıt süresi kısmından normal getirmezseniz 16 ms de kullanıyorsunuz haberiniz olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

sen o farkı gözle zor algılarsın.2333sw ile çok fark yok bence aralarında ben 2333 kullanıyorum.Kasa daha güzel 2333 ün bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4L1

arada panel farkı vardır 2333sw ya tam siyah ve tam koyu renklerdeki ekrana dağılım p2350 deki kadar iyi degildir.Ayrıca 2 ms çok hızlı pozisyonlarda belli olur.ürünleri alınca yanıt süresi kısmından normal getirmezseniz 16 ms de kullanıyorsunuz haberiniz olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

nasıl yani yanıt süresi normal demi olmalı o zamanmı 2 ms de kullanıo olurz ?

• 2 gün önce aldım 2350mi. tek kelimeyle harika. 17inchten sonra sinema gibi geliyor :)
  • Bu 2 ms griden griye değil mi ? Normalde 5 ms diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: duff

Bu 2 ms griden griye değil mi ? Normalde 5 ms diye biliyorum

5ms. aslında kabul edilebilir en iyi tepki süresidir. 2ms. tepki sürelerinde "2ms.GTG" diye bir ibare vardır. (Grey to Grey) yani pixel Full siyahda Off (kapalı).. Full beyazda On (açık) konumundadır. Grey renk ise pixell için yarı açık gibi bir durumdur. böylelikle vermesi gereken renk ve tekrar gri renge dönmesi daha kolay olur dolayısıyla tepki süresi 2ms. dir. Aslında bu monitörlerin çoğu 5-8ms. btb dir yani Black 2 Black.

22"inch bile bana büyük gelirken 23-24" nasıl kullanıyorsunuz insanın midesi bulanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: duff

Bu 2 ms griden griye değil mi ? Normalde 5 ms diye biliyorum

griden griye evet. gerçek 2ms değil zaten piyasada gerçek 2ms bulmak zor. 5ms normalde bu alet.
  • şimdi merak ettim 21,5 luk samsung P 2250 gözümüzü bozmazmı göz bakımından nasıldır?

ve görüntü kalitesi LG ye göre özellikle V2261 VP serisine karşı nasıldır LG mi daha iyi yoksa samsung mu.. birde elektrik tüketimleri hakkında ha birde yazılarda netlik durumu nasıldır özellikle Samsung P2250 serisi

Tepkime süresi 2 mms yada 5 mms yeter ama P2250 almayı düşünüyorum olmadı LG 2261 vp. Serisi.

Ve bu monitör LED aydınlatmalımıdır? P 2250 ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 12 Ağustos 2009; 0:12:30 >
  • Ekran kartı iyi bir kart ise 2ms ile 5ms arasındaki farkı algılamak çoook zor. Bende 6ms lik 223 bw var 22" samsung. 1 yıldır kullanıyorum en ufak bi şikayetim olmadı. ekran kartı 8800gt oc. zaten insan göünün sınırı 8ms bende yarın 2333 bw alıcam. iincelemeyi eklerim

bu arada arkadaşım monitörü güle güle kullan. Kırmızı ışıklı buttonlar çok şık duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junex -- 13 Ağustos 2009; 2:06:34 >
  • Parlak ekran , Mat ekran farkını biraz açarmısınız? Bende bu monitörü almayı düşünüyorum ama alcağım monitörde kusursuz olmalı :)
  • renkler az da olsa parlak ekranda daha canlı gözükür.. ancak bu mntrde buna hiç gerek yok renkler zaten mükemmel seviyede kesinlikle almanızı tavsiye ediorm oyunlarda gerçekten hakkını verio mntr. özellikle gta 4ü yaşıyorum diyebilirim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.