Bildirim
Samsung SyncMaster p2350 23ınch Full HD ---Kullanıcı incelemesi (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merak ettiğim şey P2350 nin P2370 den ne farkı olduğu? -
quote:
Orijinalden alıntı: JAX
Merak ettiğim şey P2350 nin P2370 den ne farkı olduğu?
tasarım farkı war -
quote:
Orijinalden alıntı: M1A2Abrams
quote:
Orijinalden alıntı: JAX
Merak ettiğim şey P2350 nin P2370 den ne farkı olduğu?
tasarım farkı war
Evet tasarım farkı sadece. Tabi bunun doğurduğu fiyat farkı. P2350 daha sade P2370 ise daha gösterişli
-
2370 çok seksi duruyor
siparişini verdim 1-2 güne gelir inşallah. -
Monitörümde ölü piksel çıktı, verdim vatana geri. yarın teknik eleman bakacak. bakalım ne olacak..
Montitörü alan arkadaşlara sorum, acaba kutu içerisinden garanti belgesi çıkıyor mu? bende çıkmadı, müşteri hizmetlerindeki bayan ise bu belgenin eksik olduğunu yazmış servis formuna..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCroMaN -- 19 Ağustos 2009; 20:17:01 > -
hayır çıkmıor. vatanda fatura garanti belgesi yerinede geçio -
Cevap için teşekkürler. :) -
P2350 renk dağılımı ve backlight oranı açısından çok iyi bir monitör full piyano ve duvara asılır olması ayrıca orginal Samsung paneli olup Avrupa üretimi olması kalitesini daha almadan müşterilerine ısbatlamaktadır tavsiye ederim! -
bende yeni P2250 aldım sana bie sorum olacak,pc yi kapattıktan sonra monitörün sol üst köşesinde analog-dvi yazısı ard arda çıkıp duruyor sendede oluyor mu? -
pc nin özelliklerini yazarmısın M1A2Abrams -
imzamda mevcut zaten ancak yinede yazım
core2 q6600 quad işlemci 2.4 ghz
Asus p5ql-e ddr2 anakart
2 gb 1066 mhz ddr 2 a-data vitesse extrem ram
zotac 9800 gt amp 512 mb ddr3
western digital 320 gb sata 2 hard disk
hayırdır ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Pilavyer
bende yeni P2250 aldım sana bie sorum olacak,pc yi kapattıktan sonra monitörün sol üst köşesinde analog-dvi yazısı ard arda çıkıp duruyor sendede oluyor mu?
-
quote:
quote:
bende yeni P2250 aldım sana bie sorum olacak,pc yi kapattıktan sonra monitörün sol üst köşesinde analog-dvi yazısı ard arda çıkıp duruyor sendede oluyor mu?
evet çıkması çok normal montr sinyal alamadığı için digital ve analog çıkışları kontrol ederek sinyal arıo -
Ben vatana geri verdim monitörü, stokta aynı model olmadığı içinde paramı iade aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: NeCroMaN
Ben vatana geri verdim monitörü, stokta aynı model olmadığı içinde paramı iade aldım.
vatan para iadesi yapıyor mu?iade kuponu vermediler mi? -
bir kaç FPS oyundan SS koyabilirmisiniz acaba monitor sahipleri :) bi ikide strateji oyunundan olabilir... -
Red Alert 3
Command & Conquer 3 Tiberıum Wars
Supreme Comander Forged Alliance
-
teşekkürler M1A2Abrams gerçekten tatmin edici :) kafamdaki soru işaretlerini hızla yok ediyorum :)
tüm filmlerde altta ve üstte siyah bandımız oluyormu. yoksa gerçekten tamamiyle ekranı kaplıyacak bir şekildemi izliyoruz filmleri?? Ekran kartımda Msi 8800 GTS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobrakai -- 26 Ağustos 2009; 10:06:30 > -
full hd filmlerde siyah band yok ancak bazı dvd filmlerde maalesf oluo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X