Şimdi Ara

Samsung SyncMaster p2350 23ınch Full HD ---Kullanıcı incelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
17.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bende P2250 var ve yeşil ve kırmızı renkleri fosforlu gibi parlak gösteriyor,senin ayarların nasıl yazabilirmisin?
  • MagicBrigt bende hep oyunda duruo yanıt süresi en hızlı ...
    MagicColor ise Tam
    Gamma Mod 1
  • Arkadaşlar bu monitörü herkese tavsiye ediyorum.

Üç gün önce 3D MAX+After Effects+Cinema 4D+Photoshop için iş istasyonu kurdum. Monitör olarak mat ekran olması nedeniyle bunu seçtim. Mat ekranın bildiğiniz gibi şöyle bir özelliği var. Yaptığınız çalışmalarda parlak ekran kullanıyorsanız T260 serisi gibi özellikle efektlerde render sonrası ayarladığınız renkler ile çıktınız kesinlikle aynı olmuyor. Ben bu renkleriayarlamamıştım diyorsunuz. Ancak mat ekranlarda efektlerin üretim sürecinde belirlediğiniz renkler render sonrası birebir aynı oluyor. Bir başka konu ise bu monitörü efekt için kullanacak arkadaşlar mutlaka PNY Quadro Fx1800 ekran kartı ile kullanmalarını tavsiye ederim. 12 gb ram ve 5.03 GHZ işlemci hızı ve 10.000 RPM HDD ile bu monitörde yapamayacağınız iş yok. Yaklaşık 35 gb'lık derinlik içeren ve uzun erimli efekt çalışmalarında bana mısın demiyor, şikayet edip teklemiyor. Bu monitör ile oyun oynamak ve film izlemek isterseniz bile parlak ekran monitörlerden çok fazla ayırt edemeyeceğiniz kaliteyi göreceksiniz. 900 TL gibi bir para verip illaki büyük ekran olsun vs saçmalıklarına girmek yerine bu monitörü tercih etmeniz akıllıca olacaktır.

• Cok saol arkadasım ben monitör tercihi yapmamda cook yardımcı oldun eyw ben p2250 alıcaktım gerekirse 1 kac hafta bekler bunu alırım.
    Birde senin ekran kartın galiaba 512mb 19'' üstüne 1024mb öneriyolar sence bunu eksikliği war mı 1024 alsan daha iyi görüntü alırmısın ?
    Tekrar teşşekürler...
  • Golda peşin ödemeye 474 TL Alıcam ama öl pixel cıkmasından cokk kokuyorum sizce cıkma ihtimali % kac
    Bu soruyu içimi rahatlatmaak için soruyorum
  • ben de bu monitörden almak istiyorum. bi sorum olacak .acaba PS3 bağlanabiliyo mu bu monitöre ?
    bir de sanırım TV tuner yok değil mi bunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhaniuM

Cok saol arkadasım ben monitör tercihi yapmamda cook yardımcı oldun eyw ben p2250 alıcaktım gerekirse 1 kac hafta bekler bunu alırım.
    Birde senin ekran kartın galiaba 512mb 19'' üstüne 1024mb öneriyolar sence bunu eksikliği war mı 1024 alsan daha iyi görüntü alırmısın ?
    Tekrar teşşekürler...

gerçekten hiç farketmiosnz bile güncel tüm yeni oyunlaru full hd çözünürlkte rahatça oynuyabiliorm

OguzhaniuM@ gerçekten şans işi ancak vatandan almanı tavsiye ederim ürünü eve götürmeden orda ölü piksel olup olmadğı kntrl edilio gözünzn önnde

saviola83@ tv tuner yok mntr dvi çıkışlı ps 3 lerde dvi çıkışlı bildiğim kadarıyla ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 28 Ağustos 2009; 14:03:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

quote:

Orijinalden alıntı: OguzhaniuM

Cok saol arkadasım ben monitör tercihi yapmamda cook yardımcı oldun eyw ben p2250 alıcaktım gerekirse 1 kac hafta bekler bunu alırım.
    Tekrar teşşekürler...

gerçekten hiç farketmiosnz bile güncel tüm yeni oyunlaru full hd çözünürlkte rahatça oynuyabiliorm

OguzhaniuM@ gerçekten şans işi ancak vatandan almanı tavsiye ederim ürünü eve götürmeden orda ölü piksel olup olmadğı kntrl edilio gözünzn önnde

saviola83@ tv tuner yok mntr dvi çıkışlı ps 3 lerde dvi çıkışlı bildiğim kadarıyla ?

Hmm golda peki böyle bir kontrol varmı cünkü goldda daha ucuz. vatanda 494 tl golda ise 474tl bu yüzden golddan almak istiyorum bu uygulama inş goldada wardır.

• maalesf goldda warmı bilmiorm ... telefonla isterseniz sorabilrsnz
  • Birçok iyi yorum gördüm bu monitör hakkında sanırım bu ürünü alacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

maalesf goldda warmı bilmiorm ... telefonla isterseniz sorabilrsnz

Ben golda sordum 1-2 tane olursa hiç bir işlem yapamıyolar 3 ve fazla ölü pixel olursa servise yolluyolar :(
    Vatanı arıyıp sordum 1 tane biile olsa hemen anında değiştiriyolar...
    Ve vatanda cok kısa bir süre için haveleye %15 indirim war.İnş kampanya bitmeden para bulabilirim...
    buarada vatan card paralımıııı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhaniuM -- 29 Ağustos 2009; 14:55:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

Birçok iyi yorum gördüm bu monitör hakkında sanırım bu ürünü alacağım...

oyun,film için gerçekten mükemmel bir monitör fiyatının hakkını vermekte tavsiye ederim
  • @OguzhaniuM

Gold da kontrol fln edeceklerini zannetmiyorum.. Vatanda ise prosedür şu şekilde.. gidip aha şu monitör diyorsunuz. tmm diyorlar gidin kasaya ödeyip faturayla gelin. ödemeyi yapıp faturayla geliyorsunuz ve standdaki elemanlar monitörü açıp vga dan bağlıyor (dvi seçeneği yok) ve pc den DPT (Dead Pixel Test) programıyla sizin kontrol etmenizi sağlıyorlar. Ben P2250 aldım şükür sorun çıkmadı. çıksa da herhalde aynı anda değişim yapacaklardır 1ay güvencesi var.. Vatan card ücretsiz barkodunu okutup veriyorlar. %15 indirim sadece internet sitesi için geçerli mağazalarda %12 indirim var +%13 World playclub puan Pazrtesi son gün zaten.
  • monitörü iki hafta önce gold'tan aldım ölü piksel kontrolü yapacaklarını ve çıkarsa monitörü değiştireceklerini söylediler ve yaptık. hiç ölü piksel çıkmadı. bonus kampanyasından 510 - 60 (bonus) = 450 tl ye aldım alışverişten ve monitörden gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimmish -- 30 Ağustos 2009; 13:22:38 >
  • Ben balıkesirde yaşıyorum. İzmir de Vatan computer varmıs. Oraya gidip almayı düşünüyorum. Ordada tüm prosedürler aynımı acaba. Tekrar izmire gidip gelmekte istemiyorum. orda kontrolümüzü herşeyi yapıp alsak çok güzel olur..
  • arkadaşlar kontrast ayarını yapamıyorum

pc ye format attım monitörün menüsünden kontrast ayrını yapamıyorum seçilmiyor bile,magic tune ile yapıyım dedim onunlada yapamıyorum mevcut değil diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

arkadaşlar kontrast ayarını yapamıyorum

pc ye format attım monitörün menüsünden kontrast ayrını yapamıyorum seçilmiyor bile,magic tune ile yapıyım dedim onunlada yapamıyorum mevcut değil diyor

Menü> Renk> Magic Color> Kapalı * seçerek deneyin. Magic Color; Demo, Tam, Akıllı modunda Contrast ve renk ayarlarını pasif yapar kendi kontrol eder.
    .
  • 1920x1080 de 75 Hz sağlayabiliyor mu ?
  • hayır...
  • arkadaşlar bu monitörü en ucuz yollu nasıl TV ye dönüştürürüz . şu linkteki ürünü alsam direk anteni takıp Tv izleyebilir miyim ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/avermedia-volar_lite-avertv-volar-lite-analog-+-fm-usb-tv-karti/productdetails.aspx?I_ID=39711
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.