Şimdi Ara

Samsung SyncMaster p2350 23ınch Full HD ---Kullanıcı incelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
17.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mat ekran ama kalitesi ile bunu farketmezsinz bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

mat ekran ama kalitesi ile bunu farketmezsinz bile

zaten parlak ekranları hiç sevmiyorum güzel haber oldu benim için, yukardaki siteden almayı düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyatovic

quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

mat ekran ama kalitesi ile bunu farketmezsinz bile

zaten parlak ekranları hiç sevmiyorum güzel haber oldu benim için, yukardaki siteden almayı düşünüyorum...

şimdiden hayırlı olsun..
  • Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum p2350. Eksen bilgisayar var orda çok uygun vatana ve golda göre çeşitli kredi kartlarınada indirim var bence çok güzel ama kafamı kurxcalayan bişey var.niye bu kadar (diğerlerine göre) ucuz. bi sorun çıkarmı?. mesela eksen bilg. linki http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=23700
    ve vatanın linkihttp://www.vatanbilgisayar.com/samsung-p2350-23-p2350-genis-ekran-lcd-monitor/productDetails.aspx?I_ID=39551 arada 50 tl ye yakın fiyat farkı var tabi golda hiç bakmam zaten ve teknosaya. (kampanyalı kredi kartları axess ve vorld card) bi sorun çıkarmı diye düşünmüyo değilim..

• p2350 de nokta aralığı kaç 0.24 mü 0.28 mi acaba p2250 nin her yerde 0.28 yazıyor ama 0.24 müş bununki kaç acaba çok fark edermi..
  • ben de bugün p2350 mi aldım süper bir monitor, vatandaki elemana kan kusturdum, yanımda dizüstümü götürmüştüm tek tek bağlayıp kurcaladım monitorleri, ayarlarıyla filan oynayıp durdum...p2370le arasında fark yok dediler ancak p2370 de yazılarım 2350 deki kadar net ve keskin çıkmadı, çok uğraştım ettim ama bir turlu istediğim netliği sunmadı...ben de 2350 yi aldım simdilik süper, daha gözlerim pek alışamadı, 20dk da yoruldular :)
  • "jandarma"
    P2250 kullanım kılavuzundan alıntıdır.

Piksel Aralığı:
    P2050 0,2768mm (Yatay) x 0,2768mm (Dikey)
    P2250 0,248mm (Yatay) x 0,248mm (Dikey)
    P2350 0,2655mm (Yatay) x 0,2655mm (Dikey)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKANN22

ben de bugün p2350 mi aldım süper bir monitor, vatandaki elemana kan kusturdum, yanımda dizüstümü götürmüştüm tek tek bağlayıp kurcaladım monitorleri, ayarlarıyla filan oynayıp durdum...p2370le arasında fark yok dediler ancak p2370 de yazılarım 2350 deki kadar net ve keskin çıkmadı, çok uğraştım ettim ama bir turlu istediğim netliği sunmadı...ben de 2350 yi aldım simdilik süper, daha gözlerim pek alışamadı, 20dk da yoruldular :)

ilk başta evet benim gözler 1 haftada alışabildi
  • teşekkürler bende aldım 1 tane çok güzel monitör..
  • abuk bi soru olacak ama idare edin
    altımda araba falan yok. mecburen otobüs yada metro vasıtası ile mağazalara gideceğim. sormak istediğim soru şu; taşıması zor mu? yani kutusunun büyüklüğü olsun, ağırlığı olsun otobüs metro gibi araçlarda sıkıntı yaratacak düzeyde mi? ona göre arabası olan birisine yalvarayım mı yalvarmayayım mı
  • kardeşim kutu yerinden kalkmayan cinsten değil. ancak yarım saatten fazla sürücekse kesinlikle araba ile gitmenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iluvatar35

abuk bi soru olacak ama idare edin
    altımda araba falan yok. mecburen otobüs yada metro vasıtası ile mağazalara gideceğim. sormak istediğim soru şu; taşıması zor mu? yani kutusunun büyüklüğü olsun, ağırlığı olsun otobüs metro gibi araçlarda sıkıntı yaratacak düzeyde mi? ona göre arabası olan birisine yalvarayım mı yalvarmayayım mı

ben ürünü dün vatanbilgisayardan yüzde 18 indirimle 422 liraya almış bulunmaktayım. Çok ucuza aldığımı düşünüyorum sizede vatanı tavsiye ederim. Ankarada oturanlar bilir akşam trafiğinde eskişehir yolu üzerinden kızılaya kızılaydan aydınlıkevlere otobüsle tek başıma taşıyarak getirdim. kolay olmadı ama bi başkasından araba istemeye gerek yok. Kutusunun üzerinde taşıma kulpu var gayet kolay taşınıyo.

Bu arada monitör dehşet bişey acayip karizma bi görünüme sahip dokunmatik tuşları falan ayrı bi hava katmış. Samsung yapmış yine:) Bu arada fabrika ayarlarında yanıt verme süresi fast da siz onu manuel olarak fastest yaparsanız tepki süresini düşürmüş yani 2ms yapmış olursunuz. Birde renk ayarında sarı kırmızı ve mavi renkler 50 nin altında onları 65 65 65 yaparsanız peste ghosting sorununu çözmüş olursunuz. hiç uğraşmam diyosanız dinamik kontrastta veya oyun modunda oynayın oyunlarınızı en hızlı yanıt süresine o modlarda çıkılıyor.

• Hayırlı olsun @redbloodedman bende bugün yada yarın Batıkent Vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

quote:

Orijinalden alıntı: iluvatar35

abuk bi soru olacak ama idare edin

ben ürünü dün vatanbilgisayardan yüzde 18 indirimle 422 liraya almış bulunmaktayım. Çok ucuza aldığımı düşünüyorum sizede vatanı tavsiye ederim. Ankarada oturanlar bilir akşam trafiğinde eskişehir yolu üzerinden kızılaya kızılaydan aydınlıkevlere otobüsle tek başıma taşıyarak getirdim. kolay olmadı ama bi başkasından araba istemeye gerek yok. Kutusunun üzerinde taşıma kulpu var gayet kolay taşınıyo.

Bu arada monitör dehşet bişey acayip karizma bi görünüme sahip dokunmatik tuşları falan ayrı bi hava katmış. Samsung yapmış yine:) Bu arada fabrika ayarlarında yanıt verme süresi fast da siz onu manuel olarak fastest yaparsanız tepki süresini düşürmüş yani 2ms yapmış olursunuz. Birde renk ayarında sarı kırmızı ve mavi renkler 50 nin altında onları 65 65 65 yaparsanız peste ghosting sorununu çözmüş olursunuz. hiç uğraşmam diyosanız dinamik kontrastta veya oyun modunda oynayın oyunlarınızı en hızlı yanıt süresine o modlarda çıkılıyor.

hayırlı olsun kardeşim.. illaki görmüşsünüzdür, yinede belirtim ayarlarda Menü dilini Türkçe olarak ayarlayabiliyorsunuz

• @Millaj ve M1A2Abrams ; teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun.

@M1A2Abrams evet görmüştüm kardeşim yinede bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
  • çok güzel
  • M1A2Abrams ve redbloodedman saolun cevaplar için.
    bende vatandan almayı düşünüyorum da izmirdeki vatan bilgisayar abuk bi yerde. o yüzden sordum zaten taşıması zor mu diye. çünkü sağa sola çarpsam bi tarafı çatlasa gidecek güzelim alet. taşıma kulpu olması içimi rahatlattı açıkçası.

mediamarkt ve bestbuyın açılmasını beklesem mi diyede düşünmüyor değilim. ama bir yandanda sabırsızlanıyorum. neyse konuyu saptırmayalım
  • bende şu anda bu konuda gidip gelen biriyim 50 mi 70 mi :) 70 daha cazip geliyor ama benim endişelendiğim ölü pixel ve kargo ile gelirken nasıl gelir o :) ElaZIĞ ta oturuyorum Vatan Bilgisayar gibi bir lüksümüz yok mecburen sipariş vereceğiz oda stoklarda kaldımı kalmadı mı bilmiyorum şimdi sizden tavsiyeleri almak istiyorum Full HD oyun ve Filmler konusunda beni tatmin edecek bir Monitör mü yorumlara bakılırsa öyle ama ben mönitör konusunda biraz sıkıntılı biriyim çünkü gözler oldukça hassas :D en ufak bir şeyi bile gören biriyiym buda bazen beni sinir ediyor u anda kullandığım 15 inc mntr um beni idare ediyor ama eve gelipde kullandığın bilgisayar kasasına bak bide mönütöre bak yakışıyor mu :) diyenler ok olunca artık monitörüde teknolojiye uydurmaya karar verdim evet arkadaşlar 2350 mi spariş edeyim yoksa 2370 i mi ?
  • Dostum gördüğüm kadarıyla mx518 kullanıyorsun sanırım tam belli olmuyor ama yinede sen onu nasıl padsiz kullanırsın yazık ona ya
  • evet Sonunda Bende p2350 aldım çok gidip geldim ama aldığımada değdi HD ve Bluray Filmlerde dilediğim Performansı Fazlasıyla Aldım Özellikle Oyunlarda Bitirdiğim Oyunları yeniden oynamaya başladım izlediğim filmleri tekrardan izlemeye başladım Açıkcası Bu monitörü alacaklara tavsiyem Durmayın Alın ;) Ölü pixel yok kargo sapasağlam ekstradan temizleme bezi DVI ve VGA kablosu kutu içeriğinde mevcut kurulumu son derece basit tavsiye ederim herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4y4L3T -- 7 Kasım 2009; 16:52:39 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.