Şimdi Ara

Samsung SyncMaster p2350 23ınch Full HD ---Kullanıcı incelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
17.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pilavyer

quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Ben vatana geri verdim monitörü, stokta aynı model olmadığı içinde paramı iade aldım.

vatan para iadesi yapıyor mu?iade kuponu vermediler mi?

bal gibi yaptılar valla. biraz cingar çıkarmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saviola83

arkadaşlar bu monitörü en ucuz yollu nasıl TV ye dönüştürürüz . şu linkteki ürünü alsam direk anteni takıp Tv izleyebilir miyim ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/avermedia-volar_lite-avertv-volar-lite-analog-+-fm-usb-tv-karti/productdetails.aspx?I_ID=39711

bilgisi olan var mı bu konuda ?

• bu üründe de eski T modellerindeki gibi kulağı yaklaştırınca tiz sesi duyuluyor mu yoksa sessiz mi tamamen?
    birde ilk sayfaki fotolar eşşek kadar olmuş adam gibi bakamıyorum yahu nasıl ufaltıcaz onları?
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu monitörü en ucuz yollu nasıl TV ye dönüştürürüz . şu linkteki ürünü alsam direk anteni takıp Tv izleyebilir miyim ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/avermedia-volar_lite-avertv-volar-lite-analog-+-fm-usb-tv-karti/productdetails.aspx?I_ID=39711

anteni nereye takacaksın o üründe o kısmı anlamadığım için cvp verme gereği duymamıştım.LG M227WD den bahsetmiyoruz dimi..
    ürün USB den RF çıkışı veren basit bir tv kartı çamlıca da oturmuyorsan antenin çekeceğini de zannetmiyorum. RF çıkışı normal analog anten fişi anlamına geliyor monitör ise vga ve DVi girişi olan bir cihaz?? şöyle bir çözüm olur eğer Component çıkışlı bir uydu reciver varsa bunun çıkışını VGA>Componenet kablo ile monitöre bağlarsın Dvi dan PC, Vga dan uydudan tv izlersin.. tabi sesi de rca kablo ile aktaracaksın ses sistemine fln.

• quote:

Orijinalden alıntı: Empyrium

bu üründe de eski T modellerindeki gibi kulağı yaklaştırınca tiz sesi duyuluyor mu yoksa sessiz mi tamamen?
    birde ilk sayfaki fotolar eşşek kadar olmuş adam gibi bakamıyorum yahu nasıl ufaltıcaz onları?

evet mntr kapalıyken bile kulağı yaklaştırınca ses duyuluor kullanma klavuzuna baktığımda ise mntr kapalıyken bile elektrk harcıomş o yüzden çıkarıo...

ayrıca resimler otomatik küçülüo küçülmüosa firefox kullanıosanz resmlerin üzerine gelip "resme bak" diyerek ekranınz kadar görebilirsnz

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

arkadaşlar kontrast ayarını yapamıyorum

pc ye format attım monitörün menüsünden kontrast ayrını yapamıyorum seçilmiyor bile,magic tune ile yapıyım dedim onunlada yapamıyorum mevcut değil diyor

Menü> Renk> Magic Color> Kapalı * seçerek deneyin. Magic Color; Demo, Tam, Akıllı modunda Contrast ve renk ayarlarını pasif yapar kendi kontrol eder.
    .

saol dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

quote:

bu üründe de eski T modellerindeki gibi kulağı yaklaştırınca tiz sesi duyuluyor mu yoksa sessiz mi tamamen?

evet mntr kapalıyken bile kulağı yaklaştırınca ses duyuluor kullanma klavuzuna baktığımda ise mntr kapalıyken bile elektrk harcıomş o yüzden çıkarıo...

ayrıca resimler otomatik küçülüo küçülmüosa firefox kullanıosanz resmlerin üzerine gelip "resme bak" diyerek ekranınz kadar görebilirsnz

yapma ya..o ses çok kötü bi eksi işte şu samsunglarda.rahatsız edici mi peki az da olsa?

• quote:

quote:

quote:

yapma ya..o ses çok kötü bi eksi işte şu samsunglarda.rahatsız edici mi peki az da olsa?

Ben de P2250 kullanıyorum neden öyle bir ses duymuyorum
    sadece giriş tuşuna basınca vga-dvi geçişi yaparken kulağı yaklaştırınca duyulabilecek ciw diye bir ses çıkıyor bunun dışında bir ses duymuyorum..
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

quote:

quote:

anteni nereye takacaksın o üründe o kısmı anlamadığım için cvp verme gereği duymamıştım.LG M227WD den bahsetmiyoruz dimi..
    ürün USB den RF çıkışı veren basit bir tv kartı çamlıca da oturmuyorsan antenin çekeceğini de zannetmiyorum. RF çıkışı normal analog anten fişi anlamına geliyor monitör ise vga ve DVi girişi olan bir cihaz?? şöyle bir çözüm olur eğer Component çıkışlı bir uydu reciver varsa bunun çıkışını VGA>Componenet kablo ile monitöre bağlarsın Dvi dan PC, Vga dan uydudan tv izlersin.. tabi sesi de rca kablo ile aktaracaksın ses sistemine fln.

tv kartını bilgisayara takıcam tabi kablo tv antenini takıp TV izlemeyi düşünüyorum . bu soruyu sormamın sebebi ise Tv tuner li bi monitöre 700-800 vermektense bu monitörü ve de bi TV kartı alıp TV izlemenin daha mantıklı olup olmadığını merak etmemdir.

• quote:

quote:

quote:

hayır öyle rahatsız edici diil kulağınızı 0a getirdiğinizde bile zorla duyuyosnz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır öyle rahatsız edici diil kulağınızı 0a getirdiğinizde bile zorla duyuyosnz..

güzel öyleyse.bu monitörü düşünüyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 3 Eylül 2009; 23:23:52 >

• selam arkadaşlar bende p2350 ve 2370 arasında gidip geliyiorum nedeni ise p2350 de parlık 300 2370 de 250 bunun için hangisi daha avantajlı parlaklığın 50 değer fazla olması neyi değiştirir mesela çok oyun oynayan bir adamım hangisi yararlı olur yoksa hiç bir fark anlaşılmazmı
  • ikiside özellik olarak birbirlerne çok yakın parlaklık konusunda da gözle görülür derecede hissedicenizi zannetmem.. ikisi arasındaki en büykü fark tasarım hangisni sevdiysenz onu almanızı tavsiye ederim ikside harika mntr
  • teşekkür ederim
  • valla dün akşam dayanamadım aldım 2350 mi daha güzel göründü bana vatan bostancı dan aldım ürünü:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannibal_Corpse

valla dün akşam dayanamadım aldım 2350 mi daha güzel göründü bana vatan bostancı dan aldım ürünü:)

bende oradan almıştım
  • @Cannibal_Corpse

msn adresimi gnderdm
  • bişi gelmedi pm e :(
  • bedis_53@hotmail.com
  • arkadaşlar bu monitör parlak ekranlımı mat ekranlımı...

burda fiyatı diğer yerlere göre biraz daha uygun...

http://www.webdenal.com/store/samsung-p2350_fiyat.htm?idProduct=182467&idCategory=77&topnavCategory=37&ref=akakce&v=1.57.3
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.