Şimdi Ara

Samsung SyncMaster p2350 23ınch Full HD ---Kullanıcı incelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
17.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Hehehe, bir de şuna bak de istersen:http://pclab.pl/art41137.html . Yakında ben de diycem

teşekkürler gidip 2.sinimi alsam ne yapsam
  • Selamlar

Bende baya arastirdiktan sonra bugun burada ki yorumlarinda etkisiyle sanalmarketim'den 480TL ye 5 taksit seklinde siparis verdim. Bu hafta sonuna kadar gelir buyuk ihtimalle, alternatif olsun diye fotograflarini koyarim.

Tesekkurler DH
  • Selamlar, monitorum dun itibariyle elime ulasti, ilk sayfa da zaten cok guzel sekilde incelenmis, o yuzden monitor ile ilgili birseyler yazmama gerek yok sanirim, ama alternatif olsun diye kutulu halinden baslayarak fotograflarini ekleyecegim.

• Hayırlı olsun ben kontrast ve renlerinden çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Hayırlı olsun ben kontrast ve renlerinden çok memnunum

Tesekkurler,

Kozmetik olarak bir iki sey soyleyeyim, alttaki kirmizilik sadece gunes isiginda belli oluyor, eger o goruntuden hoslanmayan varsa bilgisine, cokta onemli degil yani o kirmizilik. Oldukca şık ve guzel.

İlk basta VGA kablosu ile baglamistim, sonra DVI a gectim, arada bariz parlaklik ve canlilik farki var.
  • güzel inceleme olmuş hdmı cıkışını kullanmayanlar için tercih edilebilir bende almayı düşünüyorum
  • hayırlı olsun hayalperestink monitörden memnun kalacağından kesinlikle eminim
  • oda film formatıyla alakalı.. onlarıda tam ekran yapabilirsiniz ama bu seferde filmin orjinal boyutu bozuluyor ve insanlar çok şişman yada zayıf gözüküyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

hayırlı olsun hayalperestink monitörden memnun kalacağından kesinlikle eminim

Tesekkurler,

Kesinlikle !
  • arkadaşlar yaklaşık 20 günde 20 ürün inceledim,inanın belki daha fazladır,fiyat performans olarak mükemmel bi ürün ürünü bügun bimeksten aldım,son 2 tane kalmıştı peşin 432 tl ye.p 2250 yi alcaktım bulamadım,yani uygun fiyata bulamadım,en uygun fiyata alınacak en iyi monitör,ekran kartımın hdmı çıkışı olmadığı için öyle bi takıntım yok,dvı çıkışı bana yeter dersenizki,yetiyor,kesinlikle alabileceğiniz bi ürün.fiyat bakımından h.burada.com,vatan,teknosa,exa,gold hepsini araştırdım.bi eksen kadıköyde 428 tl diyor,,araştırmalarımda forum.donanimhaber.com yani sizlerin yorumlarından çok faydalandığım için,paylaşma ihtiyacı hissettim,incelemeyi yapan ve yorumlarıyla zenginleştiren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.benim gibi donanımdan az buçuk anlıyor ve bütçeniz kısıtlıysa bi ürün almanın ne kadar zor olduğunu bilirsiniz.inanın şu an ooohhhh be diyorum.sabaha kadar fiyat araştırmaktan ve ürün incelemekten bıkmıştım.

özellikleriyle ilgili bilgi yazmıcam zaten gerekli bilgiler yazılmış, atı hd 4830 512 mb ekran kartıyla kullanıyorum umarım 1 gb ekran kartına geçmem gerekmez.hd 4830 kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.

• dostum monitorunden memnunmusun aldım dedin ama öyle kalmışssın:) ekran kartıyla aran nasıl monitörle
  • Arkadaşlar bu ürün Gold bilgisayarda var mı?
    Ya da internetten almak bu tarz ürünleri güvenli midir? Yolda kırılma vs olur mu?

Bu ürün güvenle alışveriş yaptığım Hepsiburada.com da yok... Gold bilgisayardan bilgisayar topluyorum ama aklımın bir köşesinde bu sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sharp`

Arkadaşlar bu ürün Gold bilgisayarda var mı?
    Ya da internetten almak bu tarz ürünleri güvenli midir? Yolda kırılma vs olur mu?

Bu ürün güvenle alışveriş yaptığım Hepsiburada.com da yok... Gold bilgisayardan bilgisayar topluyorum ama aklımın bir köşesinde bu sorun?

sanırım ölü piksek garantisi yok internetten tam bilmiyorum ancak belkide garanti veren yerler vardır.
  • beyler bu monitörün hdmi cıkısı varmı ya ? full hd mı sımdı bu p2350 ?
  • Evet full hd (1920x1080) ama hdmi girişi yok.
    Ekleme: Dahili hoparlör olmadığına göre hdmi'a gerekte yok aslında. Dvi-d ile görüntü kalitesi aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 17 Eylül 2010; 9:38:15 >
  • Konuyu bir hortlatalım :) Arkadaşlar film ve oyun için P2350'de en ideal parlaklık kontrast ve keskinlik ayarları için öneride bulunmak isteyen arkadaş olur mu acaba biraz zorlasak
  • Uplayalım bakalım belki sesimizi duyan olur
  • Monitörü almayı düşünüyorum.Oyun performansı genel olarak nasıldır ? Guild wars 2VE battlefield 3 oynanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Monitörü almayı düşünüyorum.Oyun performansı genel olarak nasıldır ? Guild wars 2VE battlefield 3 oynanacak.

Nereden ve ne kadara alacaksınız hocam?

Oyunu hem film hem FPS tarzı oyunlarda çokça kullandım ve mükemmel diyebilirim. LCD serisinin en sağlam ürünüdür belkide. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz performans olarak.
  • Forumdan 2. El 330 tl ye satan bir arkadas var alırsam o sekilde alırım herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.