Red Dead Redemption 2 Epic Klasörü
Herkese merhabalar.
Hikaye modunu oynarken fazlasıyla mod kurduğum için oyunun online kısmına giremiyorum. Şuan halloween ödülleri olduğu için online girmek istiyorum.
Modların klasör ve dosyalarını taşımama rağmen bir türlü oyuna giremedim. Steam ve rockstar'dan oyunu kuranların klasör fotoğraflarına bakıp mod dosyalarnı öyle taşıdım ama bir şeyler eksik oluyor sanırım. Oyuna giriyorum ama başta bir authorisation hatası alıyorum rockstar social club'dan. Web sitesine tekrar giriş yaptım, oyunu tekrar açtım ama yine olmadı.
Epic'ten oyunu online modla birlikte almış bir arkadaş bana klasörün fotoğrafını atabilirse çok sevinirim, belki bazı dosyaları atlıyorumdur ve oyun bu nedenle açılmıyordur. (Taşıdğım mod dosyalarını geri oyun klasörüne atınca oyun sorunsuz çalışıyor, dediğim gibi online açılmıyor sadece)
Teşekkür ederim şimdiden.
AMD 6700 ekran kartı 1080p için FSR Açılmalı mı?
Herkese merhabalar, 1080p oyunlarda fsr açmalı mıyım?
Grafiklerde pek bir değişiklik göremiyorum, hatta belki kötüleşme olabilir mi yoksa bana mı öyle geliyor sizce?
fps arttırmak için açmalısın derseniz tamam.
24 inç Monitör Tavsiyesi
merhaba arkadaşlar, aşağıdaki modelleri düşünüyorum. başka modeller de olabilir tabii ama bütçe açısından bu aralık benim için uygundur.
çok online fps oynamam. va panel ile ips arasındaki farkı okudum ama canlı olarak bilmiyorum. açıkçası hangi panel daha az göz yorarsa, göz bozacak kadar çok aşırı canlı değilse bana uyar gibi geliyor.
1080p oyun oynarım, rahatsız edecek kadar ghosting, yırtılma vs olmaması iyi olur.
siz bu modelleri kullandınız mı, tavsiyeye ihtiyacım var. teşekkür ederim şimdiden.
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/428582-685828-714304-725934-801951/asus-vp249qgr_asus-tuf-gaming-vg249q1a_asus-tuf-gaming-vg247q1a_aoc-24g2sae-bk_lenovo-g24-20/
AM5 Sistem Önerisi
Herkese merhabalar, uzun yıllardır sistem toplamadım ve şimdi bir süredir araştırma yapıyorum. @metin abi 52 @Münebbih sağ olsunlar güzel fikirler verdiler. Ben de yeni bir başlık açarak sizlerin fikirlerini almak istedim. Am5 sistem toplamamın nedeni uzun yıllar aynı anakartı kullanarak ileride belki işlemciyi değiştirmek istemem. Bu yüzden sizlerden ricam f\p iyi parçalar tavsiye ederseniz çok memnun olurum.
parçalarda rgb ışık falan aramıyorum. Tek beklentim işlevsel olsun👍🏻
kasam eski bir haf advanced 912. İçinde 750 watt psu var. Sanırım işimi görür. Bu anakartlar kasaya uyar mı, yazmanız sevindirir. Çünkü internetten sipariş vereceğim.
https://www.coolermaster.com/catalog/legacy-products/cases/haf-912-advanced/#
Anakart olarak bunu düşündüm ama wifi olan veya atx anakartların (msi b650m wifi gibi) ileriye yönelik artısı varsa yazmanız memnun eder:
Gigabyte B650M DS3H AM5 (LGA 1718)
ekran kartımı satın aldım. Tercihim sapphire rx 6700 oldu.
işlemci olarak ryzen 5 7600 düşünüyorum. En ucuz am5 işlemci bu çünkü :)
ram açısından amd expo özellikli kingston fury düşündüm.
ssd karar vermedim.
yorumlarınız çok mutlu eder, benim gibi am5 sistem toplamak isteyenlere de yol gösterebilir. Teşekkürler şimdiden.
3000₺ civarı monitör tavsiyesi
merhaba arkadaşlar, oyun ve günlük kullanım için 3000₺ civarı monitör arıyorum.
online oyun oynamıyorum, sadece rdr2 gibi oyunları single player oynarım.
va panel mi yoksa ips mi seçmeliyim bilmiyorum ama göz yormasın istiyorum. dedğim gibi online oynamıyorum, çok düşük tepkime hızına ihtiyacım olmayabilir.
çok göz yormayacak ortalama birkaç model önerirseniz sevinirim.
Şu monitörü buldum ama ghosting sorunu var yazmışlar. yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler 🙏🏻
https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g3-24-1ms-144hz-freesync-cercevesiz-va-panel-dp-hdmi-pivot-full-hd-gaming-monitor-ls24ag300nuxuf-pm-HBC000016HL8K
Philips 65pus9206 TV'ye Ekran Yansıtma
Merhaba arkadaşlar. TV'ye laptop üzerinden ekran yansıtmak istiyorum ama bir türlü olmadı. Chrome'da sayfayı yansıtıyorum, tv görüyor ama ben başka uygulamalar da kullanıp yansıtmak istiyorum. Mesela stemio uygulamasını nasıl yansıtabilirim bir türlü yapamadım. Yardımcı olursanız memnun olurum.
Philips 65pus9206 mı 55oled706 mı?
Merhaba arkadaşlar, hangi modeli tercih edersiniz? Özellikler bakımından pek fark yok, birinin oled olması avantaj mı bilmiyorum. Diğeri daha büyük ekran tabii.
Arada kaldım, fikir verirseniz sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.
Philips 55pus9206 TV'de 4k İzlemek
Herkese merhabalar, tv araştırmalarım sonucunda philips'te karar kılıp başlıktaki modeli aldım.
Beklediğim iyi filmleri zaman zaman 4k izlemek istiyorum.
4k film izlemek için ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar?
Stremio diye bir uygulama varmış, bunu kullanarak 4k izleyebilir miyim ve uygulamayı tv'de başka bir cihaza gerek duymadan kullanabilir miyim?
Tweet'leri Moments (Anlar) Kısmına Atamıyorum
|
Beck Diyet Çözümü Kitabını Arıyorum
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 952
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 16.550 (Bu ay: 154)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun