Şimdi Ara

Benq E72 vs. Asus P320

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bu iki ürün şu an indirimdeler siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
    Asus ta GPS olmasına rağmen yazılım yüklü değil internetten yazılım bulabilirmiyiz mesela ege bölgesi izmir içi?

• quote:

Orjinalden alıntı: 4TCL

Selam arkadaşlar bu iki ürün şu an indirimdeler siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
    Asus ta GPS olmasına rağmen yazılım yüklü değil internetten yazılım bulabilirmiyiz mesela ege bölgesi izmir içi?

merhaba arkadaşım..
    öncelikle E72 bir smartphone'dur..
    P320 ise bir pda telefondur.. bunların yazılımları birbirinden farklıdır.Bence pda telefon tercih etmelisin fakat tabi kendi kararın.. Asus P320 bir kac özelliğini yazıyorum:
    İşlemci hızı: 201 mhz
    Ram/Rom: 64/128

bu cihazın ramı,işlemcisi düşük olduğu için yetersiz kalabilir..İlk başlarda bir sorun yaşmazsın belki fakat program yükledikçe ilerde kasma meydana gelebilir..GPS çokmu şart? O zaman sana Asus P552w cihazını tavsiye ediyorum..Bende yarın veya cuma günü o makinayı alacağım.çünkü o özellikte bir makina çok uygun bir fiyata satılıyor.(en azından türkiyede)Bence P320 alacağına o cihazı alabilirsin.. P552w nin bir kaç özelliği:
    işlemci hızı: 624 mhz
    ram/rom: 128/256

kararı tabiki kendin verceksin.Ama cihazın fiyatı 732 tl şu an Hepsiburada.com da fakat fiyatı yüksek dersen,hız yönünden biraz daha hızlı olmasını istediğin ve Gps de sorun olmicaksa HTC touch viva yı tavsiye ediyorum..Alan arkadaşlar çok memnunmuş istersen forumdaki topiğine bak(HTC TOUCH VIVA kullananlar klübü) onun bir kaç özelliği:
    işlemci hızı: 201 mhz fakat Tı-Omap işlemci kullanıyor,buda diğer telefonların yaklaşık 400 mhzsi)
    ram/rom: 128/256

işlemci hızının düşük olduğuna bakma çünkü zaten ram ı yüksek.Bir de geçişleri zaten çok hızlıymış.Çünkü
    TouchFlo adında bir arayüz kullanıyor makina ve parmaklara çok duyarlı olduğu söyleniyor..
    Ama hız bakımından bu cihazda P320 den çok çok rahat Edersin

Ama ilk tavsiyemde söylediğim gibi: ASUS P552w almanı ilk olarak tavsiye ederim...
    umarım yardımcı olmuşumdur...

sevgiler,saygılar..

• bir şey daha GPS yazılımı kolaylıklar bulunabilir..Ama P320 kesin alcam diyosan Bence forumdaki topiğine ayrıntılı olarak bakmanı tavsiye ederim..Çünkü igo 2008 adlı gps yazılımının Makinayı kastığına dair söylemlerde bulunmuşlar bu da dipnot olsun...

sevgiler,saygılar..
  • fiyatlarda indirim olduğunu söylemişsin , benim fiyatımıda görmeni isterim açıkcası.
    ürün satış linki aşağıdadır.

saygılarımla

http://forum.donanimhaber.com/m_32419384/mpage_1/key_p320//tm.htm#32421472

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __MagnetO__ -- 17 Haziran 2009; 17:35:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P535 KULLANICILARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.