Şimdi Ara

Benq EF71 Türkiye'de (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349
Cevap
0
Favori
41.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Collezione

arkadaşlar dış ses kaliteli bir mp3 de çok da fena değil ama ahize sesi az ya yokse bende mi öyle ?
    konuşurken karşıdakinin sesi az geliyor ??ayarlardan açtım ama genel olarak az geliyor ses..

evet bendede ahize sesi az geliyor ef81 vardı onda da azdı sanırım bunda da az daha alalı 1 gün oldu.eğer diğer kullanıcılarda az olan varsa söylesin..
  • daha öncedende belirtildiği gibi....player çalıcı ayarlarından eQ ayarlarını flat yapınız...sonra 3d ses ac yapınız.....eger tekrar baska EQ ayarı secerseniz;3d kendini resetleyecektie......ama işin tuhafı playersiz klasorden calınca ses daha yuksek cıkmakta deneyin göreceksiniz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: malkooklam

daha öncedende belirtildiği gibi....player çalıcı ayarlarından eQ ayarlarını flat yapınız...sonra 3d ses ac yapınız.....eger tekrar baska EQ ayarı secerseniz;3d kendini resetleyecektie......ama işin tuhafı playersiz klasorden calınca ses daha yuksek cıkmakta deneyin göreceksiniz....

valla bende aksine 3d sesi açınca ses yüksekliği düşüyor flatta.ama 3d yi kapatınca ses az da olsa artıyor.bizimkisi şarkıdan ziyade konuşurken karşı tarafın sesi az geliyor.bu herkeste aynı mı diye sormak istdiim
  • konusurken yandaki okların UP yonune bas....yada ayarlardan - ses - konusma seviyesi..ama bunu yapmış olmalısın....bu telde her yaptığın ayarı mutlaka sol alt koseden mutlaka kaydet demen gerekir...
  • quote:

konusurken yandaki okların UP yonune bas....yada ayarlardan - ses - konusma seviyesi..ama bunu yapmış olmalısın....bu telde her yaptığın ayarı mutlaka sol alt koseden mutlaka kaydet demen gerekir...

evet söylediklerini yaptım.sende de bu sorun var mı.seninkisi nasıl?
  • yok ..ama bazen psikoljik olarak her playri açmamda farklı ses yuksekliği ile karsılasıyorum...aynı eklenmiş sarkılarda bile..
  • quote:

yok ..ama bazen psikoljik olarak her playri açmamda farklı ses yuksekliği ile karsılasıyorum...aynı eklenmiş sarkılarda bile..

valla ef81 den aldğım ses kalitesini hiç bi telefondan alamadım.yazık oldu telefonuma.bunun kulaklığı da o kadar iyi değil baslar çok net değil.
  • evet malesef öyle....bende sxg75 im ve sx1 den aldığım tadı daha alamadım...lakin 1.30 ve 1.36 diye versiyonlarla karsılasıyoruz...ama daha türkiye olarak tadına bakamadık......
  • quote:

evet malesef öyle....bende sxg75 im ve sx1 den aldığım tadı daha alamadım...lakin 1.30 ve 1.36 diye versiyonlarla karsılasıyoruz...ama daha türkiye olarak tadına bakamadık......

bi de telefonu sessize nasıl alıyoruz önceden kare tuşuna uzun bastığımızda alıyordu ama bunda olmuoyr?
  • bu siemens değil zaten...kırma yada melez bile değil....tam olarak bencil bir tel...BEN-Q........yukarı tusundan toplantı profilini sececeksin....

bir telin benq-siemensin ; siemens yazılımına sahip oldugunu anlamak için yıldız tusu üzerindeki çan ve 1 tuşu üzerindeki boşluk işaretinden anlayabilirsin..ben öyle bakıyorum....yani benkularda direk ses kapama tuşu yok galiba...

• quote:

bu siemens değil zaten...kırma yada melez bile değil....tam olarak bencil bir tel...BEN-Q........yukarı tusundan toplantı profilini sececeksin....

bir telin benq-siemensin ; siemens yazılımına sahip oldugunu anlamak için yıldız tusu üzerindeki çan ve 1 tuşu üzerindeki boşluk işaretinden anlayabilirsin..ben öyle bakıyorum....yani benkularda direk ses kapama tuşu yok galiba...

tamam dostum yardımların için ve cevapların için teşekkür ederim.

• kapak kapalıyken ses acma tusuna basınca titreşim moduna geciyor
    biraz basılı tutmak lazm ama
  • verdigin bilgi icn saol....bir de kapak acıkken sesi manuel olarak asagı kadar kısıyorsunuz...o zaman tamamen kısık kalıyor ve profiliniz normalde olsa bile sadece titresim calismakta....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkooklam -- 21 Ekim 2007; 19:43:46 >
  • s88 de sağ üstteki tuşa basılı tutunca telefoın sessize geçiyordu. bunda da aynı olabilir. sağ üstteki tuşa basmayı bi dener misiniz
  • evet hocam gene yakaldın bizi...ama kapak kapalı iken sadece ses tuslarına uzun basmak daha pratik.
  • bu telefon icin java oyunu programı falan yok mu ya ben bi kaç tane denedim olmadı çalıştırmadı :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoft

bu telefon icin java oyunu programı falan yok mu ya ben bi kaç tane denedim olmadı çalıştırmadı :(

burada
  • teşekkür ;)
  • Orjinalden alıntı: ra1der

bi de telefonu sessize nasıl alıyoruz önceden kare tuşuna uzun bastığımızda alıyordu ama bunda olmuoyr?

Kardeş bende ef 51 var benimkinde sağ seçenek tuşuna( No nun üstündeki) basılı tutunca sesi kapatıyo. ki onda da öyledir
  • arkadaşlar bu tel.de video kalitesinin iyi olduğunu biliyorum ama biri sanki boyutu çok küçük demişti var mı öyle bişey?

webcam olarak kullananlardan dayorum rica edicem
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.