Şimdi Ara

Benq EF71 Türkiye'de (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
41.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet kalitesi iyi ama boyutu küçük.tel de izlerken tam ekranda izleyebiliyorsun;ama pc de küçük görünüyor boyutu.webcam olarak da ne iyi ne de kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: jacq!

arkadaşlar bu tel.de video kalitesinin iyi olduğunu biliyorum ama biri sanki boyutu çok küçük demişti var mı öyle bişey?

webcam olarak kullananlardan dayorum rica edicem

boyuttan maksatınız ne anlayamadım....mb olaraksa 10 dakikalık bir cekimi 20-22 megabayt tutmaktadır....yok cerceve pilselini soruyyorsanız...video cekimine baslamadan ayarlardan 224 x 176 pikseli secerek 30fps cekim elde edersiniz...bu da bilgisayarda cok net bir gorunum sunuyor.....

webcam olarak ise goruntunuz karıncalı olyor..ama ben fazla ugrasmadım sadece calıştırdım...
  • arkadaslar suanda bu telefonun tam fıyatını bılen varmı??fiyat daha da düşermi??
  • zaten 200 ytl dustu...daha fazla dusecegını sanmıyorum....su an ki fiyatı 330 falan bulabiliyorsun.....ama sunu acıkca belirtmek isterim cok uzun zmandır siemens kullanmaktayım...ve bu teli de 3 aya yakındırdır kullanmaktayım...daha hiç bir reseleme veya kapanma sorunu yasamadım...yasayanda yoktur sanırım....telefonda her gun bilmediğim birseylerle karsılasıyorum....mesela telefon rehberini daha onceden 9 karaker kabul ediyor yazmıstım...halbuki telefon rehberine kayır ederseniz ve orada islemleri düzelterek isimleri 20 karakter girebiliyoruz...cok rahat ve bilgisayarla uyusum içinde olan bir tel...

bu arada pc suite upload edecek arkadas varmı acaba cok acil lazım zira cd yi bulamıyorum.....kolay gelsin...
  • kapagını birkaç defa kapatıp açınca hafıza kartını göremıyormuş bazen sanırım..arkadaşlar kingston hafıza kartı almışlar düzeldigini yazmışlar ama emın olamıyorum..telefonla çok ugraşan biriyim 6260ımın kapagı neredeyse hiç kapanmazdı mesela yanı anlatmak istedigim elımden düşmüyordu oyuzden bu konuda ya da herhangi bır konuda bir problem yasamak ıstemıyorum...
  • kapağı "cok hızlı" kaparsan "bazen" ekran donuyo kapayıp actıgında sorun yok ;)
  • peki bişi daha sorcam telefonla bırlıkte gelen hafıza kartındamı anca hızlı kapayınca boyle oluyor yoksa onda hep sorun oluyor da sadece kıngstondamı
  • telefonla gelen hafıza kartını kullanıyorum kapağı çok kez hızlı kapadığım oldu ama sadece bi kere bu sorunla karşılastım genel olarak baska sorun farketmedim sadece bazı eksikler var yazılımsal olarak
  • bende oyle birseyler yok...elimde tesbih gibi oynamaktayım..gene bir sey yok....karta gelince hediye olar5ak verilen kart dandik..ama uzerindekinde hiçbir sorun yok...ayrıca 4 gb bulup deneyemedim...2 gb da hiç bir sorun yok...
  • bende de bi kere oldu tekrarına henuz rastlamadım
    bi de sms okurken mp3 kesiliyor herkeste böyle mi ?
  • açıkcası cok fazla anlamıyorum bu konulardan yani teknik olarak pek bilgim yok bu yuzden yazılımsal olarak sorun var demişsin bunu biraz acmanı ıstcem senden...
  • yazılımsal olarak sorun var demedim eksikleri var dedim
    hatta örnekte verdim muzik dinlerken mesajları okumaya kalktıgınızda muzik kesiliyor...
  • peki anladım afedersn
  • yan tarafta ses kısma tuşları var ya aşağıdakine 5 sn basılı arandığınız zaman tel sessiz oluyor
  • ya ben bu telefonu sordum arkadaslar telefoncu akrabamdı dunyanın parasını da versen sana benq sımens getrmem dedi...fabrıkası kapandıgından bozuldugunda yaptırma ımkanın çok azmış kimse benq sımens tavsıye etmıyor???
  • bende bu teli almaya karar verdim gerek tasarımı gerek başka hiçbir telde bulunmayan radyo alıcı ve verici özelliği fark atıyor ve fiyatının düşük olması diğer bir tabirle balından yenmez diyorum hele 30 fps video çekimi süper bişey kullanan arkadaşlara sorum videosu tam ekran izlenebiliyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihani

bende bu teli almaya karar verdim gerek tasarımı gerek başka hiçbir telde bulunmayan radyo alıcı ve verici özelliği fark atıyor ve fiyatının düşük olması diğer bir tabirle balından yenmez diyorum hele 30 fps video çekimi süper bişey kullanan arkadaşlara sorum videosu tam ekran izlenebiliyormu

iyi düşün sonra hayal kırıklığına uğrama...
  • quote:

bende bu teli almaya karar verdim gerek tasarımı gerek başka hiçbir telde bulunmayan radyo alıcı ve verici özelliği fark atıyor ve fiyatının düşük olması diğer bir tabirle balından yenmez diyorum hele 30 fps video çekimi süper bişey kullanan arkadaşlara sorum videosu tam ekran izlenebiliyormu

evet boyut ne olursa olsun sol ust kosedeki dolu secmenle tam ekan izleyeceksin.....bence iyi bir karar...biraz kullanır sonra birisine hediye edersin..ben eşime verecegim...cunkuuuuuuuuu ......... S65 ........ ALDIM.....

• nedeni nedir hayal kırıklığına uğramanın ef81de tercihim olabilir ef81 hakkında ne diyeceksin
    quote:

Orjinalden alıntı: Collezione

quote:

iyi düşün sonra hayal kırıklığına uğrama...

• arkadaslar bu telefon en ucuz sıbermarkette oradan almayı dusunuyorum sizce guvenebılırmıyım???
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.