Güzel ve bol resimli bir ev yapımı inceleme =) teşekkürler. Duvara montaj kiti içindenmi çıkıyor yoksa kendinmi aldın? Aldıysan nerden nekadara =)) benim sorularım bukadar =))
Duvar montaj kitini kendim aldım içinden çıkmıyor.35 YTL civarı bişeydi sanırım monitörü aldığım bilgisayarcıdan aldım.Bauhausta var ama gidip bakabilirsinizde tam olarak ordakki fiyatını bilmiyorum.
selamlar, öncelikle yeni LCD'in hayırlı olsun güle güle kullan. ben de almayı düşünüyorum ama kafamda sorular var tabi:
202w'nin görüntüleme açısı nasıl? 16,7 M renk var ama mavibilgisayardaki teknik detaylarda (burada) verilen görüntüleme açıları düşük baya. bir de office uygulamalarında performans nasıl? karakterler yeteri kadar keskin gözüküyorlar mı? gözü yoruyor mu? Filmlerde ve oyunlardaki koyu görüntülerden daha parlak görüntülere geçerken performansı nasıl? koyu görüntülerde detay derinliği nasıl? (daha doğrusu image quality nasıl?)
Bir de Benq'nun ölü, parlak piksel politikası nedir?
şuan bu monitör için en uygun fiyat mavi bilgisayarda 650 küsür ytl fiyatı var ama ne yazıkki ankarada oysa ben izmirdeyim ve ürünü görerek almak gibi bir takıntım var izmirdeki fiyatlar ise neredeyse bu fiyatın 100 ytl üstü bu nasıl iştir bilmem izmirde bu monitörü 650ytl ve taksit imkanıyla satan bi yer bilen var mı????
Aynısı bende de var benq iyi iş çıkartmış..Samsungda pixel garantisi yok sanırsam..ama bunda 2 sene garanti..
bu monitörün piksel garantisini bilen var mı? koyuncudan sorup cevap alanlardan cevap alırsam daha iyi olur. kulaktan dolma olmasın .
Dostum cok guzel ekran... gule gule kullan... bende bunu almayı dusunuyorum ... ama hala kararsızım... acaba Viewsonic 19" VX922 mi yada 20" VG2021m mi alsam diye cok ikilemde kaldım... Widescreen ekran sadece DVD izlerken avantaj gibi geliyo... ???
quote:
Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]
Dostum cok guzel ekran... gule gule kullan... bende bunu almayı dusunuyorum ... ama hala kararsızım... acaba Viewsonic 19" VX922 mi yada 20" VG2021m mi alsam diye cok ikilemde kaldım... Widescreen ekran sadece DVD izlerken avantaj gibi geliyo... ???
yapacak bişi yok widescrean lar önde çok tatlı duruyolar 940bw çok güzel mesela içim gitti ama 20" görmedn almıcam
bencede cok güzel bi ürün. bende bi müsterime sattım bunda gectigimiz ay ve o zaman inceleme sansım oldu. tavsiyem olur alacaklara. sony almadan once bunu düsünmüstüm ben ama 5ay kadar once fiyatı malesef bole uygun degildi. bende sony almak zorunda kalmıstım. hayırlı olsun...
Ya oyunlar? Bence widescreen oyun deneyimi muhteşem bişey özellikle Call of juarez i full detay widescreen oynamak nasıl keyifli anlatamam...Şimdi birde Company of heroes çıktıki oda widescreen de tadından yenmiyo.Arkadaşlar oyunlarda wd olayını hiç sorun etmeyin artık yeni çıkan bütün oyunlar bu desteği sağlıyor menüde özellikle widescreen secenegi mevcut çok da keyif verici bence.
quote:
Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]
bu ekranın hatalı piksel politikası nedir bilen yokmu? koyuncu cevap vermiyor maillere. madem cevap veremeyeceksin neden yazarsın mailini değilmi.
ha hayttttt dün bende aldım monitörü akşam denedim dehşet bişey kesinlikle kaçırmayın derim gerçi piyasada pek bulunmuyor.eski monitörüm samsung 793df idi.nasıl fark etti size anlatamam.at tan inip eşeğe binmek vardır ya ben tam tersini yaptım.bence on numara monitör kesinlikle alın ben 650 ytl 9 taksit aldım hiçbişey valla....
Acaba nerden aldın arkadaşım ?
bugün koyuncuyu aradım ve ürün müdürü ile görüştüm (Benq) 4 ms üzeri benq larda 0 ölü pksel garantisi yok. Yanlız ekranın ortasında 1 tane bile ölü piksel olması mönitörüm değişime gitmesi için yeterli oluyor, yanlarda olursa 2 veya 3 tane ölü pikselde değişim yapacaklarını söylediler.
quote:
Orjinalden alıntı: mutimuti
bu ekranın hatalı piksel politikası nedir bilen yokmu? koyuncu cevap vermiyor maillere. madem cevap veremeyeceksin neden yazarsın mailini değilmi.
quote:
Orjinalden alıntı: memphis1tr
ha hayttttt dün bende aldım monitörü akşam denedim dehşet bişey kesinlikle kaçırmayın derim gerçi piyasada pek bulunmuyor.eski monitörüm samsung 793df idi.nasıl fark etti size anlatamam.at tan inip eşeğe binmek vardır ya ben tam tersini yaptım.bence on numara monitör kesinlikle alın ben 650 ytl 9 taksit aldım hiçbişey valla....
evet nerden aldın cevap beklıyoruzz...
gold bilgisayardan aldım ama benim durumum farklı benim aldığım fiyattan alamazsınız şu anda bu üründen bahçelievler gold ta var...ben bu işte olan bi adamım çok fazla araştırdım.distürübütörden bu ürünle ilgili sorumlularla görüştüm.biliyosunuz bu makinayı koyuncu getiriyor.koyuncu samsung unda distirübütörü.205bw yerine bunu tercih ettim olayı anlayın artık yani....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme