Şimdi Ara

BENQ FP241VW FULL HD 1080 P MONİTÖR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende bu aralar samsung un 23" lik hd ready 720p lik lcd tv sini almayi dusunuyordum fiyat olarakta cok iyi 510euro

BENQ FP241VW FULL HD 1080 P MONİTÖR

acaba bu modelle benq arasinda bir secim yapmak gerekirse hangisi tercih edile bilir
  •  BENQ FP241VW FULL HD 1080 P MONİTÖR

fiyati: 900 dolar civar burada.

buda 1089p bir monitor dell den ve bence fiyati cok uygun

Leistungsmerkmale und Vorteile

* Monitorgröße,-und Typ : 24" (61.0cm) Active Matrix TFT
    * Voreingestellte Auflösung : 1920 x 1200 / WUXGA
    * Reaktionszeit / Helligkeit / Kontrastverhältnis : 16ms (Schwarz zu Weiß) or 6ms (Grau zu Grau) / 450 cd/m² / 1000:1
    * Abmessungen (B x T x H) in mm : 559,7 x 195,0 x 584,7 / 387,9 (Fuss ausgezogen / Fuss zusammengeschoben)
    * Nettogewicht : 8.3 kg
    * Eingänge : Analog DVI-D (Digital) mit HDCP / S-Video / Composite / Component
    * Höhenverstellbarer Monitorfuß / optionaler Lautsprecher : Ja / AS501-kompatibel
    * Vesa-Befestigung / Kensington-Lock Vorrichtung : Ja (100mm) / Ja
    * Integrierter USB 2.0-Hub mit eigener Stromversorgung / 9-in-2-Kartenlesegerät : 4 Downstream-Ports, 1 Upstream-Port/CompactFlash-Karte Typ I/II, MicroDrive, Smart Media-Karte, Memory Stick-Karte, Memory Stick Pro-Karte, Memory Stick Duo (mit Adapter), Secure Digital Card, MultiMedia Card, Mini-Secure Digital (mit Adapter)
    * Dell Service : 3 Jahre NBD Vor-Ort Austauschservice

• murattti, arkadaşım bende 32'' i var samsung un tavsiye ederim 360 için üretilmiş sanki, Kontrast, renk ve oyun moduyla bence klasmanındaki Lcd lere fark atar üstelik sanırım 1 yıldan fazla piyasa da olmasına rağmen. TV yayınları da gayet makul, alt yazılarda ve ekranda titreme yok denecek kadar az Bravia da karşılaştırınca şok olmuştum bu konuda. Fiyatı da gayet güzel olmuş ben 6 ay önce 3599 ytl'e almıştım 32'' i.
    Benq'u ise maddi durumun iyi ise bence düşünme oyun ve hddvd ile tadından yenmez bence full hd ile 1080 p de oynayabilme ve görüntü alabilmeyi ve ilerisini düşündüğünde mantıklı olan gibi gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurulke

fiyati: 900 dolar civar burada.

buda 1089p bir monitor dell den ve bence fiyati cok uygun

Leistungsmerkmale und Vorteile

* Monitorgröße,-und Typ : 24" (61.0cm) Active Matrix TFT
    * Voreingestellte Auflösung : 1920 x 1200 / WUXGA
    * Reaktionszeit / Helligkeit / Kontrastverhältnis : 16ms (Schwarz zu Weiß) or 6ms (Grau zu Grau) / 450 cd/m² / 1000:1
    * Abmessungen (B x T x H) in mm : 559,7 x 195,0 x 584,7 / 387,9 (Fuss ausgezogen / Fuss zusammengeschoben)
    * Nettogewicht : 8.3 kg
    * Eingänge : Analog DVI-D (Digital) mit HDCP / S-Video / Composite / Component
    * Höhenverstellbarer Monitorfuß / optionaler Lautsprecher : Ja / AS501-kompatibel
    * Vesa-Befestigung / Kensington-Lock Vorrichtung : Ja (100mm) / Ja
    * Integrierter USB 2.0-Hub mit eigener Stromversorgung / 9-in-2-Kartenlesegerät : 4 Downstream-Ports, 1 Upstream-Port/CompactFlash-Karte Typ I/II, MicroDrive, Smart Media-Karte, Memory Stick-Karte, Memory Stick Pro-Karte, Memory Stick Duo (mit Adapter), Secure Digital Card, MultiMedia Card, Mini-Secure Digital (mit Adapter)
    * Dell Service : 3 Jahre NBD Vor-Ort Austauschservice

güzel monitör ama hdmi girişi yok. bu ürünün fiyatı türkiyede ne kadar bilinmiyor. Ama ben 1080p philips yada samsung monitör bekliyorm....

bence bu modeli daha güzel
    http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/lcd27_53000?c=tr&l=tr&s=bsd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinal -- 9 Nisan 2007; 23:50:36 >

• ozgurulke;
    Dell 900+kdv olsa ülkemizde 1060 dolar civarı ederki bu da, benq ile arasında oluşan yaklaşık 150 dolarlık fark ı hdmı, parlaklık ve renk farklılıkları için benq ya verdirir bence o kadar ödedikten sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Budd

ozgurulke;
    Dell 900+kdv olsa ülkemizde 1060 dolar civarı ederki bu da, benq ile arasında oluşan yaklaşık 150 dolarlık fark ı hdmı, parlaklık ve renk farklılıkları için benq ya verdirir bence o kadar ödedikten sonra.

diğer modelihttp://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/lcd27_53000?c=tr&l=tr&s=bsd bu çok iyi.

Özellikler ve Avantajlar

* Monitör boyutu ve tipi : 27 inç Geniş Ekran LCD Düz Panel Monitör
    * Çözünürlük : 1920 x 1200 Piksel
    * Tepki Süresi / Parlaklık / Kontrast Oranı : 6ms / 450cd/m / 1000:1
    * Boyutlar Y x G x D : Standla: 634mm x 243mm x 442mm
    * Ağırlık : 8,5kg
    * Özellikler: 100mm VESA® Montaj kiti, 3H Parlama Önleyici Sert Kaplama
    * Toplam Port(lar) ( Serbest ) / Konnektör Tipi: Analog (15-uçlu D-Sub) / HDCP Destekli Dijital (DVI-D), S-Video. Bileşik, Bileşen, 2 yuvada 9 Ortam Kartı Okuyucu, 4 adet USB 2.0 Portu, Güvenlik Port Yuvası
    * Nokta Aralığı : 0,303mm (Piksel Aralığı)
    * Renkli: Kutup Gümüşü
    * Uyumluluk : PC
    * Garanti: 2 Yıl

ayrıca çok şık bir monitör bence özellikleride çok iyi. Nerde satılıyor, Türkiyede varmı, Fiyatı nedir bilmiyorm ama 32" lcdtv almaktansa 27" bunu almak çok daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinal -- 10 Nisan 2007; 0:07:11 >

• ben 720p de ve 1080p de hd film seyrettim bir kactane pek fazla bir fark goremedim veya bana oyle geldi bence o kadar bir fark yoktur cunki bir cok kez karsilastirma imkanim oldu benq monitor baya pahali gibi 1000 euro gibi bir fiyati var samsung lcd tv ilk tercihim olabilir tesekkurler
    quote:

murattti, arkadaşım bende 32'' i var samsung un tavsiye ederim 360 için üretilmiş sanki, Kontrast, renk ve oyun moduyla bence klasmanındaki Lcd lere fark atar üstelik sanırım 1 yıldan fazla piyasa da olmasına rağmen. TV yayınları da gayet makul, alt yazılarda ve ekranda titreme yok denecek kadar az Bravia da karşılaştırınca şok olmuştum bu konuda. Fiyatı da gayet güzel olmuş ben 6 ay önce 3599 ytl'e almıştım 32'' i.
    Benq'u ise maddi durumun iyi ise bence düşünme oyun ve hddvd ile tadından yenmez bence full hd ile 1080 p de oynayabilme ve görüntü alabilmeyi ve ilerisini düşündüğünde mantıklı olan gibi gözüküyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: *murattti*

ben 720p de ve 1080p de hd film seyrettim bir kactane pek fazla bir fark goremedim veya bana oyle geldi bence o kadar bir fark yoktur cunki bir cok kez karsilastirma imkanim oldu benq monitor baya pahali gibi 1000 euro gibi bir fiyati var samsung lcd tv ilk tercihim olabilir tesekkurler
    quote:

murattti, arkadaşım bende 32'' i var samsung un tavsiye ederim 360 için üretilmiş sanki, Kontrast, renk ve oyun moduyla bence klasmanındaki Lcd lere fark atar üstelik sanırım 1 yıldan fazla piyasa da olmasına rağmen. TV yayınları da gayet makul, alt yazılarda ve ekranda titreme yok denecek kadar az Bravia da karşılaştırınca şok olmuştum bu konuda. Fiyatı da gayet güzel olmuş ben 6 ay önce 3599 ytl'e almıştım 32'' i.

aradaki fark büyük ekranlarda ortaya çıkıyor ben şahsen görmedim ama bunu yakından görenler bunu ifade ediyor

• evet buyuk ekranlarda kalite ortaya cikabilir fakat benim tercihim oyun icin ideal 23 veya 26 inclik lcd tvler dir daha buyugu bana itici geliyor
  • zevk meselesi kimileri büyük ekran sever kimileri küçük ekran tamamen kişisel görüş ama ben büyük ekranda oyun oynamanın zevki bir başka

diyorum insanı oyunun içine çekiyor mübarek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

ayrıca çok şık bir monitör bence özellikleride çok iyi. Nerde satılıyor, Türkiyede varmı, Fiyatı nedir bilmiyorm ama 32" lcdtv almaktansa 27" bunu almak çok daha mantıklı

fiyatı bununda en az 1.500 ytl

32" almaktansa nasıl bunu almak daha mantıklı?

200 ytl daha verip 2000:1 kontrast 550 cd/m2 3.2 milyar renk hdmi çıkışlı, game mode bulunan ve resmen xbox360 için yaratılmış samsung lcd tv almak varken bunu almak nasıl mantıklı olabilir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

200 ytl daha verip 2000:1 kontrast 550 cd/m2 3.2 milyar renk hdmi çıkışlı, game mode bulunan ve resmen xbox360 için yaratılmış samsung lcd tv almak varken bunu almak nasıl mantıklı olabilir :)

o 720p çözünürlük veriyor bu 1080p
    bununda:
    2xHDMI
    component
    DVI
    VGA
    S-Video

girişleri var

• 42pf9832 1080p philips yeni lcd tv si temmuzda çıkacak
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

o 720p çözünürlük veriyor bu 1080p
    bununda:
    2xHDMI
    component
    DVI
    VGA
    S-Video

girişleri var

giriş değil, çıkış diyoruz onlara :)

hdmi çıkışının olduğu hiç yazmıyor özelliklerde? kaldı ki olsa bile arada 1000:1 değerde bir kontrast farkı ve milyarlarca renk farkı var. ayrıca lcd tv lerin kullandığı panel ile bunlar karşılaştırılamaz bile :) o parayı buna vermektense 200 ytl ekleyip lcd tv almak çok daha iyi seçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Nisan 2007; 23:21:21 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.