Şimdi Ara

BenQ G2220HDA 21.5' Gri Renk Dalgalanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vatanbilgisayardan bikaç hafta önce bu monitörü aldım, herşey mükemmel fakat ekranın büyük bir kısmı gri olduğunda dalgalanma oluyor sanki monitörü uyumsuz bir Hz değerinde kullanıyormuşum gibi, ayarlarını vs. kurcaladım 59 ve 60hz olarak kullanabiliyorum ikisinde de aynı, ekran kartımda sorun olsa diğer monitörde de aynı sorunu yaşarım diye düşünüyorum o yüzden büyük ihtimal sorun monitörde, ürünü kullanan herhangi biri benzer bir sorun yaşıyor mu veya böyle bir sorunun nedeni ne olabilir, duruma göre servise göndereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anqelus -- 2 Nisan 2010; 3:59:12 >

• Düz gri zemindemi oluyor bu söylediğiniz ?
    Mesela burda mesaj yazarken çerçeveler gri renkli bunların üzerinde bir dalgalanmamı görüyorsunuz ?
  • düz ve ekranın yarısından fazlası gri olunca şu an bu sitede sorun yok, örneğin photoshopu ilk açtığımda arkadaki gri bölüm dalgalı gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anqelus -- 1 Nisan 2010; 19:30:45 >
  •  BenQ G2220HDA 21.5' Gri Renk Dalgalanması

tarayıcının arac cubugu ıle asagı yukarı yaparmısın resımdeki ekranda dalgalanma oluyormu
  • Hayır orda bir sorun yok, derdimi daha iyi anlatmak için şöyle birşey hazırladımhttp://animeou.net/grirenktest.html örneğin bu sayfayı açtığımda dalgalanma var, grinin tonuna göre daha az veya daha fazla dalgalanma olabiliyor.
  • sayfayı actım baktım hic dalgalanma yok bende benim sorunum yukardaki mönitorun ekranında renk degisimi kırılma oluyor tarayıcının arac cubugunu asagı yukarı yaptınmı senın servisle gorusmen lazım begenmiyorsan mönitörü baska bir ürünle degisimi sagla veya elinden cıkar
  • bir tür elektrisksel dalgalanma problem gibi bahsettiğiniz şey. sanki monitörle alakalı değil gibi geldi bana.
    farklı bir prize, farklı bir elektrik kablosu ile takmayı denediniz mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

tarayıcının arac cubugu ıle asagı yukarı yaparmısın resımdeki ekranda dalgalanma oluyormu

eğer dalgalanma oluyorsa problem neden kaynaklanıyor? lg w2261vp-pf de dalgalanma oluyor bu resimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: casparza

bir tür elektrisksel dalgalanma problem gibi bahsettiğiniz şey. sanki monitörle alakalı değil gibi geldi bana.
    farklı bir prize, farklı bir elektrik kablosu ile takmayı denediniz mi ?

sımdı monıtoru actıgımızda dalgalanma yok olsa dedıgın dogru prızden yapar ama benın olayım farklı sadece yukarıdaki samsung resımde oluyor anqelus arkadasımızın gri renkli sayfada oluyor

Cheath
    Lgw2261vp pf samsung resımde dalgalanma oluyor sebebını bulamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 5 Nisan 2010; 13:22:45 >
  • 2 sebep olabilir bence birince vga ile bağlıyorsanız elektriksel sinyallerdeki dalgalanma gri tonunda belirgin etki oluşturabilir. 2. neden ise tn panelin ara tonları vermekte sorun yaşamasından kaynaklanabilir. Benim eski monitorumde hdmi ile bağladığımda bazı ara tonlarda dalgalanma oluyordu ama vga ile bağladığımda çok daha fazla belirgin hale geliyordu. Bendeki sorun tn panelden kaynaklanıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husNUKE

2 sebep olabilir bence birince vga ile bağlıyorsanız elektriksel sinyallerdeki dalgalanma gri tonunda belirgin etki oluşturabilir. 2. neden ise tn panelin ara tonları vermekte sorun yaşamasından kaynaklanabilir. Benim eski monitorumde hdmi ile bağladığımda bazı ara tonlarda dalgalanma oluyordu ama vga ile bağladığımda çok daha fazla belirgin hale geliyordu. Bendeki sorun tn panelden kaynaklanıyordu.

dvi üzerinden bağlıyorum. aslında hiçbir oyunda veya film de bir sorun yaşamadım gayet memnundum. ama merak ediyor insan bu resimdeki dalgalanma neden oluyor diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.