Şimdi Ara

Benq LCD monitör ghost şerit çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

monitörüm benq x2200w modelinde ve 2008 den beri kullanıyorum. fakat son 3 aydır monitörümde dikey doğrultulu resimde görüldüğü gibi eşit aralıklarla dizili ve toplamda 8 tane 1cm genişliğinde soluk çizgiler belirdi.Steam in gri arka fon görüntüsünde de sağ üst köşede ekranın titremesini gözüm rahatlıkla seçer bir halde şuan.hdmi kablosundan mıdır diye dvi dan giriş yaptım fakat görüntüde değişen birşey olmadı.browser veya word gibi uygulamaların arka fonları beyaz veya açık tonlu farklı renklerdeyken sorun yok bu şeritleri göz seçemiyor fakat film yada dizi izlemeye gelince hele ki görüntü az karanlık olsun kabak gibi açığa çıkıyorlar.oyun oynarken çok dikkat edince ancak seçebiliyorum. düzeltilme şansı varmıdır donanımsal olarak.yoksa yeni bir monitör alma yolu yakın mıdır

cevaplarınız için teşekkür ederim kolay gelsin

ekran görüntüsünü siyah arka planda aldım daha belirgin olsun diye.

Benq LCD monitör ghost şerit çizgiler

• Floresan arka aydınlatma gibi duruyor bir şekilde görünür hale gelmiş ama monitöründe değişim zamanı artık gelmiş
  • bence tamir için servise bir göster 50 tl den fazla verme, fazla tutarsada yaptırmana değmez bence az değil 5 sene olmuş
  • Eyvallah. Final döneminde götürürüm artık sunum vs hazırlıyorum ekransız kalmayayım şimdi:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.