Bildirim
...BenQ M7-suya, toza, şoka dayanıklı; gps'li...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güzel de tr ye geleceğini hiiiiçççç zannetmiyorum... -
M81 ile E72 arası tasarıma sahip bir cihaz olmuş. M serisinin devam etmesi çok güzel. M35 ve M65 serinin en güzel telefonlarıydı. inşallah bu da efsane M serisi içine girer. tabi payasaya çıkarsa -
şıklık ve sağlamlık iyi harmanlanmış -
m75 modelleri benim tut kumdur işallah tırkiyeye gelir -
bu modeli benq kendi yazılımını ile süreceği için, telefon kullanımı pek zevk vermeyecek muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 15 Ekim 2007; 17:00:32 > -
hiç belli olmaz. msm6250 işlemci kullanıyor. siemens arayüzüne sahip olması kuvvetle muhtemel... -
benq nun türkiyedeki satışta olan telefonları çok az yeni nesil telefon olarak diyorum eski siemens cihazları dışında eğer türkiyede belli bir yere gelmek istiyorsa yeni cihazları sunmalı burayada talep var arz yok -
son dönemde üst seviyede olmasada benq güzel telefonlar tanıttı. model yelpazesini genişletiyor ama pazarlama olmadıktan sonra pek bir işe yaramıyor tabi. sadece bizler gibi sempati duyan kişiler takip ediyor, telefona sahip olamasalarda... -
sonunda birileri cep telefonunda karbonfiber kullanmayı akıl edebildi. kapağın karbonfiber görünümlü olduğunu zannediyordum ama gerçek karbonfiber çıktı...
ve birkaç foto daha...:
-
Telefon çok şık.umarım siemensin az çekme sorunu yoktur.
ayrıca geleceğini bende sanmıyorum.ancak gelirse ilk etapta almam.sxg 75 nasıl düştüyse buda düşer herhalde.
Ama sxg 75 tecrübemden sonra uygun fiyatlı olursa tabiki alırım.
Anlatamadım neyse. -
Telefonda Siemens yazılımı var gibi duruyor. Nerden biliyosun derseniz tuş kilidine ve boşluk tuşuna bakın. -
menü dizilimi ve ikonlardaki grafiklerden belli.bu cihazda siemens yazılımı var.
işte şimdi Türkiye ye gelmezse üzülürüm -
üzerinde siemens neden yazmıyor? battı gitti mi? -
arkadaşlar kötü haber
benq bu modelin resmi olarak Türkiye'de satışa sunulmayacağını açıkladı. -
quote:
Orjinalden alıntı: kahve
arkadaşlar kötü haber
benq bu modelin resmi olarak Türkiye'de satışa sunulmayacağını açıkladı.
Telefon güzel ama gelsede almam.BenQ - Siemens'e güvenmiyorum. -
cihaz ebay'e düştü...
"""ebay"""
bu telefon siemens. sxg kullanıp beğenenler bunu daha çok seveceklerdir...
kutu içeriği...:
-
way be adamlar sağlam telefon yapmışlar sonunda begendim ama işletim sistemi yormasın simensler gibi!!! -
beğendim gözel yapmışlar -
Abi Bu tel Türkiyeye gelsin yaaa. Yok mu Benq da tanıdığı olan ısrar etsin çok satar bu Türkiye de die Gelsin tek alacağım tel bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X