Şimdi Ara

Galaxy S25 Ultra'nın ekranı Gorilla Glass Armor'ın ikinci nesliyle korunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung'un amiral gemisi Galaxy S24 Ultra, Corning'in Gorilla Glass Armor camını kullanan tek model olarak dikkat çekiyor. Yeni gelen bilgiye göre Galaxy S25 Ultra, Gorilla Glass Armor'ın daha yüksek dayanıklılık sunan ikinci neslini kullanacak.

Yansıma önleyici ekranı koruyacak

X platformunda güvenilir sızıntı kaynağı Ice Universe, 22 Ocak'ta tanıtılması beklenen Galaxy S25 Ultra'nın Corning'in ikinci nesil Gorilla Glass Armor'unu kullanacağını, aynı zamanda yansıma önleyici özellikli ekranını koruyacağını iddia ediyor.

Ayrıca Bkz.Snapdragon 8 Elite Gen 2 için karar verildi: Samsung listede yok

Galaxy S24 Ultra'nın yansıma önleyici ekranı, parlak ışık koşullarında yansımaları azaltarak okunabilirliği arttırdığından oldukça beğenilmişti. Ancak yakın zamanda, bu kaplamanın soyulduğu ile ilgili bazı kullanıcılardan şikayetler gelmişti. Galaxy S25 Ultra'nın da benzer bir özelliğe sahip olması şüphesiz güzel bir gelişme. Her ne kadar bütün kullanıcılar böyle bir şikayette bulunmasa da, Samsung'un kaplamanın dayanıklılığını geliştirmiş olmasını umuyoruz.

Kaynak:https://x.com/UniverseIce/status/1872621801538547986

• Ekran 10 bit olsun dolby vision olsun kameralar kayda değer gelişsin alınır
  • Bu korumaların bir işe yaradığı yok. Bunlara güvenip ekran koruyucusuz kullanmayın. Her sene daha yüksek koruma diye tanıtıyorlar ama değişen bir şey yok.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Koruyucu ile kullanıldığında yansımama özelliğini yitiriyor bu özelliği sadece bu şekilde kullanılabilir koruyucu ile bu özelikle devre dışı kalıyor
  • Koruyucuya para vereceğime ekran sigortası yaptırırım daha iyi. Kaldı ki öyle yaptım 😀 Evet, kılcal çizik riskini göze alıyorum ama kılcal çizikler kullanımda fark edilmediğinden hiçbir önemi yok. Arkadaşlar, şu cihazların keyfini sürün ya. Ekrana bir şey takıp özelliğini öldürdükten sonra (her telefonda ekranı kötü yapar zaten) ne anlamı var bu kadar para verip almanın?

Şahsi görüşüm. İsteyen taksın tabi koruyucu. O yüzden söylediklerim YTD 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 28 Aralık 2024; 20:30:15 >
  • erditepe kullanıcısına yanıt

Hocam o kadar fark ediyor mu cidden ? Koruyucusuz hiç kullanmadığım için farkı bilmiyorum. Yeni telefon alınca kılıf ve koruyucu takıp öyle kullanmaya başlıyorum. Ekranda çizik görünce gözüm takılacak moralim bozulacak sonra.

• S24?? S kullanıcısına yanıt

Bildigilendirme için teşekkür ederim bilmiyordum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erditepe kullanıcısına yanıt

Peki jel mantıklı mı? Hem ekrana bir şey takmamış oluyoruz hem de ekranı korumuş oluyoruz (?) Tabi gerçekten koruyor mu ondan emin değilim.

• Bir telefona bu kadar para verip üstüne jelatin veya koruyucu cam yapıştırmayan var mıdır peki? Vardır, benim gibi enayiler! Gorilla victus mictus güvendim koruyucu takmadım sonuç; 1 ay içinde darbe vs olmamasına rağmen ekranda çizikler oluştu. Abim de victusla korunan bir telefonu yarım metreden düşürdü, ne oldu dersiniz? ekran tuzla buz, ee ne anladım ben gorilla glasstan peki?
  • s24 ekranı s22 ve s23 e göre çok kolay çiziliyor buda kolay çiziliyorsa tırt
  • Bu anti yansıma ekranı baya iyi ama diğer alanlarda çok geri kaldı Samsung .Mesela bu 6000 6500 mAh bataryalara cevabı ne olacak ? Ya da f1.9 1/1.4 inç telefotolara karşı f2.8 1/3.1 inçle devam edecek mi ? Ana kameralarda herkes bir markayla sensör geliştiriyor çift katmanlı piksel falan geldi Samsung ne yapıyor ? Pura 80 ultra 1inç ana kamera 1/1.3 inç telefoto ile gelecekmiş omnivisonın bütün özelliklerini kullanıyor lofic + çift katmanlı piksel ile 1.5 inç performansı verecek 15 stop dinamik aralık dışarı çikan kamera zaten f1.6 olmasını sağlıyor kamera çıkıntısı olmadan . İstersen f4 var keskinlik sağlıyor . Samsungda ne var ? Hiçbir şey . Kaç yıldır aynı sensörler . Çinliler farkı çok açtı . Donanım olarak rakipsizler. Yazılımda ise yakalamak üzereler diyebilirim . En azından batarya kapasitesi artmalı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.