arkadaşlar selam, 14 nisan'da vatan bilgisayardan aldım. cihaz çok hoş ve kolay kullanımlı. excel,word,skype,msn çok iyi bir özellik. bana pili 1 gün civarı gitti. belki doldur boşal sayısı arttıkça performansı artacaktır. K750i den terfi ettim ve şuana kadar iyi ki almışım diyorum.
aldığım fiyat ; kart finans ile 942 ytl ( 8 taksit ).
Sonuç : işlemci hızlı ve herkese tavsiye ederim.
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
bende cumartesi günü aldım cihazı bugün ilk defa kullanıyorum, şu ana kadar gayet memnunum. ses kalitesi çok çok iyi, işlemcisi yeterli geldi bana. şimdilik çok memnunum bakalım ilerde göreceğiz. 1-2 ay kullanmadan anlaşılmaz genelde. sorusu olan varsa buyursun dener cevap yazarım.
Bişey sormak istiyorum... Divx yükledim bi film sd karta .Fakat çalıştıramadım.. Ne yapmam lazım ???
quote:
Orjinalden alıntı: warhol
Bişey sormak istiyorum... Divx yükledim bi film sd karta .Fakat çalıştıramadım.. Ne yapmam lazım ???
TCPMP The Core Pocket Media Player yüklersen hiçbir dersin kalmaz arkadaşım. Forumda pda programları başlığında ilk sayfada linki var oradan indir.Ben yükledim hiç bir problrm yok.
Cihazı alalı 2 ay oldu keşke daha önce alabilseydim.En önemli özelliği bence pda oldupta telefon özelliği varmış gibi değilde telefona pda özelliği verilmiş gibi. 2 GB sd kart taktım.Sorunsuz çalışıyor. Ama işte en zayıf yönü pil arkadaşlar.Malesef 1 gün gidiyor.2 gün ortasında mutlaka şarj bitiyor.Cihaz Backup powera geçince telefon u devre dışı bırakıyor ama uygulama dosyalarınızı açıp bakabiliyorsunuz.Genede tavsiye almanızı ederimi.
Başka bir konuda sanırım bir kaç ay içinde p51 gelecek ama o da bunun gibi geç gelirse işe yaramaz
Bugun en sonunda ben de P50 ye kavustum. Ancak bisey soracagim. Bu powerpoint viewer CDde de yok nerden yukliycez
arkadaslar bnmde artık p50 lim oldu bugün aldım şuan şarjda 8 saatte gecmio bitürlü okdr kurcalayamadım yani... P50 olan arkadaslar bi grup oluşturalım yazılımlar updatelerdn konusalımm...mesela biz bunu windows 2005 nası kurcaz yada yapan varmı burda? bide bişee mrk ettim alet kapalı şarja takınca kendilindn acılıo ama ışık yok şöle ışın altında bakınca menude ve aktif olarak(ışıksız) kullanabiliosn snra power düğmesine basınca kapanıo bunedir??
bende makineyi haftasonu aldım.kapalı şarj olacak dediler bi türlü kapatamadım.:) alet kapanmıyo arkadaşlar.beklemeye geçiyo.bekleme ve derin bekleyiz.ama kapama yok. makine harika.tek sorun şarjı.dizayn harika.kamera vasat.ama diğer özellikler i bence bu eksikligi kapatıyo.daha sim kartı takmadım.sınavlarım var.zamanımı alır.takim diğer yorumları anlatırım
arkadaşlar bide şuan kullanan arkadaşlar.wireless ten bir çok bağlantı buluyo.connected diyo ama msn e bağlanamıyorum.artı bi ayar yapmam gerekiyom mu?
peki blettoth ile evdeki pcnin internetinden P50 ile nete girebilir miyim???
quote:
Orjinalden alıntı: boraaki
quote:
Orjinalden alıntı: warhol
TCPMP The Core Pocket Media Player yüklersen hiçbir dersin kalmaz arkadaşım. Forumda pda programları başlığında ilk sayfada linki var oradan indir.Ben yükledim hiç bir problrm yok.
Cihazı alalı 2 ay oldu keşke daha önce alabilseydim.En önemli özelliği bence pda oldupta telefon özelliği varmış gibi değilde telefona pda özelliği verilmiş gibi. 2 GB sd kart taktım.Sorunsuz çalışıyor. Ama işte en zayıf yönü pil arkadaşlar.Malesef 1 gün gidiyor.2 gün ortasında mutlaka şarj bitiyor.Cihaz Backup powera geçince telefon u devre dışı bırakıyor ama uygulama dosyalarınızı açıp bakabiliyorsunuz.Genede tavsiye almanızı ederimi.
Başka bir konuda sanırım bir kaç ay içinde p51 gelecek ama o da bunun gibi geç gelirse işe yaramaz
Ya arkadaşlar bu alet ecnebice bana lazım türkçe dünden beri forumları geziyorum ama adı geçen yazılımlar malesef işe yaramadı güncel bir yazılım yada farklı bir yazılım bilen varsa lütfen upload edip linkini versin
BenQ nun müşteri hizmetleride bi harika bn battery hakkında bikaç soru sormuştum muhabbet p51 cıkış tarihine bile geldi battaryası gercekten tıktıktık düşüo ama alet bomba kamerası güzel arkdaş yazmış kötü die ama ayarlarını yapmamışndr yosa çok kaliteli çekio...Wi-fi de güzel bnce bn odamın cam kenarına braz yaklaşınca etrafta bisürü çıkıo ve hangisine gircene şaşırıon dün gece baya bi sömürdüm gayt hızlıydı yawww arkadaslar p50 sahipleri paylaşım yapalım
herkes sürekli p51 çıktı p50 almak enayilik diyip duruyor neye göre bu yorumlar yapılıyor anlamış değilim. sürekli mobile 2005 deniyor önemli olan ne istediniz mobile 2005 de yapıpta 2003 de yapılamayan ne var ? büyük bir IT kuruluşta çalışıyorum vpn bağlantısından tutun da office uygulamaları wifi bağlantısı istediğim herşeyi p50 ile sorunsuz yaşıyorum pil ömrü denip duruyor diğer cihazlar 5 günmü gidiyor mpx200 omap işlemcili ve uygulamaları kısıtlı olmasına rağmen bana 1 gün dayanmıyordu usb den şarj olması zaten büyük kolaylık artık her yerde bir pc bulmak mümkün çok kasıldınız 1 saat internet cafede nette gezinseniz p50 niz şarj oluyor bence tek eksiği kulaklık kalitesi oda müzikte bunun dışında hızı ve diğer multimedia olsun connection olsun office uygulamaları olsun sorunsuz bir cihaz. gps olmaması dezavantajmı mi bana göre hayır gps olsa sanki arkadaşlar dağ başına mı çıkacaklar yada 24 saat kullancaklarmı gps olsa beleşmi sanki gene gprs den girip para veya kontor yazacak o yüzden gps olayı bana göre gereksiz (şahsi yorumum ) kamerası kötü deniyor bana göre bu tür cihazları sırf kamerası için alana enayidir acil çekimler için zaten 1.3 yetip te artıyor zaten.
bence fiyat performans açısından alınabilecek en iyi cihaz çok büyük deniyor zaten bu tür cihazları alan kişiler bence daha çok büyük ekran olması multimedia özellikleri ve diğer sebeplerden dolayı alıyorlar.qwert klavyesi olması çok büyük artı kullanımıda sanılanın aksine çokkkkk rahat kısaca bu fiyata alınacak en iyi cihazlardan biri. saygılar herkese.
merhaba arkadaslar ben bugun cep telefon satan bır yere gııtım ve bana wireless olan cep bılgısayarları bluetooth uzerınde baglandıgını soyledı yanbı sen evınde bulunan wıreless modemınle ınternete baglanamassınde dı bana ınandırıcı gelmedı ve 2003 2005 arasında cok fark varmı ve son sorum olarak ta p51 ne zaman cıkacak cıktıysa nasıl temın edılebılır ve fark ları nelerdır
Alalı 4 gün oldu. Süper bir cihaz. Tek sorunum gprs ve mms ayarları. Ne turlcell nede Benq ten ayarları alamadım. Edinen olursa lütfen paylaşsın. Soruları olan varsa yazsın.
kardeş cihazın setting'ine tıkla, connection bölümüne tıkla, orada connecting setting'i tıkladıktan sonra orada hangi operatörü kullanıyorsan GPRS,SMS ve MMS ayarlarını otomatik olarak yapar bu cihaz. BU CİHAZIN FARKI DİĞERLERİNE GÖRE BUDUR. güle güle kullan.
YAW P50 ALAN ARKADAŞLAR HİÇ KONUŞURKEN ÇEKME PROBLEMİ İLE KARŞILAŞMADINIZMI YANİ BUNU TEK BNMİ YAŞIORM
çekmede hiç problem yok. hattın avea ise olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: boncuk2004
çekmede hiç problem yok. hattın avea ise olabilir.
Yaa bn turkcell kullanıorm takılma kesilmeler oluo bide ''TELDE KONUŞURKEN SES KAYID EDERKEN SESTE Bİ GARİPLİK OLUOMU CIZIRTILI ŞEKİLDE'' ''ACİL''