Şimdi Ara

BENQ P50 KULLANANLARIN YORUMLARINI ALALIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
46.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oksit

skype i deneme şansım oldu ve gerçekten süper, kredi kartım ile skype hesabıma 10 dolar yükledim, amerika avustralya almanya ve güney afrikadaki arkadaşlarımla yaklaşık 7-8 saat görüşme yapabiliyorum ses kalitesi mükemmel bu amaçla kullanacak herkese kesinlikle tavsiye ederim.

skype ile türkiyedeki cep telefonlarını arama 10 dak.sı 2.2 ytl, istanbuldaki sabit telefonlar 10 dak. 1.6 ytl gibi. ama diğer ülkeler gerçkten çok ucuz. msn filan da cabası, harika bir cihaz ya...

Naptın abi sn dünyanın 4 biyanından arkların var yani bravo, yosa sn bnu mecazı anlamdamı söledin?
    bu skype üye oluosn kredi alıosn 10$ a peki bnla ne kdr konusabilirsn yani bi dakkası varmı yurtiçinden bahsediorum? ve kart kullanırken cv2 gibi bişe kod var bu kod sanal kartlarda oluo çoğunlukla bnu istedimi snden yada hangi kartı kullandın?...bn skype üzerindn başka bir pcye p50 le bağlanarak sesli olarak görüşmüştüm ses kalitesi gerçekten güzel (msnde mic olsa daa ii olurdu tabi) ve netten msnle sesli bi muhabbetin yanında skype daa kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djan -- 25 Nisan 2006; 2:14:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: djan

quote:

skype i deneme şansım oldu ve gerçekten süper, kredi kartım ile skype hesabıma 10 dolar yükledim, amerika avustralya almanya ve güney afrikadaki arkadaşlarımla yaklaşık 7-8 saat görüşme yapabiliyorum ses kalitesi mükemmel bu amaçla kullanacak herkese kesinlikle tavsiye ederim.

skype ile türkiyedeki cep telefonlarını arama 10 dak.sı 2.2 ytl, istanbuldaki sabit telefonlar 10 dak. 1.6 ytl gibi. ama diğer ülkeler gerçkten çok ucuz. msn filan da cabası, harika bir cihaz ya...

Naptın abi sn dünyanın 4 biyanından arkların var yani bravo, yosa sn bnu mecazı anlamdamı söledin?
    bu skype üye oluosn kredi alıosn 10$ a peki bnla ne kdr konusabilirsn yani bi dakkası varmı yurtiçinden bahsediorum? ve kart kullanırken cv2 gibi bişe kod var bu kod sanal kartlarda oluo çoğunlukla bnu istedimi snden yada hangi kartı kullandın?...bn skype üzerindn başka bir pcye p50 le bağlanarak sesli olarak görüşmüştüm ses kalitesi gerçekten güzel (msnde mic olsa daa ii olurdu tabi) ve netten msnle sesli bi muhabbetin yanında skype daa kaliteli

türkiyeden yurt dışına okumak ve çalışmak için giden arkadaşlar ve akrabalar var, onlarla gerçekten çok ucuza görüşebiliyorum üstelik onların ev ve cep telefonlarını arıyorum benim skype dan aradığımı anlamıyorlar bile ses çok kaliteli. yurt dışındaki sabit hatlar ile 10 dolara yaklaşık 7-8 saat konuşabiliyorum yanlış duymadınız yaklaşık 7-8 saat.

kredi kartı ile yüklemek çok kolay şu yeni şifreni girip alışveriş yapma olayıda olduğu için hepten güvenli hale gelmiş zaten aracı ödeme firması çok büyük ve güvenilir bir firma. kesinlikle tavsiye olunur. ancak türkiyedeki hatları aramak pek ucuz değil, birde wifi ile bir yerden internete bağlı olmanız gerekiyor, gprs bunun için hem yavaş hemde pahalı.

• http://www.skype.com/intl/tr/products/skypeout/rates/all_rates.html?currency=USD

skype ile hangi ülke ve opertatör ile ne kadar görüşebileceğinizi yukarıdaki linkten bakabilirsiniz.

göreceğiniz üzere cep telefonu aramak daha pahalı.
  • Ben bişey sormak istiyorum...
    Bi arkadaşıma 6Mb bi mp3 göndericektim bluetoothla...
    Onda Nokia 6630 var...Saatlerce beklememize rağmen dosya göndrimi tamamlanmadı...
    Başka birinden ondada nokia varmış,4mblık bi dosya almam 5 dk sürdü dedi...
    Bunun nedeni nedir , P50nin bi ayarımı var acaba????
    Şimdiden teşekkürler
  • beyler, benq p50'mi satıyorum almak isteyen olursa veririm. vatan bilgisayardan aldım 15 nisanda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lloyd -- 27 Nisan 2006; 14:10:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

beyler, benq p50'mi satıyorum almak isteyen olursa veririm. vatan bilgisayardan aldım 15 nisanda...

Niye satıosun?
  • cihazdan sıkıldım

quote:

quote:

beyler, benq p50'mi satıyorum almak isteyen olursa veririm. vatan bilgisayardan aldım 15 nisanda...

Niye satıosun?
  • quote:

cihazdan sıkıldım

quote:

quote:

Niye satıosun?

15 nisanda alıosn 27 nisanda sıkılıosn ve satmak istiosn tebrik etmek lazım sni...yada bunun içinde başka bişe aramak lazım
  • selamlar . mail alabiliyorum ama mail göndermede hata veriyor sürekli. baktığımda ayarlar tam gözüküyor .acaba kaçırdığım birşeymi var. olay wi-fi üzerinden gerçekleştiriliyor bu arada.
  • sevgili arkadaşım, ne tebrik etmek ne de bir şey aramak sana kalmadı. ben bir cümle yazdım , lazım olana da telefonu veririm. bu arada sıkılma nedenimi de söylüyeyim; PİL ÖMRÜ. her gün cihazı sarjz etmekten sıkıldım.

quote:

quote:

cihazdan sıkıldım

quote:

quote:

Niye satıosun?

15 nisanda alıosn 27 nisanda sıkılıosn ve satmak istiosn tebrik etmek lazım sni...yada bunun içinde başka bişe aramak lazım

• outgoing messages require authentication diye birşey var. onu işaretlemen lazım

quote:

Orjinalden alıntı: esik1

selamlar . mail alabiliyorum ama mail göndermede hata veriyor sürekli. baktığımda ayarlar tam gözüküyor .acaba kaçırdığım birşeymi var. olay wi-fi üzerinden gerçekleştiriliyor bu arada.
  • Bu bluetooth isini bende anlamadim bi defa bluetooth ile gelenleri neden dogrudan sd karta atamiyorum anlamiyorum. Bilen varsa bu bluetooth isinde bi yardimci olabilir misiniz arkadaslar lutfeeeeeeeeeeeen ????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3nity -- 30 Nisan 2006; 18:23:56 >
  • P50 si OLAN ARKADAŞLAR BANA PM ATABİLİRLERMİ
  • arkadaşlar.telefonda arasıra kilitlenme oluyor. ancak pili çıkartarak normale dönüyor. Fakat bütün bilgiler artı yüklemiş olduğum programlar silinmiş olarak açılıyor. bilgilerin silinmesi bana hiç mantıklı gelmiyor. acaba telefonda bir sorunmu var.iki dir böyle oluyor.
  • quote:

arkadaşlar.telefonda arasıra kilitlenme oluyor. ancak pili çıkartarak normale dönüyor. Fakat bütün bilgiler artı yüklemiş olduğum programlar silinmiş olarak açılıyor. bilgilerin silinmesi bana hiç mantıklı gelmiyor. acaba telefonda bir sorunmu var.iki dir böyle oluyor.

merhaba, telefonda ara sıra kiltlenme olması normal en nihayetinde buda işlemcisi filan olan bir bilgisayar ancak altındaki reset butonuna basarak cihazı tekrar eski haline getirebilirsiniz. tabi asıl problem sizin bilgilerinizin gidiyor olması normal olarak böyle birşey olmamalı, cihazın dahili pili bunun için var, bu dahili pilde boşlamadan sizin bilgilerinizin gitmemesi gerekir. bu pil göstergesini kontol edin ve pilin dolu olduğuna emin olun, eğer aynı problem yine oluyorsa kesin cihazda bir problem vardır...

• arkadaşım telefonda sorun var, sen onu servise götür. biz 2 tane aldık aynı yerden aynı anda (vatan bilg) benimkinde hiçbir sorun yok ama diğerinde seninkilerle aynı sorunlar olmaya başladı ve en son açılmaz oldu alet. servis cihaza program attı ve pili şokladı.
    ben kendi cihazımı da sattım. 1 milyar para verip de aptal aptal şeylerle uğraşmak çok saçma ve sinir bozucu.
  • quote:

arkadaşım telefonda sorun var, sen onu servise götür. biz 2 tane aldık aynı yerden aynı anda (vatan bilg) benimkinde hiçbir sorun yok ama diğerinde seninkilerle aynı sorunlar olmaya başladı ve en son açılmaz oldu alet. servis cihaza program attı ve pili şokladı.
    ben kendi cihazımı da sattım. 1 milyar para verip de aptal aptal şeylerle uğraşmak çok saçma ve sinir bozucu.

siz baştan hata yapmışsınız, kendinize bir cep telefonu almanız gerekiyordu. bu cihaz bir cep telefonu değil sizde bunu biliyorsunuz, bu cihaz bir cep bilgisayarı için etelefon özelliği eklemişler o kadar. ben cihazdan çok memnunum elektronik bir cihazda problem çıkmasıda gayet doğal (bunun için garantili alıyoruz). lütfen cihazı kötüleyip böyle bir cihazdan maksimum performansı alabilecek insanların heveslerini kaçırmayın.

• evet arkadaşım.bilgilerin silinmsi çok saçma geliyor bana. Nihayetinden biosu hafızasında tutan bir pil vardır. ama ilginç taraf pil çıkarıdıktan sonra sadece yüklenen bilgiler gidiyor .yani alındığı hale geliyor. gerçekte cihazda problem var galiba.
    quote:

quote:

arkadaşlar.telefonda arasıra kilitlenme oluyor. ancak pili çıkartarak normale dönüyor. Fakat bütün bilgiler artı yüklemiş olduğum programlar silinmiş olarak açılıyor. bilgilerin silinmesi bana hiç mantıklı gelmiyor. acaba telefonda bir sorunmu var.iki dir böyle oluyor.

merhaba, telefonda ara sıra kiltlenme olması normal en nihayetinde buda işlemcisi filan olan bir bilgisayar ancak altındaki reset butonuna basarak cihazı tekrar eski haline getirebilirsiniz. tabi asıl problem sizin bilgilerinizin gidiyor olması normal olarak böyle birşey olmamalı, cihazın dahili pili bunun için var, bu dahili pilde boşlamadan sizin bilgilerinizin gitmemesi gerekir. bu pil göstergesini kontol edin ve pilin dolu olduğuna emin olun, eğer aynı problem yine oluyorsa kesin cihazda bir problem vardır...

• ben telefonu kötülemiyorum ki, deneyimlerimi anlatıyorum. bizler iyi ve kötü deneyimlerimizi paylaşıcaz ki birbirimize faydamız olsun.

quote:

quote:

arkadaşım telefonda sorun var, sen onu servise götür. biz 2 tane aldık aynı yerden aynı anda (vatan bilg) benimkinde hiçbir sorun yok ama diğerinde seninkilerle aynı sorunlar olmaya başladı ve en son açılmaz oldu alet. servis cihaza program attı ve pili şokladı.

siz baştan hata yapmışsınız, kendinize bir cep telefonu almanız gerekiyordu. bu cihaz bir cep telefonu değil sizde bunu biliyorsunuz, bu cihaz bir cep bilgisayarı için etelefon özelliği eklemişler o kadar. ben cihazdan çok memnunum elektronik bir cihazda problem çıkmasıda gayet doğal (bunun için garantili alıyoruz). lütfen cihazı kötüleyip böyle bir cihazdan maksimum performansı alabilecek insanların heveslerini kaçırmayın.

• Arkdaslar bu p50'de MAC adresi nerede yaziyo kurcalamadigim yer kalmadi???
    Yardım Lütfeeeennn
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.