Şimdi Ara

BENQ P50 KULLANANLARIN YORUMLARINI ALALIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
46.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben yaklasik 3 aydir P50 kullaniyorum. Basindan beri 1GB MMC Transcend var, herhangi bir yavaslama yasamadim. İlk bi kac gun hafiza kartsiz kullanmistim yani ona gore bi yavaslama olmadi.
    Ancak tel zillerini hafiza karti icindeki mp3lerden yapinca bazen calmama sorunu oluyodu o nedenle bu anlamda kullanmiyorum. Icindeki sesler yetiyo zaten!
  • arkadaşlar P50 de sistemi türkçeleştirip 1 aydan fazla sorunsuz kullanan varmı acaba?Bildiğim kadarıyla tr leştirdikten sonra en fazla 1 ay kullanabiliyorsun ve yeniden sistem yüklemek gerekiyor.bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.istanbul da tr leştirme işlemini nerde yaptırabilirim?
  • Ben TÜRKÇE olarak kullanıyorum şimdilik bir sorun yok. Zaten yukarıda da bahsettiğim gibi; programı yükleyen arkadaş (ANKARA/30 ytl karşılığı yaptı:) ) yıllarca sorunsuz kullanabilirsin dedi. Ve ben şuan kullanıyoryum. Ancak bir iki fonksiyon hala ingilizce ama hiç sorun değil. Genel haliyle cihazım TÜRKÇE ve harika...
    (hep söyleğim gibi en büyük sorunum batarya).
    Bir de arasıra yavaşlıyor. Bunu anlayamıyorum..?
    Hoşçakalın
  • istanbul da yaptırabileceğim yer varmı?bilgisi olanların yardımını bekliyorum...
  • ben hic PDA kullanmadım. sx1 kullanıyorum ve benq p50 yi bir süredir takip ediyorum. açıkcası öğenmek istediğim şunlar
    - wifi tam olarak nedir? yani intenet olayı GPRS gibi sadece yazılardan ibaret mi yoksa sayfayı bilgisayardaki gibi görebiliyor muyuz(gülmeyin valla bilmiom)
    >>>mesela intenetten foto araştırıp görüntüleyebilir ve onu ROMuma kaydedebilirmiyim?????
    - bu wifi ye hangi şeyler elimizde varsa bağlanabilioz(yani balkonda aylak aylak otururken MAC adresini yazıp uçabilom mu?)
    -bi de şunu soracam basbaya bir filmi hafizaya atsam izleyebilir miyim yani videoları enkode edip çözünürlüğü düşürmem kesin gerekiyor mu sx1 de film seyretmek için 1 saatten fazla uğraşıyordum
    - bi de 64mb RAM ve ROM/ 416 mhz işlemci varmış diye duydum bu donanim hızlı mi o kadar para verip bi de kasım kasım kasılan makina almak istemiyorum, malum sx1 bi tel olmasına rağman 16mb RAM 130 Mhz işlemci yetmiyor
    -en son olarak kulşaklık çıkısına standart kulaklıklar bağlanabiliyor mu yoksa telefonlar gibi sadece kendi kulaklığı takılabiliyor mu
    GÜLMEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypocrisy -- 1 Temmuz 2006; 17:42:14 >

• wifi ile kablosuz bağlantı sağlayan her yerde internete girebilir ve normal bilgisayarlar ile ne yapıyorsan yapabilirsin. filmleri hafıza kartın büyük ise içine atıp izleyebilirsin, donanım yeterli işlemcşi hızı filan gayet güzel belki romu biraz yüksek olsa iyi olurdu. skype ile wifiyi kullanarak çom çok ucuza dünyanın her yeriyle konuşabilir msni kullanabilirsin. velhasıl bu bir bilgisayar yapabileceklerin senin isteklerinle şekillenebiliyor.
  • istanbul da p50 nin sistemin türkçeleştirtebileceğim yer varmı?bilenler yardım etsin lütfen.
  • acaba film nereden yükleyebilirim.?
    Ve tam olarak nasıl yükleniyor? Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
  • merhaba arkadaslar ben de sizler gibi bir benq p50 kullanıcısıyım ... ilk kez bir pda kullanıyorum...ve birkaç problemim var..
    1-bu alet nasıl kapanıyor bir türlü çözemedim...her zaman bekleme konumunda kalıyor???
    2-pketiyle gelen cd lerden herhangi bir yükleme yapmam gerekiyor mu???
    3-bilgisayarımla nasıl senkronize edeceğim...ve nasıl avantajları var...??
    4-mmc kart ve sd kart arasında ne gibi bir fark var...kart alacağım da...hangisi daha iyi...
  • fazla takılan yok heralde :(
  • 1- Bu aletin kapanma yolunu ben dwe biraz geç öğrendim pil kilidini açınca kapanıyor!
    2- Cd den Acrobat reader ve back-up programını yükleyebilirsin
    3- Bilgisayarına önce ActiveSync programını yüklemen lazım. Sonra usbden cihazı takınca o otomatik olarak açılıyo. Zaten cd deki programları ve her türlü programi bu alete yüklemek için bu senkronizasyon olayını halletmelisin. Birinci yararı budur. İkincisi outlook ile kendini senkronize ettiğinden tel numaralarında büyük kolaylkık sağlar. Ozellikle telefona hard reset yapınca bu pek yararlı oluyor.
    4- SD ile MMC card arasındaki farka gelince SD de disketlerdeki gibi write protection ver yani pimi çekiliyken üzerine bilgi yazamiyosun. Bence hep açık durmalı çünkü bu kartı HD olarak kullanıyorsun devamlı biseyler kaydediyosun. MMC kullanıyorum ben zaten hangisini istiyorsan onu al!
  • baba vediğin bilgiler için sağol... bir şey daha soracağım..
    mesela bilmedigim biri çagrı bıraktı bana ve bu numarayı direk kaydetmek istiyorum...bunu nasıl yapacam..bir türlü kaydedemedim...yani otomatik olarak...mecburen yeni isim ve numarayı tekrar yazmam gerekti...bunun bir kısa yolu yok mu...
  • Rica ederim
    O zaman missed calls acilinca kaydetmek istediğin numaranın üzerine uzun bas açılan menude save to contacts diye bişey çıkacak ona tıkla. Ancak var olan bir kişiye no ekleyeceksen noyu kopyalayıp yapıştırmanı tavsiye ederim. No yu stylusu kaydırp seçip üzerinde uzun kalarak mouse sağ tuş işlevlerini gerçekleştirebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuBi

• bluetooth - söylenecek söz yok, gayet başarılı. Ben dizüstü bilgisayarıma tanıttım ve bilgisayarımın mikrofon ve hoparlörünü kullanarak konuşabiliyorum.

• yazılımın öğrenme özelliği sayesinde tanıttım...

Selam...

Ben P50 yi alalı 1 hafta oldu ve görenlerin ağzı açık kalıyor...

Bahsettiğiniz bu olayı nasıl yapıyorsun acaba...

Bir de kumandaya olmayanları nasıl tanıtıyoruz, bilgi verirsen çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream42 -- 16 Temmuz 2006; 14:20:32 >
  • Arkadaslar bi yardim rica etsem. Turkcell hat kullanıyorum Benq P50 ile sms iletildi raporu nasıl alabilirim
  • ŞU ŞEKİLEDE;
    YENİ BİR MESAJ YAZMA İŞLEMİNE BAŞLA,
    HENÜZ BİR MESAJ YAZMAMIŞ İKEN;
    1- ARAÇLAR; 2- SEÇENEKLER; TIKLA.
    SONRA BURADA; -"MESAJ İLETİLDİ UYARISI EKLE" KUTUCUĞUNA TIKLA.
    SANIRIM OLDU? :)
    quote:

Orjinalden alıntı: 3nity

Arkadaslar bi yardim rica etsem. Turkcell hat kullanıyorum Benq P50 ile sms iletildi raporu nasıl alabilirim
  • Ay Allah Razi olsun. Bugune kadar kesfedememisim ben yaw bu isi. Cok saol
  • Selamlar,
    1 ay olmadi cihazi alalı:
    1. Pil çok çabuk tükeniyor ve malesef değiştirmeye kalkınca hard reset oluyoo??
    2. Cep telefonu olarak kullanırken günde en az 1, geçenlerde yoğun iş görüşmesi yaparken 6 kez kitlendi, allahtan soft reset ile çözülüyor...
    3. Telefon defterinde Türkçe karakterler işlemiyor, mesele "çiğdem" ismindeki telefon numarasını bulmak günler alabiliyor hele ki araba kullanıyorsan :D
    4. PPC olarak güzel ama yavaş, ben şahsen memnun değilim, bu fiyata daha güzel makineler alınır...
    hayırlı günler....

• ASLINDA HAKLISIN.
    BENDE BU SÜREKLİ KİLİTLENMEDEN ARTIK ÇOK RAHATSIZIM.(günde 5 kere reset...
    ÜSTELİK DAHA ÖNCE İYİ BİR PDA KULLANICISI OLARAK BU KADAR SORUN YAŞAMAZDIM. P50 Mİ SEVİYORUM, FAKAT FULL PERFORMANS KULLANINCA KİLİTLENMELER VE "ÖZELLİKLE" TEL. GÖRÜŞMELERİNDE ÇEKİM YETERSİZLİĞİ/KONUŞURKEN HATTIN KESİLMESİ/SES KALİTESİZLİĞİ GİBİ FAKTÖRLER ARTIK SIKINTI OLMAYA BAŞLADI? VE BEN SORUN YAŞIYORUM?
    BU YÜZDEN HER AN SAMSUNG İ750 YE YEYA BİR İHTİMAL P990 A BİR GEÇİŞ YAPABİLİRİM ...
    hoşçakalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 30 Temmuz 2006; 16:26:14 >

• ya arkadaslar ben bu işin acemisiyim gerçekten... active sync yukleim bilgisayarıma ama rehberimi bir türlü göremiyorum bilgisayarda yardımcı olabilirmisiniz.... yoksa yanlış mı yükledim acaba....??
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.