Şimdi Ara

BENQ P50 KULLANANLARIN YORUMLARINI ALALIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
46.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Outlook ve Gmail ayarlarını bir önceki mesajımda yazdım....oradaki adresten takip edebilirsin...
    ACEMİİ
  • Kumanda ayarları için teşekkür ederim ....kafa kafaya koydum birbirlerini gördükleri halde time out tekrar dene diyor....yarın tekrar denemelerime devam edicem...
    ACEMİİ
  • Next i tıkladıktan hemen sonra kumandadan düğmeye basıyorsun değil mi?
  • Upppsss
    ben sadece telefonun tuşlarıyla uğraştım....çok sagol..akşam telefonlar gelsinde deneyeyim...
    ACEMİİ İŞTE
  • 2gb hafıza kartı kullanan hiç yokmu:)
  • Ya P51 çok iyi ama Türkiye'ye ne zaman gelicek acaba?
    Bende iki tane 1GB kart var ama sırf senin için gidip test edicem 2 GB yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksidemovie -- 8 Ağustos 2006; 10:28:36 >
  • Bende Almadan önce Benq yu aradım(geçen hafta) p51 nezaman gelecek die sorduğumda aldığım yanıt "Bu ürünün Türkiyeye gelip gelmiyeceği henüz belli değil" oldu anladığım kadarıyla önce ellerindeki p50 stoklarını eritmek istiyorlar ve pazarlama kaygılarından dolayı pekde emin değiller.........

Mesaj iletim raporu almak için her seferinde mesaj atmadan önce options dan iletim raporunu işaretlemekmi gerekioyr bunun sabit bi ayarı yokmudur
  • BenQ 50 nin Fiyatı GOLD da 1100 YTL.
    Samsung I750 eminim TR ye 1500 YTL den girer.
    Peki Samsung mu BenQ mi?
  • Carrefourda Benq P50 990 YTL bilginiz olsun.Tavsiyem alırsan ne marka olursa olsun Garntex ten veya benzeri bir kuruluştan full sigorta yaptır ... Ya özellik olarak Samsung daha iyi görünüyor tv-out bile var kamerasıda iyi ise belki iy tercih olabilir ama ben p50 kullanıyorum memnunum.Gerçek klavye olması bence bir avantaj bilgin olsun.Karar senin kardeş şimdiden hayırlı olsun
  • Hangi Carrefour da?
  • Eylülde türkiyeye gelecekmiş P51
  • merhaba

sıfır, garantili tüm aksesuarlar ve orjinal kutusunda. daha hiç sim takılmadı.

http://www.hemalhemsat.com/main/auctiondetail/736178.php
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepsenturk

merhaba

sıfır, garantili tüm aksesuarlar ve orjinal kutusunda. daha hiç sim takılmadı.

http://www.hemalhemsat.com/main/auctiondetail/736178.php

Telekomikasyon Kuruluna Kaydı var mı?
  • Ben haramiderede gördüm ama bütün carrefourlarda vardır.
    http://www.carrefour.com.tr/magazalar.asp bu adresten telefonlarına ulaşıp sana yakın olan mağzada varmı yokmu diye bilgi alabilirsin...
  • Email attım. Bakalım cevaplayacaklar mı?
    Benzin olsa giderdim ya....
  • cihaz yurtiçi cihazdır. telekom onaylı bandrollu ve türkiye 2 yıl garantilidir.
  • YORUMUM IMZAMDADIR

makineye sozum yok (surekli kilitlenme sorunu ve veri kaybi sorunu haric)

siemens den neler cektigim bir ben bilirim bir ben bilirim. cihazi alip kullanirken dikkatli olun sakin bozmayin.
    teknik servis ve siemens musteri hizmetleri arasinda magdur olarak nerdeyse sinir hastasi olup cikacaktim.
  • outlook dan gmail hesabımı görüntüliyebiliyorum ama yahoo yu görüntüliyemiyorum acaba yahoo mail i outlook da görüntülemek için yahoo dan ücretli mail adresimi almak gerekiyor?bilgisi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: spex

Arkadaşlar P50 nin 4. ay itibari ile tuş takımı aydınlatması tuş takımıyla hiç mesaj yazmamış olmama rağmen(vede hiç düşürmedim, olay yazılım veya programlarla ilgili değildir) arıza yapmıştır, bilginize... Allah tan V3 üm duruyor, bu gün konuştum yarın servis yolu gözüktü

Arkadaşlar, Benq müş. hiz. yönlendirmesiyle giitiğim Etiler deki Genpa teknik servisi arızayı dört iş gününde giderip bana teslim etti. Bilginize...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.