Şimdi Ara

BENQ P50 KULLANANLARIN YORUMLARINI ALALIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
46.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuna bir göz atarmısınız.
    i750 nin yıldızı parlıyor artık.
    Muhtemelen ilk kullanıcılarından olacağım
  • Merhaba arkadaslar forumda daha öncede sorulmuş ama cevabını göremedim.Bende heryeri kurcaladım MAC adresi nerede bu aletin??
  • Sağolsun Benq destek hattı iyi çalışıyor bana oradan cevap geldi bende sizinle paylaşayım bu bilgiyi.P50 de MAC adresi pilin altında yazıyormuş....
  • Arkadaşlar P50 nin 4. ay itibari ile tuş takımı aydınlatması tuş takımıyla hiç mesaj yazmamış olmama rağmen(vede hiç düşürmedim, olay yazılım veya programlarla ilgili değildir) arıza yapmıştır, bilginize... Allah tan V3 üm duruyor, bu gün konuştum yarın servis yolu gözüktü
  • P50 de MAC adresi pilin altında imiş ama ne işe yarıyor MAC adresi
  • Wireless connection (kablosuz bağlantılarda) genelde karşılaşabileceğin kablosuz adsl bağlantılarında yabacıların ağa bağlanmasını ve internet gibi hizmetlerden yaralanmasını engellemek için MAC adresi ile filitreleme kullanılır.Bu durumda sen o ağdan yararlanmak istiyorsan MAC adresin modemde izin verilenler listesine eklenmelidir ki sende rahatlıkla bağlana bilesin.Wap ve wep şifreleri çok rahat kırıldığı için bu yolu tercih ediyorlar.Muhakkak denk gelmişsindir bağlantının yanında avaible yazar ama bi türlü bağlanamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksidemovie -- 3 Ağustos 2006; 10:34:39 >
  • P50 için ne işe yarar neler yapabiliriz P50 de ? anlatabilirmisin ?
  • Bunun genel kullanımı işyerinde yada bulunduğunuz ortamda kablosuz ağ varsa ve MAC filitreleme ile her gelenin girmesini engelliyorlarsa sizde bu ortama normal koşullarda mac adresinizi modeme yada acsess pointe kayıt ettirmeden bağlanamazsınız.MAC adresinizi o ağı kontrol eden kişiye verirsiniz sizi listeye ekler ve sizde problemsiz ağ bağlanabilirsiniz.
  • Selam Arkadaşlar,
    Outlook ayarları nasıl yapılıyor acaba? Gmail adresimi ekleyebilirmiyim evet ise nasıl?Bilen arkadaşların ayrıntılı cevaplarını rica ediyorum...sagolun...

ACEMİİİ
  • Outlook ve gmail ayarlarını birşekilde hallettim ama şimdide 2005 ten kalma mailler geliyor mailbox a ...kimbilir kaçbin tane daha gelicek...nasıl güncel mailleri alacağımı bilen varmı acaba??

ACEMİİ
  • Net üzerindeki mailboxından silmediysen o mailleri eşitleme mantığı ile çalıştığı için sayılar eşitlene kadar devam edicektir.Net üzerindekileri silersen makinadanda kaybolur ve en son gelenler ile eşitler...POP3 bu şekilde çalışıyor en azından.Ama su uyarıyı yapayım nasıl olsa makinamda var netten sileyim deme eşitleme yapınca o sildiklerin makinanda uçuyor.Ayarlarınıda paylaş bizimle istersen belki birilerinin işine yarar.
  • ilk pda'mı aldım ve bu benq p50 oldu 3 gündür kullanıyorum ve baya memnunum ama tek sorunu pili çok çabuk saji bitiyor geri kalan yanları süper benim görüşüm.
  • Slm,yanıt için teşekkür ederim...
    Outlook ayarlarını internette bulduğum bu sayfa yardımıyla yaptım.Sagolsun resimli ayrıntılı yapmış arkadaş.
    http://yesildumlupinar.com/gmail.htm...Bu ayarları önce PC ye yükledim sonra senkronize ettim...yalnız benim 2005 maillerini almamın sebebi bu sayfada açıklanan Gmail ayarlarındaki(enable pop for all mail- pop un tüm iletilerini etkinleştir )kısmını işaretlememden kaynaklanmış..bir alttaki kutucuğu(enable pop only for mail that arrives from now on- şimdiden sonraki iletileri etkinleştir) i işaretlediğimde sorun çözüldü.. bir kaç kişiden Gmail ayarları outlook a yüklenmiyor diye duymuştum...artık yüklendiğini biliyorum...bu arada eğer yanlışlıkla kaybolan silinen mailler var ise bu şekilde geri alınması için iyi bir fırsat sanıyorum..çünkü mailbox umda sadece 2006 haziranından itibaren maillerim duruyodu...geçen seneninkileride aldım...belki birilerinin işine yarar...
    Bu arada BENQ özelliklerini yavaş yavaş öğreniyorum..ingilizcem iyi değil almanca sayfalardada işe yarar birşey bulamadım...Sunny marka bir TV m var ve digiturk kullanıyorum...kitapçıktaki ve telefondaki yönergeleri takip ederek denedim tanıtamadım TV yi.. bununla ilgili cevaplarınızı bekliyorum..teşekkürler..
    ACEMİİ

• walla her gecen gun memnuniyetsizliğim dahada artıyor... Telefonu çok kötü, ses kalitesi yetersiz..... Doğrudüzgün görüşme bile yapamıyorum... 1GB SD kartıyla 900 ytl ye satıyorum....Alacak varsa email adresim şöyle :
    tonmayster@hotmail.com

quote:

Orjinalden alıntı: hakanuzay

ASLINDA HAKLISIN.
    BENDE BU SÜREKLİ KİLİTLENMEDEN ARTIK ÇOK RAHATSIZIM.(günde 5 kere reset...
    ÜSTELİK DAHA ÖNCE İYİ BİR PDA KULLANICISI OLARAK BU KADAR SORUN YAŞAMAZDIM. P50 Mİ SEVİYORUM, FAKAT FULL PERFORMANS KULLANINCA KİLİTLENMELER VE "ÖZELLİKLE" TEL. GÖRÜŞMELERİNDE ÇEKİM YETERSİZLİĞİ/KONUŞURKEN HATTIN KESİLMESİ/SES KALİTESİZLİĞİ GİBİ FAKTÖRLER ARTIK SIKINTI OLMAYA BAŞLADI? VE BEN SORUN YAŞIYORUM?
    BU YÜZDEN HER AN SAMSUNG İ750 YE YEYA BİR İHTİMAL P990 A BİR GEÇİŞ YAPABİLİRİM ...
    hoşçakalın

• Merhaba.En fazla kaç mb yada gb lık hafıza kartı kullanan var 2gb mümkünmüdür?...Benq ile görüştüğümde "512 ye garanti verebiliyoruz en fazla"dendi:) 1gb kullanıldığını duymuşdum kullananlardan ama 2gb a emin değilim..2gb hafıza kartı kullanan varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FunkstarX

Merhaba.En fazla kaç mb yada gb lık hafıza kartı kullanan var 2gb mümkünmüdür?...Benq ile görüştüğümde "512 ye garanti verebiliyoruz en fazla"dendi:) 1gb kullanıldığını duymuşdum kullananlardan ama 2gb a emin değilim..2gb hafıza kartı kullanan varmı acaba?

başlıkta arkadaşın teki 2 gb kullanıyorum demişti benlki başka konudad yazmış olabilir ben iyi hatırlıyorum 2 gb sorunsuz kullanıyorum demişti ama ben 1 gb fazla kullanmam makınayı hiç kasmaya gerek yok bence
  • cok guzel bır sey ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: juvenil

Slm,yanıt için teşekkür ederim...
    Outlook ayarlarını internette bulduğum bu sayfa yardımıyla yaptım.Sagolsun resimli ayrıntılı yapmış arkadaş.
    http://yesildumlupinar.com/gmail.htm...Bu ayarları önce PC ye yükledim sonra senkronize ettim...yalnız benim 2005 maillerini almamın sebebi bu sayfada açıklanan Gmail ayarlarındaki(enable pop for all mail- pop un tüm iletilerini etkinleştir )kısmını işaretlememden kaynaklanmış..bir alttaki kutucuğu(enable pop only for mail that arrives from now on- şimdiden sonraki iletileri etkinleştir) i işaretlediğimde sorun çözüldü.. bir kaç kişiden Gmail ayarları outlook a yüklenmiyor diye duymuştum...artık yüklendiğini biliyorum...bu arada eğer yanlışlıkla kaybolan silinen mailler var ise bu şekilde geri alınması için iyi bir fırsat sanıyorum..çünkü mailbox umda sadece 2006 haziranından itibaren maillerim duruyodu...geçen seneninkileride aldım...belki birilerinin işine yarar...
    Bu arada BENQ özelliklerini yavaş yavaş öğreniyorum..ingilizcem iyi değil almanca sayfalardada işe yarar birşey bulamadım...Sunny marka bir TV m var ve digiturk kullanıyorum...kitapçıktaki ve telefondaki yönergeleri takip ederek denedim tanıtamadım TV yi.. bununla ilgili cevaplarınızı bekliyorum..teşekkürler..
    ACEMİİ

Universal Remocon u çalıştırıp options a tıkla add device oradada selflearn karşına bir sayfa açılacak burada kumanda kontrolünü other seçeneği altında bulacağını söylüyor.Next ile gelen ikinci sayfada kumandanın adını giriyorsun ve bu ekran kapanıyor.Tekrar ana kontrol sayfasından other iconuna tıkla ismini verdiğin kumandayı göreceksin kendisi default olarak bazı düğmeler atıyor.İlk etapta optionstan add key (düğme ekle) delete key (düğme sil) Move key (düğme taşı) seçeneklerinden kumandana benzer bir yapı hazırla yada yüklemeyi düşündüklerine benzeyen.Düğmeler ve yerleri olduktan sonra Learn key(düğme öğren) ile düğmeleri tanıtacaksın.Bunun için kumandayı telefonun karşısına koy (kafkafaya gözler görecek şekilde) learn key tıklayınca sana hangi düğmeyi tanıtacağını sorara tıkla.3 aşamalı bir menü gelir ilk aşamada butonu seçtirir kendinde tanımlı olanlardan, uygun olanı seç ve next e tıkla.İkinci aşamada kumanda ile gözler birbirini görürken nexte tıkla ve hemen sonra kumandadanda tanıtmak istediğin düğmeye, tanıtım başarılı ise Learn successfully! yazar.Bu şekilde bütün düğmeleri tanıt ve kumandan hazır bu arada üst sağ köşede aşağı doğru bir ok var o kumandanın aşağı kısmını temsil eder yani orayada düğmeler ekleyebilirsin...

• 2gb hafıza kartı kullanan yokmu?

Bu arada outlook a gmail ve yahoo yu kuran varmı aranızda ayarlar konusunda bi yardımcı olursanız sevinirim (incoming, outgoing ,domain vs..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.