Şimdi Ara

BENQ P50 KULLANANLARIN YORUMLARINI ALALIM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
46.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar komple makinanın içini backup alabileceğim bir program varmı?Windows ve verilerin hepsi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: FunkstarX

2gb hafıza kartı kullanan hiç yokmu:)

2 GB kingston kart ile kullanıyorum. Sorun yok
  • Bende vakit bulup gittim test ettim çalışıyor 2GB ile
  • korkmaya başladım vala şikayetler artıyo siemens benq ile birleşince değişir demiştim ama sanırım eşeklik baki kalıyo..
  • abi ben şu ana kadar cihazdan çok memnunum şikayet her telefonda oluyor. Ama bence fiyat performans olarak bu cihaz çok iyi. örneğin şimdi sony ericssonun p990i sini almak isteniz 1200 euro evet yaklaşık 2100 ytl. Sevdim ben bu cihazı, bakalım şimdilik sorunsuz kullanıyorum tek şikayetim yedek batarya bulamamak.
  • telefonun bataryası bozuldum u at gitsin yani yedek batarya yurtdışında bile bulunamıyo... bu telefonla gezeceksen şehirden fazla uzak kalmıcaksın ben 8 tane usb kablosu aldım bütün arkadşlarıma dağıttım hani bigün olurda plansız programsız birinde kalırsam telefonsuzda kalmayım die
  • + Bence goruntusu cok sık Ekran boyutu ve yerlesik klavye olmasi cok onemli cunku klevyesiz bir PDA bence telefon sinifina girmiyor bir mesaj yazmak tek elle kullanmak ozellikle hareket halinde neredeyse imkansiz. Oyuzden klave olayi cok onemli ve bence boyutuda bu tip bir cihaz icin cok iyi ne ufak nede buyuk
    + wireless ile msn ve skype i cok kolay kullanabiliyorsunuz tabi eviizde bilgisayariniz varken skype yi nekadar cebinizden kullanirsiniz bilmiyorum ama cevrede dolasirken wireless bulup msn, skpye ve surf yapmak gercekten cok eglenceli artik neredeyse her cafe de wiraless var E cevrede acik wireless ler bulunabiliyor :)
    +ekranin yatay olrak kullanilabilmesi ozelligi cok guzel bu sayede internet sitelerinde daharahat geziti yapabiiyorsunuz flim izlemek te cok keyifli olmali
    +İslemcisi hizli mpx200 de kasan oyunlar hicbir zorluk cikarmadan caliyor.
    +1,3 mp kamerası bence yeterli ozellikle samsung d500 un cektiginiz fotograflari ekranda ki telefonun kendi ekranının goruntusunun kotulugunden sonra ilac gibi geldi
    -Pil meselesi her isletim sistemi olan telefon gibi burada da problem
    -wm2005 e yukseltme meselesi yeni programlarin cikmasiyla gundeme gelecek

Sonuc olarak isvicre cakisi gibi uzerinde wireles,bluetooth,kizil otesi gibi tum baglanti seceneklerini sunuyor. bir isletim sistemi barindirmasi ihtiyaciniza gore bir cok program bulup yuklemenizi sagliyor
    www.getjar.com
    Sadece telefon kullanamiyan elinde surekli boyle bir makina bulundurmak isteyenler icin bence ideal bir cihaz...

• Aynen katılıyorum! Benim gibi yoğun bir telefon trafiğinde ekleniyorsa işin içine;
    BENQ seni sinir hastası yapar. Ben de bu sebeple yakın tarihte bir değişikliğe gitmeyi düşünüyorum...

Selamlar,,, Hakan
    quote:

Orjinalden alıntı: tonmayster

walla her gecen gun memnuniyetsizliğim dahada artıyor... Telefonu çok kötü, ses kalitesi yetersiz..... Doğrudüzgün görüşme bile yapamıyorum... 1GB SD kartıyla 900 ytl ye satıyorum....Alacak varsa email adresim şöyle :
    tonmayster@hotmail.com

quote:

Orjinalden alıntı: hakanuzay

ASLINDA HAKLISIN.
    BENDE BU SÜREKLİ KİLİTLENMEDEN ARTIK ÇOK RAHATSIZIM.(günde 5 kere reset...
    ÜSTELİK DAHA ÖNCE İYİ BİR PDA KULLANICISI OLARAK BU KADAR SORUN YAŞAMAZDIM. P50 Mİ SEVİYORUM, FAKAT FULL PERFORMANS KULLANINCA KİLİTLENMELER VE "ÖZELLİKLE" TEL. GÖRÜŞMELERİNDE ÇEKİM YETERSİZLİĞİ/KONUŞURKEN HATTIN KESİLMESİ/SES KALİTESİZLİĞİ GİBİ FAKTÖRLER ARTIK SIKINTI OLMAYA BAŞLADI? VE BEN SORUN YAŞIYORUM?
    BU YÜZDEN HER AN SAMSUNG İ750 YE YEYA BİR İHTİMAL P990 A BİR GEÇİŞ YAPABİLİRİM ...
    hoşçakalın

• Benim gibi alacağı cep bilgisayarı hakkında hala karar verememiş olanlar için bu başlıkta güzel bilgiler var. O yüzden ne yapalım? İlk sayfaya alalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darksidemovie

Arkadaşlar komple makinanın içini backup alabileceğim bir program varmı?Windows ve verilerin hepsi için

link by filament

www.spbsoftwarehouse.com/products/backup/?en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spex -- 22 Eylül 2006; 23:43:10 >
  • lütfen yardım:
    p50 de acaba nasıl hücre yayını alabiliriz (anlık maç sonuçları)?
  • slm
    1-) benq p50 'yi hatim etmis arkadaslardan ultra super ricam settingte bulunan conntections'un altındaki connections (web network, my work network ne işe yarar), gprs authentication (pap ve chap ne işe yarar),network cards(work, the internet ne işe yarar benq wireless lan adapter,l2tp ndiswan miniport,asyncmac ndiswan miniport, pptp ndiswan miniport bunların hakkında aciklayici bilgi
    2-)connection settingse her girdiğimde regionda turkey, operatorde turkcell, servicesde gprs veya wap veya mms secmeme ragmen oky deyip cikiyorum sonra tekrar girdiğimde bunları tekrardan ayarlamam gerekiyor sizin benq p50lerde de boylemi..
    3-) birde program linkleri veren arkadaslardam ricam birde cracklarını veya crack adresleride verirlerse cok makbule gecicek
  • Pilin hemen bitmesinden şikateçi olan arkadaşlara bir notum olacak:
    Pilin üzerine gelip bir defa tıklayın ve seçeneklerden perfonmance gelippower saving mode seçip okey dedikten sonra işlemci hızı 416 mhz den 208 mhz düşüyor (bilirsiniz ki ne kadar işlemci gücü ,, okadar enerji.)
    Böylece pil ömrünü yarım gün daha uzatmış olursunuz.
    Saygılarımla...
  • Arkadaşlar P50 için işe yarar programlar göndermek isterim ama buraya nasıl yüklenecek , hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_07 -- 6 Ekim 2006; 13:38:05 >
  • su anda en uygun fiyata istanbulda nereden bulabilrim cihazı ?
    mpx 220 yle takas edebilirim
  • 1.)yukaridaki yazdigim ayarlardan kimsenin haberi yoq mu?
    2.)camera cam tusuna bastıgında 01 button.exe hatası veriyor neden olur acaba bileniniz varmı?
    3.)kartal_07 buraya ekliyemiyorsan msnden gonderebilirsen sevinirim programlari
    silentziro@hotmail.com
  • worldmate 2006 crack'ını bulan varmı ?
  • yaw arkadaşlar bu makineyi alacam da bunun wireless özelliğini pek anlayamadım. 802.11b ve 802.11b/g şeklinde iki ayrı wireless özelliğinden bahsediliyor. Bu konuda beni aydınlatırmısınız? ayrıca bununla internette java ve flash oyunlar oynanabiliyormu? örneğin superonline da king oynayabilirmiyim bu makineyle, bağlantı nasıl olur?
  • Slm arkadaşlar..temmuz da 2 tane almıştık bu cihazdan...2. ayın bitimi itibariyle cihazlar 5 kez servise gitti..serviste 2 kez komple cihazların içi değiştirildi..buna rağmen ne telefon özelliğini nede pc özelliğini rahatça kullanamadık..ve dün itibariyle birini geri iade edip yeni telefon aldık..2. sinide ilk fırsatta iade edicez..yetkili insanların söylediğine göre her üretimin belirli serilerinde bu şekilde hatalar olabiliyormuş..bu tür cihazların tam performans çalışması için daha zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ve yeni nesil ürünlerin gelmesini beklemeyi tercih edicem.
  • Siemens Benq P50 zede olarak (siemens beni rezil rusva etti, surundurdu, resmen dolandirdi en sonunda para iadesi yaptilar)
    gidip Sony Ericsson p990i aldim kafamda rahat, icimde rahat, kullanimi kolay ustelik sony ericsson kalitesi
    ne seste bir cizirti var, ne baglantida bir sorun var, bazen resetleme sorunu yasiyorum o da cihaza cok yuklendigim icin oluyor sanirim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.