Şimdi Ara

BENQ P50 KULLANANLARIN YORUMLARINI ALALIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
46.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer cihazınız 2 kez aynı sebepten 3 kez farklı sebepten servise gittiyse(yazılım yükleme ve hataları dışında)tüketici hakları gereği cihazı geri iade etme yada yenisiyle değiştirme talebinde bulunabiliyorsunuz...tabi burası canım ülkem Türkiyem...servis geri iade edilebilir yada değiştirilebilir desede benim sevgili saygıdeğer satıcım hayır kardeşim ben bu cihazı tekrar almam diyebiliyor...şimdi bu safhadayım..gelişmeleri bildiricem..daha evvel yazdığım gibi 2 tane almıştık...türkçe yazılımı var deyip satmışlardı..birini hatalı satış olduğu için geri aldılar...diğeriyle cebelleşiyorum..
  • burda cevap alabilmek için kıdemli mi olmak gerekiyor? er olmak bi işe yaramıyormu
  • iyiki aldigim p50 bozulmus iyiki tamire vermisim iyiki yapamamislar ve iyiki parami iade etmisler
    p990i ye gectim gayet memnunum.

quote:

Orjinalden alıntı: hakanuzay

Aynen katılıyorum! Benim gibi yoğun bir telefon trafiğinde ekleniyorsa işin içine;
    BENQ seni sinir hastası yapar. Ben de bu sebeple yakın tarihte bir değişikliğe gitmeyi düşünüyorum...

Selamlar,,, Hakan
    quote:

Orjinalden alıntı: tonmayster

walla her gecen gun memnuniyetsizliğim dahada artıyor... Telefonu çok kötü, ses kalitesi yetersiz..... Doğrudüzgün görüşme bile yapamıyorum... 1GB SD kartıyla 900 ytl ye satıyorum....Alacak varsa email adresim şöyle :
    tonmayster@hotmail.com

quote:

Orjinalden alıntı: hakanuzay

ASLINDA HAKLISIN.
    BENDE BU SÜREKLİ KİLİTLENMEDEN ARTIK ÇOK RAHATSIZIM.(günde 5 kere reset...
    ÜSTELİK DAHA ÖNCE İYİ BİR PDA KULLANICISI OLARAK BU KADAR SORUN YAŞAMAZDIM. P50 Mİ SEVİYORUM, FAKAT FULL PERFORMANS KULLANINCA KİLİTLENMELER VE "ÖZELLİKLE" TEL. GÖRÜŞMELERİNDE ÇEKİM YETERSİZLİĞİ/KONUŞURKEN HATTIN KESİLMESİ/SES KALİTESİZLİĞİ GİBİ FAKTÖRLER ARTIK SIKINTI OLMAYA BAŞLADI? VE BEN SORUN YAŞIYORUM?
    BU YÜZDEN HER AN SAMSUNG İ750 YE YEYA BİR İHTİMAL P990 A BİR GEÇİŞ YAPABİLİRİM ...
    hoşçakalın

• arkadaslar ben de 1 haftalık p50 kullanıcısıyım. batarya en onemli sikayetim. yalnız ebay'de yeni bir batarya buldum. bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum...

http://cgi.ebay.com/NEW-BenQ-P50-and-P51-High-Capacity-Li-Polymer-Battery_W0QQitemZ290039747208QQihZ019QQcategoryZ15034QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

burayı tıklayın.. biraz kalın galiba ama 2 kat fazla sure iyi gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tashkeen

arkadaslar ben de 1 haftalık p50 kullanıcısıyım. batarya en onemli sikayetim. yalnız ebay'de yeni bir batarya buldum. bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum...

http://cgi.ebay.com/NEW-BenQ-P50-and-P51-High-Capacity-Li-Polymer-Battery_W0QQitemZ290039747208QQihZ019QQcategoryZ15034QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

burayı tıklayın.. biraz kalın galiba ama 2 kat fazla sure iyi gibi..

Evet kardeş BenQ P50 lerde batarya büyük sorun, işlemcisi 416mhz hızda çalışıyor , bu da bataryadan yiyor. İşlemci hızını 208mhz indirlidiği zaman, 1 gün bataryanın ömrü uzuyor. EBAY da ki batarya biraz kalın ama 2 kat güçlü. Nasıl satın alınabilir o batarya e bay dan???

• Arkadaşlar İZMİR'den BenQ P50 satmak veya Nokia N90 ile takas etmek isteyen varsa bana ulaşsın..
  • istanbuldayim teknosadan alinmis benqp50 mi satmak istiyorum yaninda
    ORJINAL ACILMAMIS YEDEK PIL VE ORJINAL ARABA SARJI ILE
    900 YTL
  • 10-12 INC LAPTOP ILE TAKAS YAPABILIRIM
  • arkadaşlar ben bişi sorucam bende benq p50 var ve outlook mail ayarlarını yapamadım bieln varsa ban yrdımcı olursa sevinirim
  • hiç bir şeyden çekmedim p50'den çektiğim kadar!!!
    6 kez servise gitti!
    1-şarj etmiyor. şarj aleti değişti
    2-backlight ışıkları yanmıyor. yapıldı
    3-iletişim kalitesiz. temizlendi(!)
    4-iletişim kalitesiz.parça değişti
    5-iletişim kalitesiz.bakım yapıldı
    6-iletişim kalitesiz.halen serviste!
    bir müşteri hizmetleri var ki, evlere şenlik. resmen gözgöre göre yalan söylüyorlar. örneğin;telefon serviste,bildirim no'su şu diyorum;hayır serviste gözükmüyor. diyorlar. yani neler yaşadığımı ve halen yaşamakta olduğumu anlatmama imkan yok. gelip yetkili ile görüşeceğim,adresinizi bildirin diyorum;biz sadece tel. ile hizmet veriyoruz diyorlar. eşimin hediye aldığı bu tel. yüzünden aramız açıldı. siz siz olun benq ya da siemens yazan hiç bir ürüne elinizi sürmeyin. problem çıkmazsa ne ala; ama çıkarsa ananız ağlar. ben böyle bir firma görmedim. beni hasta etti ve paramın üstüne halen yatıyor ahlaksızca!

• yedek pil i nereden buldunuz acaba?
    banada lazım da

quote:

Orjinalden alıntı: karadrl

istanbuldayim teknosadan alinmis benqp50 mi satmak istiyorum yaninda
    ORJINAL ACILMAMIS YEDEK PIL VE ORJINAL ARABA SARJI ILE
    900 YTL
  • sanıyorum kalite kontrol duzgun degil BenQ da (siemens)
    ve hatali urunlerde suruyorlar bu yuzden piyasaya
    eger onlardan bir denk geldi ise size de o kada sorun yasamissinizdir
    ben bir suredir kullaniyorum ve gayet de memnunum p50 den

quote:

Orjinalden alıntı: e.ö sukan

hiç bir şeyden çekmedim p50'den çektiğim kadar!!!
    6 kez servise gitti!
    1-şarj etmiyor. şarj aleti değişti
    2-backlight ışıkları yanmıyor. yapıldı
    3-iletişim kalitesiz. temizlendi(!)
    4-iletişim kalitesiz.parça değişti
    5-iletişim kalitesiz.bakım yapıldı
    6-iletişim kalitesiz.halen serviste!
    bir müşteri hizmetleri var ki, evlere şenlik. resmen gözgöre göre yalan söylüyorlar. örneğin;telefon serviste,bildirim no'su şu diyorum;hayır serviste gözükmüyor. diyorlar. yani neler yaşadığımı ve halen yaşamakta olduğumu anlatmama imkan yok. gelip yetkili ile görüşeceğim,adresinizi bildirin diyorum;biz sadece tel. ile hizmet veriyoruz diyorlar. eşimin hediye aldığı bu tel. yüzünden aramız açıldı. siz siz olun benq ya da siemens yazan hiç bir ürüne elinizi sürmeyin. problem çıkmazsa ne ala; ama çıkarsa ananız ağlar. ben böyle bir firma görmedim. beni hasta etti ve paramın üstüne halen yatıyor ahlaksızca!

• ebay eger biliyorsanız gittigidiyor gibi bir site..
    once uye olmanız gerekiyor..
    bi de paypal'e uye olmanız gerekiyor..
    alınan kisi guvenilir olmalı..
    ben alırsam size bildiririm..
  • arkadaslar selamlar forumu okudum ancak outlook ve actıvesync ıle ılgılı bisey bulamadım. ben hıcbır zaman sekronizasyonu tam yapamadım hep sorun verıyor. outlook programını da cd den kurdum ve birincisi açılırken uyarı verıyor,ikincisi de nasıl kullanıldıgını ve ne işe yaradıgını bilmiyorum.yardımcı olursanız minnettar olurum...
  • ANKARA dan 2 aylık BENQ P50 mi satıyorum, hiç bir şekide problemi yoktur!. BEn kullanıyorum ve şu an bir sorun yaşamadım. Teknosa dan 09.09.2006 adıma faturalıdır. Fiyat ise 900 ytl dir.Birazcık da pazarlığımız olur. Bilginize...
  • arkadaşlar benim p50 bana sormadan herşeyi kendi hafısazına kuruyor sd karta kurmak istiyorum ben mesela oyunları nasıl yapacaz bunu birde kısa yol oluşturamıyorum yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

arkadaşlar benim p50 bana sormadan herşeyi kendi hafısazına kuruyor sd karta kurmak istiyorum ben mesela oyunları nasıl yapacaz bunu birde kısa yol oluşturamıyorum yaw

Arkadaşım active sync bağlandıktan sonra , herhangi bir programın .exe dosyasını bilgisayar kurar gibi kuruyorsun ve ardından sana ufak bir ekran geliyor, mevcut belleğe kurulsun mu gibisinden (evet... hayır...)
    seçenekleri vardır. sen hayır diyeceksin ve sana sonradan seçmek isteyeceğin bellekleri gösterecek.(ufak bir ekranda) sen ana hafıza değilde stroge card seçersen,, sd kartına kurulmuş olur.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

• hocam onu biliyorumda direk sd den kurmam gereken cap dosyaları oluyo ya bazen onlarda sormuyo heç bide bazı exelere kısayol oluşturmam gerek reload oyunlara mesela ama kısayol seçeneği yuk menude
  • quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

hocam onu biliyorumda direk sd den kurmam gereken cap dosyaları oluyo ya bazen onlarda sormuyo heç bide bazı exelere kısayol oluşturmam gerek reload oyunlara mesela ama kısayol seçeneği yuk menude

Evet .cab dosyaları, sorgusuz soalsiz direk genel hafızaya kuruluyo, onu bende çözemedim, kısayola gelince:
    Kardeş bir tane masaüstü düzenleyici program kuracaksın, kısayolları oradan atayabilirsin. (pm den bana mail adresini gönder ben sana bir tane masaüstü düz. pro. gönderim) hadi kolay gele.
  • arkadaslar ya sizin benq larınızda yavasmı sarj oluyo?? benmki 3-4 saat civauı sürüyo.heleki usb den 5 saati buluyo.normailmi bu süreler?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.