Şimdi Ara

BenQ RL2455HM HDMI bağlantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bu monitörü aldım. Sorunum HD7870 ekran kartımın hdmi çıkışından görüntü alamıyorum. Bilgisayar açılırken ekran, resimdeki gibi kırmızı(pürüzlü yüzey şeklinde) bir hal alıyor.Windows yükleme ekranı geçtiği an kapanıyor.

Monitörün hdmi girişlerine kamera, uydu alıcı ve laptop bağladığımda görüntü geliyor. Hdmi girişlerinde sıkıntı yok görünüyor.
    Yine PCyi, ekran kartının hdmi çıkışından başka mönitöre ve TV ye bağladığımda da görüntü alabiliyorum. Ekran kartında da sıkıntı yok görünüyor.
    DVI kablosuyla bağladığımda yine bir sıkıntı yok. Hatta DVI to HDMI dönüştürücü ile hdmi kabloyla bağladığımda da sıkıntı yok. Görüntü alabiliyorum.

Bir türlü çıkamadım işin içinden. Önerilerinizi bekliyorum.

BenQ RL2455HM  HDMI bağlantı problemi

• merhaba
    Bence sorun hdmi girişlerinde olabilir eğer bir şansın varsa farklı bir vga da monitörü denersen en azıdnan sıkıntının nerede olduğunu anlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: butterfly0803

merhaba
    Bence sorun hdmi girişlerinde olabilir eğer bir şansın varsa farklı bir vga da monitörü denersen en azıdnan sıkıntının nerede olduğunu anlayabilirsin

Elimde başka ekran kartı var ama hdmi çıkışı olmadığından deneme şansım yok.

Monitörü internetten Vatan dan aldım. Acaba bulunduğum şehirdeki vatan şubesine götürsem, orada deneme imkanımız olur mu? Farzedelim monitör arızalı çıktı. Daha 4 gün oldu alalı. Bana yenisinimi verirler yoksa illaki servise gönderelim diyemi tuttururlar. İade değişim konusunda deneyimli olanların cevaplarını bekliyorum.
  • bildiğim kadarıyla mağazalar yardımcı oluyor bulunduğun bölgedeki vatan a götür istersen onlar yardımcı olacaktır. Ama servis konusunda bnce eğer gönderelim denilirse yolla bu konuda gayet iyiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.