Şimdi Ara

BENQ SIEMENS CL71 KULLANICILARI BURAYA !! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
0
Favori
33.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.zshare.net/download/desktop-rar-w9y.html

opera mini

mig33üde getjardan alabilirsin
  • teşekürler arkadaşım program için. lakin ben bu programı hem sd karta hemde telefon hafızasında java klasörüne kopyaladım ama başlatıyor yazıyor sonra telefonda mavi bir ekran ve kilitlenme yaşıyorum. anlamıyorum bişi eksikmi yapıyorum. net erişiminden oturumu aç ı da işaretledim.
  • hem jar hemde jad dosyasını aynı klasöre atacaksın,
    onun dışında ayarların tammı,wap yaralarını doğru yapman lazım turkcell data seçili olacak
  • Arkadaşlar telde çektiğimiz videoları nero programıyla cd ye aktardım ama açamadım? Sebeb ne olabilir ne yapmalıyım?
  • Çünkü Telefondaki Görüntüler Mov İle Kaydedilmektedir Bilgisayarına K-Lite Codec Yüklemelisin
    Sonra Pc'inde Açabilirsin
  • BEYLER BENDE TEKNOSADAN CL 71 ALDIM BİR KAÇ GÜN OLUYOR.FİYATI 360 YTL KREDİ KARTINA 12 TAKSİT.. ALMAK İSTEYENLER KAÇIRMASIN !!!
  • Hayırlı olsun arkadaşım.Yaaa merak ettiğim bişey var bi ara teknosa da 509YTL'ye A75 hediyeliydi.Şimdi hediyesini kaldırmışlarmı?Vede cihazdan memnunmusun?(her yönüyle)
    Aslında bende alacaktım lakin insan hayatı işte nezaman ne olacagı belli olmuyo. bi süreliğine ertelemiştim.Ama bu ay sonuna kadar almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

Hayırlı olsun arkadaşım.Yaaa merak ettiğim bişey var bi ara teknosa da 509YTL'ye A75 hediyeliydi.Şimdi hediyesini kaldırmışlarmı?Vede cihazdan memnunmusun?(her yönüyle)
    Aslında bende alacaktım lakin insan hayatı işte nezaman ne olacagı belli olmuyo. bi süreliğine ertelemiştim.Ama bu ay sonuna kadar almayı düşünüyorum.

valla memnunum telefonun şekli çok güzel bence tek eksisi sesi biraz az çıkıyor çalarken bide tema bulamadım. onun dışında on numara telefon..
    bu arada hediyesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salpa -- 10 Ocak 2007; 9:55:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpa

quote:

Hayırlı olsun arkadaşım.Yaaa merak ettiğim bişey var bi ara teknosa da 509YTL'ye A75 hediyeliydi.Şimdi hediyesini kaldırmışlarmı?Vede cihazdan memnunmusun?(her yönüyle)

valla memnunum telefonun şekli çok güzel bence tek eksisi sesi biraz az çıkıyor çalarken bide tema bulamadım. onun dışında on numara telefon..
    bu arada hediyesi yok.

CVP ladığın için teşekkürederim.
    CL71 sesi ne kadar az cıkıyo.Mesela tel calarken bi SX1den fazlamı ses cıkıyor yoksa SX1den de azmı?

• quote:

quote:

quote:

bu arada hediyesi yok.

CL71 sesi ne kadar az cıkıyo.Mesela tel calarken bi SX1den fazlamı ses cıkıyor yoksa SX1den de azmı?

dostum SX1 i bilmediğim için bişey diyemiycem ama çokta kötü değilya normal yani..ama telefonun şekli yetiyor alıcaksan kaçırma..

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada hediyesi yok.

dostum SX1 i bilmediğim için bişey diyemiycem ama çokta kötü değilya normal yani..ama telefonun şekli yetiyor alıcaksan kaçırma..

ÇOOK TEŞEKKÜREDERİM ; SAĞOL!!!

• ARAKADAŞLAR BU TELEFON VATAN BİLGİSAYARDA 330 YTL,NEDEN BU KADAR DÜŞMÜŞ BİRDEN FİYATII....
  • arkadaşlar sizden bir ricam var telefonun radyosun çekimi ve mp3 çaları nasıl yani hem dışarı ses verişi hemde kulalık sesi nasıl
    karşılaştırabildiğiniz bi tel varsa öyle seyrederseniz ona göre kıyaslayabilir daha iyi anlarım
    teşekkürler

birde arkadaşlar sizce s88 mi cl71 el71 hangisinin öneririsiniz
    radyo biraz önemli benim için bide sorunlu diyorlar biraz yoksa s88 hoşuma gidiyor ama yinede bu üç tercih içinden ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mackali6116 -- 13 Ocak 2007; 10:32:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wertyon

ARAKADAŞLAR BU TELEFON VATAN BİLGİSAYARDA 330 YTL,NEDEN BU KADAR DÜŞMÜŞ BİRDEN FİYATII....

cunku 450-500 ytl oldugu zamanlarda yanında 256 mb microSD hafıza kartı veriyolardı,simdi zannedersem kart hediye vermiyolar o yuzden dusmus olabilir fiyatı.birazda tel cıkalı baya oldu o yuzden dusmus olabilirr..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anger01 -- 15 Ocak 2007; 18:43:43 >
  • sx1 servise gidince yapılmadığı halde artık bunu veriolarmış
  • bu telefon en fazla kaçlık hafıza kartı kaldırıo?1 gb lık alıcam kaldırır mı acabaa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: verondeniz

bu telefon en fazla kaçlık hafıza kartı kaldırıo?1 gb lık alıcam kaldırır mı acabaa?

verondeniz bu hafıza kartı microSD oldugu icin zannedersem (bn sordum telefoncuya ole dendi)sınırsız artabiliomus yani maximum su die bisey yok zannedersem.. Ama 1 gb'tan sonrası tel'i kasıomus.
  • micro SD şu minik olan hafıza kartları hani minicik böle?
  • Merhaba arkadaslar son 2 gundur telefonum durup duruken kapaniyor. Sebebi konusunda bir fikri olan var mi? Tesekkurler
  • anger01 sağolasınnn.1gblık alıcam internetten inşallah çalıştırır:D.bana bu telefon sx1 in yerine geldii.sx1 in yerine gönderilen arkadaşlara kulaklık verdiler mi acaba.benim kutudan çıkmadı daaa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verondeniz -- 23 Ocak 2007; 12:51:37 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.