Şimdi Ara

BENQ SIEMENS CL71 KULLANICILARI BURAYA !! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
0
Favori
33.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tele uygun thema nereden bulabilirim ? ve nasıl yuklenir şimdiden cevaplar için teşekkürler
  • bende CL71 kullanıyorum .. fakat tek problem telefonun aşırı yavaş olması nokia kullanıcıları için bu model ya da bu marka bilemem orasını cidden sinir bozuyor ... ara ara tuşlara basıyorum istediğim yerler açılmıyor sonra birden bire ard arda açılıyor onlar telefon mesajlara - galeri'ye falan girerken bekliyor ..

bunun dışında herşeyiyle süper bir telefon 480 ytl'ye almıştım :) fiyatına göre iyi bayaa
  • 256 MB MINISD CARD CIKTI BENDEKINDEN + RADYO HEDIYE ETTILER 410 YTL YE ALDIM SIGORTALI 6 TAKSIT TEKNOSADAN.
  • BU TELEFONDA MSN NASIL CALISTIRICAZ DENEDIM SIZIN YAZDIKLARINIZI DOSYAYI INSTALL ETMIYOR (OK TUSU) ENABLE OLMUYOR
  • 2004 yılında bi cx65 almıştım
    Zamanla defalarca bozuldu yanılmıyorsam 3 defa değişti
    Sonra cihazdan yararlanamama muhabbetine BAŞARI TEKNİK SERVİS c75 verdi
    Nasıl bi yetenektir analamdım ama 4 ay kadar kullandım buda bozuldu!
    Bu sefer başarı bana bi kıyak geçip bi üst model diye CL71 verdi
    Teeee 2004 teki cx65 ten CL71'e
    Ne gariptirki 2 yıl olan garanti süresi serviste kalma süreleri toplana toplana hala dolmadı :)
    Yanlız Sorun bendemi anlayamadım ama bu aldım SIFIR KUTUSUNDA ÇİLÇİL CL71'inde kamerası çalışmıyo
    Simsiyah ekran bana bakıyo
    Sorun bendemi acaba?
  • Bu arada bu CL71 pazartesi değiştirlcek
    Hafıza kartı alıcam
    Ama ne kadara kadar destekliyo yada yüksek kapasitede kasma yapıyomu?
    Bende K750 var 2gb kart kullanıyorum banamısın demiyo
    Siemenste daha önce hiç hafıza kartlı bi telefon kullanamdım.
  • arkadaşlar bugün gittim bu telden aldım..valla öğlenden beri kurcalıom daha bazı şeyleri çözemedim artık buradan bakacaz...şimdilik hoşuma gitti..ses çıkışı felan güzel..herhalda 1-2 ay sonrada temalarını bulabilirz bu telefonun..alacaklara öneririm yani
  • arkadaslar ben de CL71 almistim.
    sanirim bu telefona tema yükleyemiyoruz.
    ayrica oyun calistirmak da sorun.
    bunun yaninda bazi marka (kingston gibi mesela) hafiza kartlari ile sorun cikariyor.arada gormuyor karti,telefonu kapatip acmak zorunda kaliyorsunuz.
    arkadaslarin cogunun soyledigine katilmiyorum,evet ses cikisi guzel ama diger marka telefonlarla kiyaslayinca kulakliktan ses cikisi dusuk kaliyor.
    fiyat-performans olarak iyi sayilir.
    tasarimi zaten konusmaya gerek yok,cok iyi.
  • slm arkadaşlar.benQ cl71 almayı düşünüyorum.fiyatı iyice ucuzladı.telefonun özellikleri cok fazla .ama bazı arkadaşlar mp3 sesinin az olduğunu söylüyor.bazılarıda yeterli olduğunu anlamadım gitti.ç
    bu arada bu cep telefonun nereden satın alabilirim.internetten alışveriş yapmayı düşünmüyorum çünkü.yardımıcı olursanız sevinirim.bu arada kulaklıktan ses cıkısı nasıl yani yolculukta dinlenebilecek düzeydemi veya sokakta.
  • beyler ben getjardan oyun indirdim onu telefonun içinden java dosyasınaattım telefonda javayı bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • beyler ayrıca hiçbir telefonda olmayan özellik buldum usb den şarz oluyor bu telefon bilginize telefonu kapatın usb ye bağlayınca göreceksiniz ekrana pil geliyo dolumunu gösteriyo ben telefo alalı hiç
    3 gün oldu hiç sarz etmedim edersem usbden ediyorum
  • beyler cl71 için oyun sitesi buldumhttp://www.mobilerated.com/benq-cl71-games.html işte bu cl 71 için uyumlu tüm oyunlar yazıyo ama bana oyunu yüklemeyi anlatırsanız sevinirim
  • Arkadalar cl 71 i nereden alabilirim.
  • arkadaşlar ben bitane aldım bir vide çekimi yapıp bilgisayara aktardım ama çok küçük gözüküyor çift tıklayıp bütüncede video (görüntü)bozuluyor bunu en uygun hangi formata ayarlayıp çekim yapmam gerekiyor ve başka bir yöntemi varmı(bilgisayarda farklı kaydet veya dönüştürücü)gibi
  • bu telefonun şarjı fazla dayanmıyor......kendi kendine kitleniyor..........karşı taraf aradığını fakat ulaşılamaz dinlediğini söylüyor fakat telefon açık.....radyo dinlemek istediğinde sesi dışarıya vermiyor.......sesi az çıkıyor........telefon no diye bir şifre istiyor çoğu yerde........mms gönderemiyorum...........reim kalitesi sıkıntılı........
  • bu telefonun şarjı fazla dayanmıyor......kendi kendine kitleniyor..........karşı taraf aradığını fakat ulaşılamaz dinlediğini söylüyor fakat telefon açık.....radyo dinlemek istediğinde sesi dışarıya vermiyor.......sesi az çıkıyor........telefon no diye bir şifre istiyor çoğu yerde........mms gönderemiyorum...........reim kalitesi sıkıntılı........

• cl 71 i nereden alabilrim
  • siemens c 75 te araç kiti nasıl kullnılıyor...
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun internet haricinde telefonu nereden bulabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teyfik86

beyler ayrıca hiçbir telefonda olmayan özellik buldum usb den şarz oluyor bu telefon bilginize telefonu kapatın usb ye bağlayınca göreceksiniz ekrana pil geliyo dolumunu gösteriyo ben telefo alalı hiç
    3 gün oldu hiç sarz etmedim edersem usbden ediyorum

bu özellik telefonla değil kabloyla alakalı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.