Şimdi Ara

BENQ SIEMENS CL71 KULLANICILARI BURAYA !! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
0
Favori
33.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: M_Power
    http://www.siemensmania.cz/uikony.php yardim lutfen

m_power ortalığı telaşa verdin

CL71 telefonların bu vermiş olduğun linkteki temalarla ilgisi yok. onun için sxg75,s75 veya 65 serisi cihazların forumlarına sorman daha iyi sonuç getirecektir.

• caner akrdesı macıklama ıcın tesekkur ederım okudum acıklamayı ve ne akdar acız oldugumuz bırkez daha ortaya cıktı fakat sana bırsey daha sormak ıstıyorum bunu halletmenın bı yolu ayar ı yokmu ? cunku ben evde kı dıger nokıa 1600 yada k750 i de aynı sekılde mesajı yazdıgımda 2 yada 3 mesaj oalrak gonderılecek dıye uyaru vermıyor ve tek mesaj olarak gıdıyor ? bu neden olabılır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_koray
    caner akrdesı macıklama ıcın tesekkur ederım okudum acıklamayı ve ne akdar acız oldugumuz bırkez daha ortaya cıktı fakat sana bırsey daha sormak ıstıyorum bunu halletmenın bı yolu ayar ı yokmu ? cunku ben evde kı dıger nokıa 1600 yada k750 i de aynı sekılde mesajı yazdıgımda 2 yada 3 mesaj oalrak gonderılecek dıye uyaru vermıyor ve tek mesaj olarak gıdıyor ? bu neden olabılır ?

ah işte ona bir akıl erdirsem.

bizim siemenslerin bazılarında oluyor.bazılarında olmuyor. c55 kullanıyordum. onda ş,ı,ç,ğ ne varsa yolluyordum ve tek mesaj içinde gidiyordu. ama yeni çıkan bir çok siemenste bu özellik yok. bunu yeni telefonlarda olmamasının nedeni olarak aklıma şöyle bir şey geliyor. operatörler cihaz üreticileriyle anlaşmalar imzalayıp bu tip özellikleri koymalarına mani olmuşlardır. bu durum bizim açımızdan kötü bir durum. umarım düşündüğümde yanılıyorumdur.

türkçe karakter olmayışının bir nedeni de telefonun yazılımı olabiliyor. cl71 in yazılımı içine eklenmemişse mesajlarda türkçe yazmak zorlaşıyor. maalesef üzüle üzüle bu şekilde kullanacağız.

• ARKADASLAR ACİLL YARDIMMMM !!!

biz bu telefonun modem ozelligi var bunu pc ye baglayıp internete baglayabilirmiyiz ben yapmayı denedim ama olmadı daha once yapmıs olan veya bunu bilen varsa yardımını bekliorum..

Simdiden tesekkurler..
  • CL71 Benim Pederde Var ... Yaramaz... Şebekeler Hiç İİ Çekmiyor Bu Telde Önermem Yani Beyler... Bunu Alacağınıza Sony Ericsson K750i Alın Daha İİ Etmiş Olursunuz;)
  • kamerası baya iyiymiş
    3. sayfadaki stadyum resimleri falan baya iyi
  • abi ben telefona kingston 1 gb hafıza kartı aldım.telefonu her kapatıp açtıımda hafıza kartını dosyalarını görmüyor sorun telefondamı yoksa hafıza kartında mı lütfen cevap verin arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_serhat
    abi ben telefona kingston 1 gb hafıza kartı aldım.telefonu her kapatıp açtıımda hafıza kartını dosyalarını görmüyor sorun telefondamı yoksa hafıza kartında mı lütfen cevap verin arkadaşlar

bunu anlamanın en iyi yolu, telefonun içine küçük boyutlu başka bir hafıza kartı takmak. örneğin 256 lık karttaki dosyaları da görmüyorsa sorun telefondadır. o zaman yazılım yüklemesi için servise gitmesi gerekir. şayet diğer hafıza kartında görüyorsa o zaman da kartında sorun var demektir.
  • ARKADAŞLAR BİSORUM OLUCAK BAŞKA Bİ TELDEN ALDIĞIM FOTONUN BOYUTU BÜYÜK OLABİLİYO YANİ 1280* NIN ÜZERİNDE BUNLARI AÇMIYO BOYUT SINIRIN ÜZERİNDE DİYO BUNUN YOK MU Bİ ÇÖZÜMÜ YANİ VGA OLAN TELLERDE BİLE ÇIKAN FOTOLAR BU TELEFONDA BOYUT SINIRIN ÜZERİNDE YAZIYO YARDIM LTFN !! BİRDE DOSYA TAŞIRKEN 10 TANE DOSYAYI İŞARETLEYİP BAŞKA Bİ KLASÖRE TAŞIMA YOK MU ?
  • bende yeni cl 71 cep teli aldım kamera çekimlşerinde sesi kısık çıkıyo nerdeyse duyulmuyomuş gibi oluyo bu olaydan nasıl kurtuluruz ayrıca oyun nasıl yüklenecek buna bu tel için oyun sürümü bulamadık başka tel için olan oyunlar bu tele olurmu olursa hangileri olur
  • BU TELEFONDA İŞARETLEYİP BİKAÇ DOSYAYI TOPLU YOLLAMA YOKMU....80 TANE RESİM VAR BEN ONLARI BİLGİSAYARA ATARKEN TEKER TEKER Mİ ATICAM??? YOK MU BUNUN Bİ YOLU ???? YARDIM PLSSS !!! BUARADA SES KONUSUNU BEN ANLAMADIM BAZILARI DİYO KISIK BAZILAR İYİ BENM TELEFONDA İYİ MESELA GAYET GÜZEL ÇALIO
  • arkadasın sen telefondaki resimleri pc ye atarken bluetootle mı atıosun ? data kablosunu kullanarak at 2 dk da herseyş pc ye aktarmıs ol
  • vay be benim annemin telefonuda benq sıemens fakat çok kötü olduğundan diğer benq sıemens lerinde kötü olduğunu düşünmüştüm fakat yanlış düşünmüşüm...
  • dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı
  • peki bu java dosyaları nereye atıcam....usb kabloyla açtıktan sonra java klasörü var ona attım ama telefonda gözükmüyo
  • http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010742&CS_Category=_PHILIPS299&CS_Catalog=_TELEKOM

yukarıda ki tel. ile karşılaştırıldığında ben pek bir fark göremedim.. acaba benim göremediğim farklar mı var ?

çünkü philps daha ucuza geliyor, siemensden..

siz ne önerirsiniz ikisinden, kafam çok karışık...

sürekli soru soruyorum bu arada k.bakmayın..

iyi günler.

• Ben de aldım bu teli ve kapatıp açınca hafıza kartını görmüyor. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdüklerini anlatabilirler mi?
  • ARKADAŞLAR YAZDIĞINIZ BU HAFIZA KARTI PROBLEMLERİNİ BEN İLK DEFA GÖRÜYORUM...BEN 1 AYDAN BERİ KULLANIYORUM BİÇİMLENDİRDİM SONRA TAKTIM BUGÜNE KADARDA HİÇ BİŞEKLDE SORUN ÇIKMADI....DİĞER YÖNLERDENDE SORUN YAŞAMADIM HİÇ...TEK ŞİKAYETİM KULAKLIKTAN AZ SES GELMESİ
  • Hafıza kartı problemim çözüldü. Sorun hafıza kartındanmış, vatan bilgisayar hafıza kartını ücretsiz değiştirdi. Diğer markalarda telefonun servis menüsüne girerek ses ayarlarını yükseltebiliyorlar. Bizim böyle bir şansımız yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.