Şimdi Ara

Benq- Siemens E61 Kullanıcıları Burda buluşalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: isikayhan
    outlook'ta ayarlanan görevler telefon ile senkronize edilince bir saat ekleme yapıyor
    örneğin outlookta saat 11'e ayarlanan bir görev telefonda saat 12 olarak çıkıyor

ben fazla kurcalamadım
    bunun nedenini bilen var mı?
    varsa çözümü nedir?

ya bilgisayarın saat dilimi yanlıştır
    ya outlook un saat dilimi yanlıştır
    ya da telefonun saat dilimi yanlıştır.

hepsini GMT +2 ye getirirsen sorun düzelmeli.
  • teşekkürler kahve

otomatik ayarı açık olduğu için telefonun saat dilimi GMT +3 olarak ayarlıymış
    düzeltince sorun çözüldü

sanırım bunun nedeni turkcell şebekesi, diğer telefonum sony ericsson j230i'de turkcell hattı takınca otomatik saat ayarı açık iken bir saat fazlasını ve GMT +3 olarak ayarlıyor

quote:

Orjinalden alıntı: kahve

quote:

outlook'ta ayarlanan görevler telefon ile senkronize edilince bir saat ekleme yapıyor
    örneğin outlookta saat 11'e ayarlanan bir görev telefonda saat 12 olarak çıkıyor

ben fazla kurcalamadım
    bunun nedenini bilen var mı?
    varsa çözümü nedir?

ya bilgisayarın saat dilimi yanlıştır
    ya outlook un saat dilimi yanlıştır
    ya da telefonun saat dilimi yanlıştır.

hepsini GMT +2 ye getirirsen sorun düzelmeli.

• arkadaşlar e61'in ekran kouma plastiğine dikkat edin. ben çok dikkat etmeme rağmen, iki haftada bakın ne haldi
    tam olarak neden oldu bilmiyorum ama farkına vardığımda bu haldeydi

Benq- Siemens E61 Kullanıcıları Burda buluşalım
  • ben minisd'yi benq teknik desteğe sordum gelen cevap şöyle:

E-postanızda belirttiğiniz üzere E61 farklı marka minisd kartlarda farklı boyutları destekleyebilmekte bu durum üreticilerin kullandıkları teknoloji farkından kaynaklanmaktadır. tarafımızca önerilen ve E61 desteklediği maksimum boyut1 GB olarak belirlenmiş bulunmaktadır.

12 veya 13 ekimde almaya gidince belli olacak doğrusu

benq teknik desteğe soru sormak için
    http://bcc.benq.com/BCCFRONTUI/process/newcase.aspx
    adresinde formu seçilen dili (Selected Language) türkçe seçerek yaparak gönderin

• bugün kart almaya gittim fakat ellerinde 2gb olmadığı için deneyemedim ve mecburen toshiba minisd 1gb aldım
    oradaki eleman telefon 2gb destekliyordur belki ama telefonu yavaşlatabilirmiş. başka markalarda da böyle olabiliyormuş

quote:

12 veya 13 ekimi bekleyin

quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

quote:

ben bayramda mini sd kart alıcam. eğer ellerinde açılmış 2 gb varsa deneyip çalışırsa onu alıcam yoksa mecburen 1 gb alıcam

Sonucu buraya yazarsan seviniriz

• Arkadaşlar ben 1 aydır bu telefonu kullanıyorum.Sorunları biraz yavaş olması ve bluetooth olmaması.Ama harika bir mp3 çalar.Sesi iyi çıkıyor.Mini SD desteklemesine gelince.Ben telefonu alır almaz 2GB Sandisk aldım ve taktım.Tel.de hafif bir yavaşlama oldu fakat belirsiz.Yani Snadisk 2GB destekliyor.Telefon müzik severler için düzenlenmiş.Soru ve sorunlarınıza yardımcı olabileceğim birşeyler varsa ; guccukcmylmz@hotmail.com msnden konuşabiliriz....
  • Cevaplarınız için teşekkürler beyler.Benim e 61 im çok yeni 10 kere şarj anca etmişimdir 24 saat açık tel.Ve bi sıkıntım var benim telefonumda açılıp kapanma sorunu var.Fakat değiştirmeyeceğim teli çünkü artık servise gidip gelmekten sıkıldım 1 yıl içinde 6 kere servise gittim.Önceki telefonum benq m300 dü.yani m300 üm 6 kere servise gitti. Sonunda üretimi durmuş olam m300 yerine bu e61 i verdiler.Bu telefonumdan da memnun değilim.Telefonu almaları için telefonculara gittiğimde siemens almıyoruz alsak bile 40 ytl eder dediler.Ben burda siemens kullanıcılarına sesleneyim telefonlarımız 2. sınıf telefondur.Çözüm olarak da bir daha benq-siemens almamak en doğru olanı olarak görüyorum.

SAygılarla
  • quote:

Cevaplarınız için teşekkürler beyler.Benim e 61 im çok yeni 10 kere şarj anca etmişimdir 24 saat açık tel.Ve bi sıkıntım var benim telefonumda açılıp kapanma sorunu var.Fakat değiştirmeyeceğim teli çünkü artık servise gidip gelmekten sıkıldım 1 yıl içinde 6 kere servise gittim.Önceki telefonum benq m300 dü.yani m300 üm 6 kere servise gitti. Sonunda üretimi durmuş olam m300 yerine bu e61 i verdiler.Bu telefonumdan da memnun değilim.Telefonu almaları için telefonculara gittiğimde siemens almıyoruz alsak bile 40 ytl eder dediler.Ben burda siemens kullanıcılarına sesleneyim telefonlarımız 2. sınıf telefondur.Çözüm olarak da bir daha benq-siemens almamak en doğru olanı olarak görüyorum.

SAygılarla

telefonu kabul etmemeniz gerekirdi keşke para iadesi isteseydiniz.gerçi ondada bekliyorsun süründürüyorlar genel olarak satış sonrası hizmet çok kötü

• quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

quote:

Cevaplarınız için teşekkürler beyler.Benim e 61 im çok yeni 10 kere şarj anca etmişimdir 24 saat açık tel.Ve bi sıkıntım var benim telefonumda açılıp kapanma sorunu var.Fakat değiştirmeyeceğim teli çünkü artık servise gidip gelmekten sıkıldım 1 yıl içinde 6 kere servise gittim.Önceki telefonum benq m300 dü.yani m300 üm 6 kere servise gitti. Sonunda üretimi durmuş olam m300 yerine bu e61 i verdiler.Bu telefonumdan da memnun değilim.Telefonu almaları için telefonculara gittiğimde siemens almıyoruz alsak bile 40 ytl eder dediler.Ben burda siemens kullanıcılarına sesleneyim telefonlarımız 2. sınıf telefondur.Çözüm olarak da bir daha benq-siemens almamak en doğru olanı olarak görüyorum.

SAygılarla

telefonu kabul etmemeniz gerekirdi keşke para iadesi isteseydiniz.gerçi ondada bekliyorsun süründürüyorlar genel olarak satış sonrası hizmet çok kötü

Lanet olsun dedim hocam ya illallah ettim.Verdiğim paranın hayrını görmesinler 2 3 ay serviste yatmıştı m300 üm.Bu e61 de kapanıp kapanıp duruyor.
    Siemens e

• quote:

quote:

quote:

SAygılarla

Lanet olsun dedim hocam ya illallah ettim.Verdiğim paranın hayrını görmesinler 2 3 ay serviste yatmıştı m300 üm.Bu e61 de kapanıp kapanıp duruyor.
    Siemens e

al telefonu kafalarına fırlat durumu bu ne ya aylarca bekle gelen cihazda kendi kendine kapanıyor bozuk mu yani yuh diyorum bu kadar olur diyorum siemense satış sonrası hizmeyler berbat ötesi bence bu cihazıda servise ver sana bozuk telefon verilmiş biraz uğraşıcaksın ama sonunda belki paranı alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ZuMaZuM_ -- 20 Ekim 2007; 22:53:43 >

• quote:

al telefonu kafalarına fırlat durumu bu ne ya aylarca bekle gelen cihazda kendi kendine kapanıyor bozuk mu yani yuh diyorum bu kadar olur diyorum siemense satış sonrası hizmeyler berbat ötesi bence bu cihazıda servise ver sana bozuk telefon verilmiş biraz uğraşıcaksın ama sonunda belki paranı alırsın.

Hocam ben utandım artık servise gitmekten insanların zamanını almaktan ama siemens ayıplı mal satmaktan utanmıyor.Suç bizde mal gibi 2. sınıf telefonu aldık.Siemense.Telefonu servise götürürsem bırakacam servise bu telefonunuz diye para falan da almadan gidecem.

• benimkide garantiden değişti işte e61 verdiler. yalnız hiçbişeyime yaramıyor.

isteyen varsa satabilirim. çünkü işletim sistemli bir telefon aldım. yanında 1 gb kartta hediye.

emailim fatihd@gmail.com
    telefonum 0505 705 01 16.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.